Hallo. De inhoud van ons blog is voor uw gemak automatisch vertaald. Onze excuses voor de mogelijk slechte vertaling.

Stay up to date!

Subscribe to our podcast for weekly motivation and actionable advice to build your dream business.

Heroism Has Many FacesUltimate 5 Squad

We zijn ver in de COVID-19-wereld, en we gaan sterk, geweldige mensen vinden, en elke dag geweldige dingen doen.

In de aflevering van vandaag, we praten met een fascinerende Ecwid-handelaar, geweldige dingen doen in moeilijke tijden. We zijn trots om te ontdekken dat hij naar deze show luistert en onze tips hebben hem echt geholpen!

Onze gast is RJ Rise - maker van de Ultieme 5 Selectie. RJ deelt de inspiratie voor deze graphic novel met ons, en de impact die hij hoopt te hebben.

RJ vertelt over het bedrijf dat hij heeft opgericht om de strip te promoten en te verkopen, en hoe hij zijn eigen team moest bouwen, om het tot leven te brengen.

Laat notities zien:

Vertaling:

Jesse: Richard, hoe gaat het met je?

Richard: Wat gebeurd er, Jesse?

Jesse: We zitten hier vier maanden in de lockdown-situatie, Ik vestig me hier in mijn thuiskantoor. Ik ben nu aan de andere kant van de muur. Je weet wel, grote veranderingen, veel dingen, er gebeurt van alles. En jij?

Richard: Het is goed, het is echt goed; eigenlijk, het is interessant geweest met de kinderen voor zover ze haar alleen bezig hield. Door de manier, Ik gebruik die term lockdown niet meer. Ik gebruik een schuilplaats of zoiets. Ik heb gewoon het gevoel dat dat woord nu te veel polariseert. Ik denk dat dat een deel is van waarom sommige mensen zo zijn, laat maar, Ik ga toch uit. Ze voelen zich opgesloten. In plaats van gewoon een positieve keuze te maken voor iets dat je zou moeten doen om het collectieve geheel te helpen. Ze proberen hier niet alle politiek te krijgen of zo. Ik gebruik die term gewoon niet meer.

Jesse: Okee. Okee. Goed, Ik bedoel, Ik ben thuis, en ik begin een beetje gek te worden, maar, hey, het leven is goed, we zijn hier gelukkig en gezond. En dan werkgewijs, hey, we communiceren nog steeds met onze mensen hier. Onze luisteraars houden van, hey, Ik weet dat we een beetje langzamer zijn gegaan op de podcast. Dat komt omdat het zo waanzinnig druk is geweest. Maar we zijn er nog steeds. We hebben hier eigenlijk een paar in de achterstand. Er komt dus een heleboel coole dingen uit. Enkele nieuwe features eigenlijk. Vandaag is geweldig omdat we ook met een luisteraar en een handelaar kunnen praten, wat altijd een van onze favoriete afleveringen is om te doen. Dus daar ben ik erg enthousiast over. En dan, we hebben het hier over de situatie, er gebeurt momenteel veel in de wereld. Er is een heleboel mensen zonder werk. Er werken veel mensen vanuit huis, je weet wel, wat is je woord ook alweer? De schuilplaats op zijn plaats?

Richard: Beschutting op zijn plaats. De politieke wind waait hier. De Black Lives Matter-beweging is momenteel enorm. Er gebeuren hier gewoon veel dingen in de wereld. We zijn hier in de veiligheid van onze kleine computerschermen. En ik denk dat het goed is om af en toe onze ogen te openen en te zien wat er hier in de wereld gebeurt. Met dat, laten we met onze gast praten. We hebben RJ Rise, de grondlegger van the Ultimate 5 Selectie. Hoe gaat het, RJ?

RJ: Ik doe het redelijk goed, jezelf?

Jesse: Zoals ik al zei, het leven is goed. Een beetje gek. Maar, hey, probeer er positief over te blijven. Dus het is goed.

RJ: Het is zo echt om in deze show te zijn en al een tijdje naar jullie te luisteren. Dus voor mij om hier te zijn, het is een eer.

Jesse: Perfect. Dat horen we graag, en daar gaan we een kleine hashtag op zetten. Stuur het naar alle bazen die de rekeningen betalen en laat ze weten dat we fans hebben, en ze willen in de show zijn. Zo, zo geweldig nu. Okee. Geef ons wat achtergrondinformatie over wat u doet. Jij bent de oprichter van Ultimate Five Squad. Als je daar begint, we kunnen beginnen met uw oorsprongsverhaal. Voordat u daarmee begon, waar zou je willen beginnen?

RJ: Zeker. Dus ik ben RJ, de auteur van The Ultimate Five Squad. We hebben het actieboek en dan het kleurboek. Het idee kwam weer bij me op 2018. Er waren twee films waarin ik Black Panther en Crazy Rich Asians heb bekeken. En wat die twee films gemeen hadden, was dat het protagonisten vertoonde, karakters van kleur, of van Aziatische afkomst. En wat is er gebeurd? Ik denk dat Hollywood waarschijnlijk dacht dat ze een gokje gingen wagen met een zwarte cast of een Aziatische cast. Maar eigenlijk, de cijfers gingen door het dak. Het was een record aan de kassa. Dus als je mensen in de schijnwerpers zet, de manier waarop ze graag in een positief daglicht gezien willen worden, we gaan erop uit om het te steunen. En dus de zwarte gemeenschap, de Aziatische gemeenschap, iedereen, blanken, zwarten, iedereen ging uit en steunde die films. En zo liet het me iets zien om mensen in een positief daglicht te stellen, ongeacht wie ze zijn, ongeacht hun handicap, ongeacht hun haarkleur, huidskleur, oogkleur, het maakt niet uit of je ze in een positief daglicht stelt, op een respectvolle manier. Als je hun geest en hun psyche verheft, ze gaan erop uit om het te steunen. En dus als leraar op school, Ik hou absoluut van het werken met kinderen. ik hou van wat ik doe. Het brengt me zoveel vreugde. Maar ik zie een gebrek aan vertrouwen in hen als ze gepest worden of als ze niet vertegenwoordigd zijn. En dat zei ik, laat me er iets aan doen. Ik kon achterover leunen en niets doen, of ik heb het gevoel dat ik me in een positie bevind waarin ik iets zou kunnen doen. Dus ik heb dit merk samengesteld, de Ultimate Five Squad en het hele merk. Waar we voor staan ​​is empowerment; het geeft kinderen empowerment, hen te laten geloven dat ze kunnen zijn wat ze maar willen. En zo werd de Ultimate Five Squad geboren.

Jesse: Geweldig. Het is dus een stripboek. Dit zijn superhelden, mensen van kleur, zwarte letters. Dus op die manier, kinderen die opgroeien, kunnen hun eigen helden hebben. Ik denk dat dat heel erg is, erg cool concept. En toch zag je het met Black Panther, rechts? Mijn kinderen, hun favoriete superheld, is Black Panther. Ze hebben een t-shirt voor me gekocht, als, geweldig. Ik ben blij dat jullie dat hebben gekozen. Ze hebben niet echt gezien dat ik er niet uitzie als Black Panther, maar het was geweldig omdat dit personage nu bestaat.

RJ: Precies. Voor vele, veel zwarte kinderen, veel Aziatische kinderen, gemengde kinderen, er is niet die superheld waar ze zich mee kunnen identificeren. Zeker. We gaan eropuit om Superman en Batman en Iron Man en The Avengers te steunen. We, Zullen, ga erop uit en ondersteun dat. Maar aan het eind van de dag, je ziet die held niet die op jou lijkt. En ik kan je niet vertellen hoeveel recensies, hoeveel feedback ik heb gekregen van ouders die zeggen “Zodra mijn kind de omslag zag, ze zeiden: Wow, dit lijkt op mij.” Er zijn vijf karakters in het boek. En meteen, ze worden aangetrokken tot degene die ze willen zijn of het meest op hen lijken. En dat is iets dat ze niet voelen als ze gaan kijken naar The Avengers of Ironman of wat dan ook. Niets tegen deze helden, het zijn geweldige jongens. Maar met iemand omgaan is enorm. En vaak is de boodschap dat de kinderen een held zien die op hen lijkt, goed, wat zegt dat over hen? Ik bedoel, dat betekent dat ze, te, kunnen helden zijn. En dat is dus de boodschap die het verzendt.

Richard: Ja, het is dat is echt gaaf. Ik hou van de manier waarop je dat een van de dingen leerde waar we het een beetje eerder over hadden. En we hadden het over verschillende superhelden die er zijn die moeilijk te relateren zijn omdat Superman van een andere planeet kwam, Bruce Wayne, Ijzeren man, ze zijn als super-multimiljonairen die deden wat ze wilden. Maar in die mix van superhelden uit het verleden, Batman was altijd mijn favoriet vanwege alle superhelden. Hij was degene die het uit eigen keuze deed. En het klonk een beetje als een klein beetje van ons gesprek daarvoor dat dit een groep vrienden was die samenkwamen en die vrijwillig besloten dit te doen. Is dat soort achtergrond van wat u met dat boek hebt gewerkt??

RJ: Ja, goed gezegd. Goed gezegd. Dit zijn vijf gewone vrienden, slechts vijf gewone vrienden die samenkomen. Er zijn dus geen superkrachten. Ze zijn niet op een andere planeet geboren. Een spin kan niet gebeten worden. Het zijn maar gewone mensen die samenkomen en hun vaardigheden gebruiken. Dus je bent een astronoom, men is een atleet, de een is een uitvinder, de een is een dokter. Maar samen, ze brengen hun vaardigheden mee en lossen dit probleem op. En het probleem is dat de aarde wordt binnengevallen door deze robotaliens. Zo, ja, zoals je zei, ze zijn herkenbaar. Het zijn geen multimiljonairs, het zijn gewoon gewone mensen zoals jij en ik. We komen samen om dit probleem op te lossen.

Jesse: En er zijn nog steeds robotaliens.

Richard: Beide werelden. Ja, ja.

Jesse: Ik bedoel, je weet wel, we moeten nog steeds robotaliens hebben. Het moet nog steeds spannend zijn voor de kinderen om in het verhaal te willen komen zoals het voor kinderen is. Rechts. Zo, ja, dat is geweldig. Ik denk dat ik denk dat mijn jongens erin geïnteresseerd zouden zijn. Ik ga ze in het verhaal betrekken. Zo, ja, ik zou. Nu, Ik zou het leuk vinden om meer over het verhaal te praten, maar het is een e-commerce-podcast, dus we moeten verder gaan met robotaliens, helaas. Geef ons een like, waar kom je vandaan? Was je een stripboekschrijver?? Hoe ben je aan deze onderneming begonnen??

RJ: ik was een leraar, een gymleraar. En dus ik, natuurlijk, hou van strips. Ik hou van superheldenfilms. En dat is dus iets dat me dierbaar is. En dus had ik het gevoel dat er iets was dat ik kon doen, de liefde die ik heb voor de superheldenfilms, maar ook als docent, iemand die ouders vertrouwen om goedheid in uw kinderen bij te brengen, om rolmodellen te zijn voor hun kinderen. En dus had ik het gevoel dat ik een platform had, Ik heb de slimheid genoeg om dit samen te stellen. Dus waarom zou je het niet in ieder geval proberen, kijk of ik kan helpen sommige levens te beïnvloeden. Maar ja, Ik ben geen schrijver van beroep, maar als leraar op school, Ik ben de hele dag in de buurt van kinderen.

Richard: Je hebt dit idee binnen 2018. Wanneer ben je eigenlijk begonnen met het bouwen van je Ecwid-winkel?, of heb je zelfs de Ecwid-winkel gebouwd? Waarom heb je Ecwid gekozen?? Ik ben daar benieuwd naar.

RJ: Goede oude Google. Ik googlede, Ik wist dat er een X aantal bedrijven waren die websites hosten, die plug-ins hebben. En dus deed ik wat onderzoek, en na het maken van mijn huiswerk, Ik ontdekte dat Ecwid een podcast had met YouTube. En ik zei, OK, dus ik ben geen echte techneut tot het punt waarop ik een geheel nieuwe website en codering zou kunnen bouwen. Dus ik zei, goed, er is een podcast, en ik hoor ze, en af ​​en toe vermelden ze welke apps ze moeten gebruiken, ze noemen nieuwe features die op de website komen. Dat is net mijn innerlijke man. Dus ik gebruik jullie als mijn innerlijke man, mijn bron. Wat je ook zegt, Ik probeer het. Als je zegt dat MailChimp dit doet, Ik zal het proberen. Als je zegt dat er een Facebook-integratie is, Ik heb het geprobeerd. Ik vertrouw en waardeer alles wat jullie zeggen. En wat me hielp om die beslissing te nemen, was dat ik niet alleen van jou kon horen, te, maar ook uw gasten. Als uw gasten zeggen, hey, je weet wel, we houden van deze, en dit zijn de apps die we gebruiken, dan ben ik naar beneden. De site is waarschijnlijk in februari opgemaakt. Ik was ermee aan het sleutelen. Ik heb het hele jaar betaald, en ik bleef naar jullie luisteren, en ik bleef het bouwen en hier en daar de achtergrond en verschillende kleine features toevoegen. Maar ik denk niet dat we het pas begin maart volledig hebben gelanceerd.

Jesse: OK, Wauw, dat is geweldig. Dus verschillende dingen waar ik op in zou kunnen gaan, maar een, je lanceerde een site in ongeveer een maand, echt zonder een technische achtergrond te hebben. Dat is geweldig. Je had het waarschijnlijk sneller kunnen doen als je dat had gewild. Je had een liefhebber kunnen doen. Je had een miljoen verschillende dingen kunnen doen, maar de sleutel is dat je het hebt gelanceerd, rechts? Dus ik hou er altijd van als mensen gewoon zijn, je weet wel, er zijn altijd een paar hindernissen. Laat dit ding gewoon lanceren, haal het daar uit, zien wat er aan de hand. Een pluim voor jou daarvoor, uiteraard. Bedankt voor het luisteren naar de podcast!

Richard: Nu is de druk weg.

Jesse: Ja, Ik bedoel, dat is het belangrijkste. Daarnaast, u bent direct aan het begin van de COVID-situatie begonnen. Jongen, het is eigenlijk een heel goed moment om een ​​product te lanceren. Ik bedoel, ik heb kinderen, Ik werk vanuit huis, mijn vrouw werkt vanuit huis. De kinderen moeten bezig zijn, het komt neer op, ze hebben iets te doen nodig. En mensen zijn op zoek naar middelen. Ze zijn op zoek naar iets dat niet zomaar is; je kunt de kinderen altijd bezig houden met de iPad en YouTube. Dat is niet het doel. De sleutel is, hoe kun je ze lesgeven als je niet echt de bekwaamheid of de vaardigheden hebt? Ik geef geen les; mijn vrouw is geen leraar. Dus het blijkt dat je dit op het perfecte moment hebt gelanceerd, waar hier bronnen zijn die kinderen kunnen leren, zoals u noemde, over empowerment. Er is wat downloadbare inhoud. Het is geweldig dat je het hebt gelanceerd. Je timing was eigenlijk gewoon een goed moment om te lanceren, werkelijk. Dat had je niet gepland. Dus hoe dan ook, Ik weet niet of dat een vraag was. Soms wandel ik een beetje over de podcast, maar zoals, Ik ben zo blij voor je dat je op dit moment een lancering hebt.

RJ: Zo, ja, Ik neem wat je zei en ga ermee akkoord. Ja. Het was helemaal niet gepland. Veel gezinnen en mensen die me vinden op Facebook of sociale media, van mond tot mond, zullen ze tegen mij zeggen, Oh Allemachtig, vanwege de Black Lives-beweging en wat er in Amerika gebeurt, je kwam met dit boek uit. Ik had nooit zo snel met een boek kunnen komen, vooral twee boeken daarbovenop. Dit was anderhalf jaar in de maak, het vinden van de illustrator, werken op elke pagina, elk detail van wat de personages dragen tot de oorbellen, op de lippenstift, naar de schoenen, naar de bomen, aan de honden. Ik bedoel, details na details. Dus het heeft anderhalf jaar geduurd. Ik wist dat de overtuiging die ik had, was dat dit boek nodig was, nodig zijn. ik zou naar ... gaan; Ik weet niet of ik hun namen zou kunnen zeggen, de grote kistenwinkel met een hoop boeken. Ik ging naar de plaatselijke boekwinkel. Ik heb het niet gezien. Ik heb niet gezien wat ik zocht, voor mijn neven, in ieder geval voor hun verjaardagen. Ik ging naar de grote website. ik zocht. Ik wil niet zeggen dat er op de website is gezocht, en ik was op zoek naar een cast van protagonistische superhelden van kleur, en ik kon het niet vinden. En dat zei ik, nou als het er niet is, Ik stop, en ik kon wachten, of ik zou er iets aan kunnen doen. En dat is wat ik deed. En dus was de timing onwerkelijk. Het was gewoon zo echt dat op dit moment, ouders, zwart en wit, zijn op zoek naar boeken die het zelfvertrouwen van hun kind zullen vergroten te midden van alles wat er gaande is, maar ook tentoongesteld en op de voorgrond geplaatst bij de personages van hun kind die er niet op lijken. Je weet wel, het is oké om karakters bij boeken te hebben, met zwarte letters, Aziatische karakters, Indiase karakters. En dus waren veel blanke gezinnen aan het klauteren, online kijken, boeken proberen te vinden om hun kinderen te onderwijzen, omdat ze die cyclus niet willen herhalen. En dus heb ik het geluk dat mijn boek een van de vele is waarnaar ouders op zoek zijn.

Jesse: ik kan het zien, zoals blanke ouders die proberen hun kinderen iets bij te brengen, hey, je ziet hier wat dingen op het nieuws. Hoe distilleer je dat bij je kinderen met sommige van deze behoorlijk zware onderwerpen? Ga je de kinderen de George Floyd-video laten zien? Waarschijnlijk niet op zesjarige leeftijd. Maar je wilt hen dit gevoel bijbrengen van wat onrecht is en wat er gaande is in de wereld zonder jezelf misschien zo goed te kennen. Ik denk dat het toevallig een goed moment is om daar middelen voor te hebben. Zoals ik al zei, je had dit niet gepland. Je had een plan, maar het is gewoon de timing dat het uitkwam, was een beetje in uw voordeel uitgewerkt. En je bent toevallig een geweldige hulpbron voor mensen die op zoek zijn naar manieren om met de kinderen te praten over wat er in de wereld gebeurt.

Richard: Sommige mensen, wanneer ze het hebben over profiteren, sommige mensen denken, misbruik maken betekent misbruik maken van iemand. Soms is het gewoon profiteren van een situatie. Maar dit is er een perfect voorbeeld van. Het is soms gewoon een geweldige timing, en het is niet per se. Je kunt naast elkaar bestaan, het is niet wederzijds exclusief. U kunt profiteren van een situatie terwijl u mensen toch machtigt, omdat, tot uw punt en alles waar we het over hadden, vertegenwoordiging is belangrijk. Ik weet het met mijn dochter, Ik kan haar wat dingen leren. Maar voor haar om te lezen, zoals een boek of iets dat voor haar leuker aanvoelt, dat gaat ze zien, en ze gaat deze mensen van kleur zien. En het gaat gewoon een beetje in haar op, zonder dat het echt een les is zonder citaten. Ik weet het niet, jij bent de leraar en je kunt me vertellen wat goed is. Ze zal empowerment zien bij deze personages. Het voelt niet zozeer als een les “Ja, waarom niet!”

RJ: Amerika is een culturele pot omdat er zwarte doktoren zijn, er zijn blanke doktoren, wit, zwart, je ziet het gewoon. Je hoeft je niet te leren dat het oké is, het is gewoon een culturele pot.

Richard: Dus je hebt de site zelf gebouwd. Je hebt het een maand, of zo vertelde u een beetje over wat klanten zeggen. Heb je nog andere boeken die uitkomen?, of wat zijn de plannen die je hebt voor de Ultimate Five Squad?

RJ: Het eerste deel was dat ik met de website begon te rotzooien en deze zelf ging maken, de achtergrond, het toevoegen van producten. En dan, Ik ken mijn sterke en zwakke punten. En ik huurde mijn zwakheden uit. En dus huurde ik een marketingmedewerker in om me te helpen met Facebook, Instagram, enzovoorts. Maar net zo goed als dat, ze is gewoon heel bekwaam en heeft de website overgenomen. Dus alle nieuwe producten, alle nieuwe dingen die we moeten doen met Ecwid, ze is allemaal hands-on. Ik heb een ander product. Dus ouders vragen het me al. Ze lopen al voor op de bal. In 2018, Ik wist dat de juiste visie was om de volgende meer impactvolle versie van een Power Ranger of een Avenger te zijn. Ik wil dat het dat merk is. Het is niet zomaar een boek, maar het is een beweging. En dus wist ik toen dat ik een film wilde hebben. Dat wist ik gewoon. En wat gewoon surrealistisch is, zijn deze ouders, ze vragen al naar de kinderen of vragen naar hun ouders, is er een film? Is er nog een boek? Kinderen, letterlijk, Ik denk dat het gisteren was, een moeder zei dat ze zo opgewonden was dat niet alleen haar zevenjarige het boek las, maar de volgende ochtend vond ze ze op de laptop om erachter te komen of er nog een boek was. Dus de vraag is er. De dorst is er. Dus ze willen het. En dus werk ik aan boek nummer twee. Ik heb eigenlijk een scenarioschrijver aangenomen, iemand die me zou kunnen helpen de verhaallijn hiervoor samen te stellen. Ik heb ze een idee gegeven. Ik heb ze aan de personages gegeven. Ik vertelde ze wat ik wilde. En hij hielp me gewoon een mooie reeks van een verhaal samen te stellen dat zou kunnen leiden tot een boek twee, drie, vier, enzovoorts. Het doel is dus om de kipnoedelsoep voor deze generatie te zijn. Ik las dat in mijn tijd. Het was een goede bron. Je voelde je er goed door. Ik wil dat deze boeken een verzameling zijn die kinderen in hun hele bibliotheek hebben die ze kunnen lezen, en het verhoogt hun gevoel van eigenwaarde. En dus gaan we posters uitbrengen, met t-shirts, met meer boeken, met downloadbare pdf, met meer kleurboeken. En ik ben hier niet echt op ingegaan, maar het kleurboek helemaal bovenaan zegt hier Mind Growth Activities. En dus is hersengroei op dit moment een enorm hot topic, en het is belangrijk dat kinderen. En zo helpt het kinderen in zichzelf te geloven dat ze dingen kunnen. En dus weet ik niet of een van onze luisteraars daar vrienden is met de Tyler Perrys van de wereld of Ava DuVernays van de wereld en producers. Maar dat is de volgende stap. We willen erop uit en een paar films maken, maak een aantal tv-programma's die kinderen overal ter wereld zullen helpen.

Richard: Ik ken ze niet echt, maar ik heb dertien jaar in een televisiefilm gewerkt, en ik weet veel.

RJ: Okee. Bedankt voor die kaart.

Jesse: Dat is geweldig. Ik kan je niet helpen met de film, maar waar ik je mee kan helpen, is de website en het genereren van dat volgende niveau van inkomsten om die dromen werkelijkheid te laten worden. U noemde de posters en dat soort dingen. Je weet wel, als je waarschijnlijk een beetje teruggaat, maar we hadden al een tijdje geleden een Printful. Maar er is momenteel een print-on-demand-winkel die bijzonder druk is in dit soort wereld. maar net als, je zou heel gemakkelijk een aantal van je personages kunnen nemen en ze in t-shirts kunnen veranderen, posters. Kinderen geven waarschijnlijk niet zo veel om koffiemokken, maar de standaard dingen die u bij een drukkerij kunt krijgen, ze hebben dat allemaal. Het wordt op aanvraag geprint. U verdient niet zoveel geld omdat u het in bulk afdrukt. Maar je hoeft het geld ook niet op te zetten voor de inventaris. Dus dat is misschien een optie voor jou. Het kan zijn dat het volgende boek het grote ding is. Je gaat een e-maillijst samenstellen, Ik veronderstel, van huidige klanten. Dus op die manier, wanneer het volgende boek uitkomt, je kunt daar waarschijnlijk kleine teasers op zetten. Ik denk dat je MailChimp noemde. Dus voor de mensen te luisteren, hey, Ik weet niet zeker wanneer dit uitkomt, we kunnen daarvoor wel of niet een MailChimp-podcast hebben, maar we zijn volledig geïntegreerd. MailChimp is een zeer, zeer solide integratie. Zo, RJ, begin alstublieft met het samenstellen van die e-maillijst, want dat wordt een doel. Wanneer dat volgende boek uitkomt, stuur je die e-mail, je gaat gewoon meteen verkopen. Het wordt de meest winstgevende e-mail die u in uw leven heeft verzonden.

Richard: Oh, ja. Dat is het mooie van digitale downloads, te, zolang je die e-mails maar verzamelt, zelfs als ze nu niet bij u kopen, als je ze blijft laten weten wat je van plan bent en wat je doet, ze kunnen in de toekomst klant worden.

RJ: Ja, je hebt gelijk.

Jesse: Ja. Dus blijf werken. Ik hou van de gratis downloadbare, er waren een paar dingen die je noemde, doet al Facebook en Instagram. Als je lang genoeg naar podcasts hebt geluisterd, doe je de Shoppable-berichten waar je een doos rond het product kunt hebben waar mensen rechtstreeks vanaf je Instagram- en Facebook-feed iets kunnen kopen als ze dat doen?

RJ: Ja, Daar luister ik naar. En letterlijk, zodra ik dat hoorde, Ik ging door en implementeerde dat. Ik heb een paar aankopen gekregen via Facebook, maar om de een of andere reden, het heeft me niet toegestaan ​​om het op Instagram te doen. Maar ja, aan de Facebook-kant, het staat op de Facebook-pagina van Ultimate Five Squad. En als je naar beneden scrolt, je ziet de producten. U kunt erop tikken. Je kan het kopen. Vreemd genoeg, al, Ik weet niet waarom, maar aan de Instagram-kant, het geeft me die kans niet.

Jesse: Eerlijk genoeg. Instagram is een beetje lastig. En het is niet zo dat je iemand op Instagram kunt bellen om het te laten repareren. Het zou zo kunnen zijn, Ik weet het niet, Ik ben geen Instagram, maar zoals ik denk dat het kan zijn met de digitale downloads. Soms willen ze niet dat mensen hun platform misbruiken voor digitale downloads. Dus zoals, als je merch had, bijvoorbeeld, als je had waar het duidelijk een boek is en geen digitale download, dat ik denk dat het daardoor struikelt. Ik kan het niet met zekerheid zeggen, maar om daar een hint te geven, dat is misschien een plek om naar te kijken. Praat met onze ondersteuning, te; ze kunnen je er waarschijnlijk doorheen leiden. Maar digitale downloads zijn geweldig. Maar ze zijn niet geweldig als je goedkeuring probeert te krijgen voor Instagram-shopping. Ik heb een vermoeden.

RJ: Omdat op de site, we verkopen niet alleen de twee fysieke boeken, maar we hebben een freebie. Zo, iedereen die de site bezoekt en die ons niet zo goed kent, ze nemen een kans met ons. We bieden downloadables. We noemen het een empowerment-werkbladenpakket. En dus kunnen ze bijna downloaden 40 werkbladen gratis zodat ze vertrouwd raken met het merk en daarna met ons vertrouwd moeten raken. Ze nemen geen risico en kopen het boek, en dat zouden ze kunnen doen. Maar ja, daar heb je misschien gelijk in.

Richard: Zoals je zei, Jess, dit is het waard om te praten, vooral omdat je vooruitbetaald hebt voor het jaar. Je hebt zeker een praatje en alles waarmee je kunt praten, want dat kan het zijn. En wist je nog dat je je productfeed daadwerkelijk uploadde en probeerde goedgekeurd te worden met Instagram?, of werkte er gewoon iets niet omdat je dat misschien niet zojuist hebt gedaan.

Jesse: Dus als het klaar is met Facebook, het zou moeten zijn, de infrastructuur voor Instagram is aanwezig. Dus ik weet dat het er is. Ik snap het soms dat het een beetje raar is, en ja, je moet daar een beetje doorheen drukken. Ik wou dat we nu Instagram aan de lijn hadden. Nog een idee, ik wilde dit naar je toe gooien. U zei dat u zich hier misschien niet van bewust was, maar het concept van gratis plus verzendkosten, als je dit concept ooit hebt gehoord. Dus je hebt een product, het is geprijsd in een soort van de zone waar dat kan werken. Het klinkt soms een beetje; Ik weet het niet, schaduwrijk omdat u het woord gratis plus verzendkosten gebruikt. Maar ik weet dat dit werkt, het werkt vooral goed voor boeken omdat het vrij goedkoop is om boeken en kleurboeken te versturen. Maar je kunt het aanbieden. Dit kan later zijn als u nog een paar producten heeft, door de manier, alsof je misschien meer producten hebt en dan een product van vijf dollar, en je zegt, hey, dit is een gratis plus verzendkosten. Het product is gratis, maar je moet wel betalen voor verzending. Uiteindelijk, het product is slechts vijf dollar, rechts? Ik bedoel, ‘S Ik ben een marketingman, zodat ik het kan begrijpen, maar ga gewoon met mij mee, je helpt de wereld hier. Dus we gaan hier een tactiek gebruiken. Maar de tactiek is: noem het gratis plus verzendkosten, en uiteindelijk is het gewoon een laag geprijsd product dat u redelijk goedkoop kunt verzenden. Gratis plus verzendkosten is voor mensen veel gemakkelijker te begrijpen dan vijf dollar, zelfs als ze allebei vijf dollar zijn. En het krijgt mensen in uw trechter, mensen hebben nu hun eerste verkoop gedaan. Ze hebben uw producten in handen. Je hebt hun e-mailadres. Er kan veel goeds uit voortkomen. En u kunt Google gratis verzending aanbiedingen, en je zult hier veel meer informatie vinden dan ik je kan geven. Maar uw winkel ziet eruit alsof het een zeer goede kandidaat is voor die tactiek en strategie, zodat u daar iets aan toe kunt voegen.

Richard: Ja, Ik zou zeggen dat ik een kijkje ga nemen, en ik zal je een beetje meer bereiken als een beetje dieper duiken. Maar ik denk dat dit een geweldige is. Ik merk dat je daar een paar bundels hebt, maar vooral met wat er op dit moment gaande is. Ik denk dat als je het een beetje prominenter maakte of misschien een vervolgkeuzelijst had voor meer kwantiteit. “Koop wat voor je vrienden,” te, de timing van dit alles, in plaats van alleen te vertrouwen op iemand die zegt, Oh, Ik heb een kopie en plak dit en maak een e-mail; misschien kopen ze nog vijf exemplaren. Ze kopen misschien tien exemplaren en delen die met mensen. Dat is gewoon denk ik, met de ruimte waarin we ons nu in Amerika bevinden, dat het de moeite waard zou zijn om iets uit te zoeken. Ik zal wat meer nadenken over de details over hoe je dat waarschijnlijk doet om niet weg te nemen dat je er gewoon een krijgt. Maar ik denk dat ik zeker een vorm van vervolgkeuzelijst of woordenstroom toevoeg die zegt “Koop wat voor vrienden en familie”. Ga dan met deze twee naar een goed doel of zoiets.

RJ: Ja. Dus ik denk dat het ofwel begin deze week was of ergens vorige week dat we een klant hadden en dat we deze app dan gebruiken. Ik kan het moment niet bedenken, maar u kunt uw klanten een briefje voor u laten achterlaten bij hun aankoop. En dus in het gedeelte met opmerkingen, het zei, We houden van waar je voor staat. Bedankt voor het hebben van deze superhelden en ook voor de goede doelen die je steunt. Dus in het boek, letterlijk als je het opent, pagina een, we laten ons publiek weten dat onze klanten dat weten wanneer ze een boek kopen, een deel van wat ze betalen, een deel van dat geld gaat naar een prijs. En dus proberen we elk kwartaal een nieuw doel te kiezen. Afgelopen zomer, en we rollen er nog steeds in. Het is geen hongerige kinderen. Ze zijn dus een organisatie die omdat de school werd gesloten, was zo abrupt gesloten. Veel kinderen zijn afhankelijk van deze maaltijden. Ze zijn voor hun ontbijt en lunch afhankelijk van scholen. En nu heb je dus miljoenen kinderen die zonder ontbijt gingen lunchen. En dus deed No Kid Hungry dit duidelijk vóór het coronavirus. Maar zelfs nu, meer nog, het is belangrijker. En dus voeden ze deze gezinnen, Deze kinderen. En dus willen we helpen. Dus als iemand het boek koopt, je geeft eigenlijk een kind te eten. Daar komt dus een goed bij kijken. U heeft niet alleen invloed op uw kind en niet alleen op uw gemeenschap, maar je helpt andere kinderen in het hele land. En dus is er een sociaal goed. Het is zoiets als dat Warby Parker in the Times-model waar je wijn koopt, en je geeft iets weg. Dus als je dit koopt om kinderen hier in Amerika te voeden.

Richard: Ik zou dat een beetje meer zeggen op de website. Je weet wel, laat het mensen gewoon van tevoren weten, niet alleen nadat ze het boek hebben gekocht. Ik zou niet bang zijn. Dat is iets moois. Niet dat je bang bent, maar je weet wat ik bedoel. Als, maak het gewoon prominent.

RJ: Perfect, ik zal.

Jesse: En ik denk dat je ook altijd nieuwe sociale inhoud nodig hebt. Dus zoals wanneer u de donatie driemaandelijks doet. “Hey, jongens, bedankt aan alle klanten die bij ons hebben gekocht. Maar hier is onze donatie, zoals we tegen deze organisatie hadden gezegd. En trouwens, volgend kwartaal gaan we voor deze organisatie kiezen.” Gewoon om mensen een reden te geven dat je hier niet zomaar een boek in een grote kistenwinkel verkoopt. Er zit meer achter dit boek, de boodschap, en ook de schenking. Zo, gewoon om een ​​fooi te geven, want ik weet dat het soms moeilijk is om met sociale inhoud te komen, maar je hebt dit ding.

RJ: Genie. Ja. Geweldig punt.

Richard: Ja. Ik zou zelfs vasthouden aan de door gebruikers gegenereerde inhoud van Jessie. Ik kan me degene als het knuffeldier niet herinneren, maar ze hebben zojuist deze kleine beweging gemaakt met een hashtag. Ik zal het onderzoeken en bij je terugkomen. Maar ze maakten hiermee foto's over de hele wereld. Dus misschien een beetje overhalen om foto's te maken van hun kinderen als ze aan de macht zijn, iets anders doen of het boek omhoog houden of een combinatie van beide of vooral teruggaan naar dit ding om Printful in het begin mogelijk te integreren. Dat ze een deel van de marges van u afnemen omdat het print on demand is. Maar u hoeft de t-shirts niet op voorraad te houden. U zou gewoon de afbeeldingen leveren die u heeft. Zo, Ik bedoel, dat is misschien een manier om u op weg te helpen in die richting, vooral als je in de bioscoop gaat komen, volants, het hele spel. Zo, je weet wel, zoals dat zou iets kunnen zijn dat erg handig zou kunnen zijn voor de door gebruikers gegenereerde inhoud. En dan helpt je hele gemeenschap en maakt het voor je bekend.

Jesse: En ik zal het je vertellen, Ik scrol op het Facebook-ding op het andere scherm hier en je hebt veel sociale inhoud. Zo, je weet wel, maar dit is gewoon iets anders, om het een beetje door elkaar te halen. Ik weet dat je het leuk moet vinden, ik denk elke paar dagen iets en. Je hebt altijd nieuwe inhoud nodig, dus er kan een idee zijn, en ja, alsof ik echt denk dat de merchandise voor jou zou kunnen werken omdat het merk geweldig is. Het probleem is dat uw gemiddelde grootte waarschijnlijk een beetje klein is, net als mensen 50 bucks, 30 bucks. Het is geweldig, maar het is moeilijk te ondersteunen. Het is gewoon de realiteit dat het moeilijk is om te adverteren voor iets dat een uitverkoop van dertig dollar zal zijn. Dus hoe dan ook, slechts een paar ideeën daar. We willen hier doorgaan met de ideeën. Ik wil er nog een paar hebben, dus ik zal hier geduld met me hebben.

RJ: Alle ideeën die je hebt, Ik neem ze.

Jesse: Okee. Okee. Goed, de andere, dit is hier ook een preview van een toekomstige podcast. Eigenlijk, we hebben het even gehad over de gratis Google-vermeldingen. Ik weet niet zeker of u gratis Google-vermeldingen kent. Google zet echt een flinke stap. Ze gaan hier achter Amazon aan. In het zoekgebied van Google, er is het winkelgedeelte dat in de loop van de tijd min of meer is genegeerd. Maar ze maken echt een grote push dat de meeste producten die daar worden getoond, nu uit gratis vermeldingen komen. Er is dus een betaald onderdeel, maar het werd vroeger voor honderd procent betaald. De enige manier om eerder in Google Shopping te komen, was door te betalen voor Google Shopping-advertenties, en ze zouden je daar plaatsen. Nu hebben ze het geopend. Het heet Google Free Listings. Er zijn daar een aantal opties voor u. De harde versie en de gratis versie is dat je binnen Ecwid kunt gaan. Er is een Google-productfeed, wat op zichzelf niet zo moeilijk is. Maar je moet naar Google gaan, en je gaat naar een plaats genaamd Google Merchant Center, en je uploadt, en je maakt verbinding. Je kunt het doen als je je eraan kunt houden. Maar je krijgt zeker een fout. Er zal een soort fout optreden. Je zult het moeten uitzoeken. Ik wil mensen waarschuwen dat het geen magie is. Als je het magische gebied wilt, bekijk onze partner Kliken. Zij zijn degenen die Google Shopping runnen, de Google Smart Shopping-advertenties. Het is momenteel in bèta. Tegen de tijd dat deze podcast live gaat, het is tien dollar per maand. Maar ze beheren het hele proces om u goedgekeurd te krijgen en alle kleine fouten. Google zal veel dingen van je willen. Ze willen veel informatie. Ze helpen daarbij. En het is tien dollar per maand om deze feed actief te houden. Ze doen dit, het wordt in de toekomst twintig dollar. Dus als je eenmaal uit de situatie bent, waren in. Maar toch, het is meer een gemakkelijke knop, maar het is tien dollar. Dus ik raad dat aan omdat ik een klein beetje met hen in gesprek was, dus ik weet niet zeker hoeveel ik moet delen, sorry Google. Maar zoals nu, er is een grote zichtbaarheid in dit gedeelte omdat nog niet alle winkels dit hebben gedaan. Zo, mensen, het is wanneer dingen nieuw zijn, ze zijn echt goed voor ongeveer zes maanden of een jaar. En dan stapt iedereen in en komt erachter. Het is ok. Dit is een van die momenten waarop er veel gratis klikken zijn in deze sectie. Ik zou sterk aanbevelen om dat te krijgen. De productnamen zijn hier belangrijker, al, en de beschrijvingen, omdat mensen per se op zoek zijn naar de Ultimate Five, zoeken ze misschien naar stripboeken met mensen van kleur als de hoofdpersonen. Ik ken de zoektermen niet alsof het geen merknaam wordt. Het wordt breder. Houd dat gewoon in gedachten.

RJ: Ja, Ik ga daar zo snel mogelijk op ingaan.

Jesse: Dit is het moment. Zoals over een jaar of twee heeft iedereen dit al gedaan en daar zal niet zoveel gratis verkeer naar zijn.

Richard: Het is op twee verschillende manieren een goed punt. Wanneer u een vroege en veel van deze nieuwe functionaliteiten krijgt die Facebook of Google of een van deze mensen doen, het is een beetje dubbel als je de overwinning behaalt, omdat je een van de eersten bent die het doet. En dus zijn er niet zoveel andere mensen waarmee u concurreert, maar je krijgt ook de overwinning, want niet dat ik beweer alle algoritmen op een of andere manier te kennen, maar het is heel duidelijk voor iedereen die alleen maar oplet wanneer er een nieuwe functie uitkomt. Als u deelneemt aan een nieuwe functie, ze willen zo veel mogelijk gegevens erover. Dus ze pushen het nog meer. Zo, weer, Ik ken de bijzonderheden niet. Niet alsof je van de ene op de andere dag een internetmiljonair wordt of zoiets. Ik probeer niets voor je te claimen, maar er zijn twee redenen om vroegtijdig te verhuizen en sommige van dit soort situaties zoals deze.

Jesse: Er stond een podcast op waar we een soort aanwijzingen gaven over de harde versie. We gaan naar de gemakkelijke versie. Het is momenteel in bèta, en het komt heel erg, Zeer snel. Dus hoe dan ook, Ik heb toevallig een beetje dat ik achter het gordijn kan gluren, dus ik weet wat er gaat komen. Dus dat hebben we. Je zei het goed, je zei het niet bij naam, maar je hintte naar Amazon en Amazon, Etsy. Dus misschien zit je op Etsy omdat je een maker bent. Rechts. Dit is dus mogelijk iets waar je Etsy of andere marktplaatsen voor zou kunnen overwegen. Dus ik weet niet of je daarnaar hebt gekeken. Ben je uitgecheckt op de marktplaatsen?

RJ: Ja, beide, eigenlijk. Ze zijn allebei in orde. Okee. Boek zelf staat niet op Etsy, maar de werkbladen zijn zo zwaar op beide platforms.

Jesse: Ja, OK. Je loopt mijn tips hier al voor. Dus dat is een goed teken. En oké, dus je bent op Amazon. Het probleem met Amazon is dat u niet per se e-mails kunt ontvangen. Dus hopelijk, er staat iets in het boek dat als ze zich aanmelden voor wat je gratis aanbiedingen ook zijn, je die e-mail zou willen ontvangen omdat je niet zoveel geld verdient aan Amazon, ook al zijn de verkopen eenvoudig. Misschien anderen waarvan ik niet weet of er andere marktplaatsen zijn die ik kan bedenken. Dan krijg je Teachers Helping Teachers; Ik weet niet of je ze hebt bekeken, Ik zou de naam kunnen verknoeien. Maar toch, gewoon wat andere bronnen voor uzelf. Richie, enige tips, andere tips. U zei dat dit het soort dingen was dat we voorafgaand aan het gesprek hadden opgemerkt.

Richard: Niet echt een tip op zich, omdat ik al weet dat ik contact blijf houden met de RJ en ik je hier op nogal wat manieren wil helpen. Maar meer, Ik ben gewoon super opgewonden dat ik je om meerdere redenen heb ontmoet. We spraken eerder - vertegenwoordiging is belangrijk. En dus mag je een heleboel dozen voor ons controleren. een, we willen er alles aan doen om handelaren te helpen, en u bent een verkoper die optreedt als verkoper. We hebben BLM nu aan de gang, en je komt op als een zwarte man die niet alleen zwarte kinderen probeert te versterken, wat erg belangrijk is, maar het klinkt alsof alle kinderen en je echt op iedereen let, maar vooral dat in de schijnwerpers zetten. Dus dat is fantastisch. Gewoon in het algemeen, terug naar Jesse's punt, als we het nu hebben over kinderen thuis, alsof empowerment zo'n veelomvattend onderwerp is, we blijven denken, goed, hoe gaan we onze kinderen leren? Soms kan het belangrijker zijn om onze kinderen in staat te stellen zelf dingen te gaan proberen en zelf dingen te leren, belangrijker te zijn dan wat ze eigenlijk leren, omdat na verloop van tijd, dat gaat exponentieel zijn. Als ze de macht hebben, ga erop uit en probeer dingen te doen en ga voor de Ultimate Five Squad, dat is gewoon een groep gewone kinderen die samenkwamen en besloten dit te doen. Ik kijk er naar uit om te zien hoe we u op welke manier dan ook kunnen helpen. En zoals ik al zei, Ik zal contact met je houden.

RJ: Heel erg bedankt. Dank u.

Jesse: Geweldig. Overal. Ik kan niet beter doen dan wat Ritchie net zei, dus ik ga hem verlaten. Ja, dat is goed spul. Zo, je weet wel, Ik denk dat voor mensen luisteren, al, als je geïnteresseerd bent in de Ultimate Five Squad, dus het is ultimatefivesquad.com.

RJ: Ja. Dus ultimatefivesquad.com. En dan op Instagram en Facebook, het is de ultieme 5squad.

Jesse: Begrepen. Ja. Je hoeft te doen dat. Ik begrijp het helemaal omdat je het weet, mensen typen het verkeerde ding, ze gaan naar de verkeerde plaats.

Richard: Dus we zullen dat in de shownotities plaatsen om daar een kleine dip in je audio te krijgen. Dus je wilt het zeker weten.

Jesse: Er zijn daar enkele gratis downloadables, te? Dus als je nadenkt, OK, dit is geweldig, je kunt het bekijken. Daar zijn die werkbladen gratis. Check it out. Nu, je weet wel, je komt alleen maar op de e-maillijst van RJ, omdat we het over MailChimp hadden, maar ik denk dat het een kleine prijs is om te betalen.

RJ: We bombarderen mensen niet met gimmickachtige dingen. Het zijn dingen die u wilt dat uw kinderen hebben. Het zijn dus empowerment-werkbladen. Het is iets goeds. Ik denk dat je kinderen verliefd zullen worden op de personages, met het verhaal. Maar wat de feedback tot nu toe is, en zo gaat het verder. Wij zeggen, hey, we hebben t-shirts. Ik denk dat je kinderen het misschien leuk vinden om dat te dragen, omdat het ze kracht geeft. Het zal ervoor zorgen dat ze zich een superheld voelen. Ik zou niet iets willen doen met iemand die ik niet zou willen dat ze me aandoen. Dus ik haat het om door deze merken gebombardeerd te worden. Dus dat doen we niet.

Jesse: Ja, ik hoor je. Je moet heel voorzichtig zijn met je e-mails, maar ik weet zeker dat je het op de juiste manier zult doen. Ik maak me er geen zorgen over. Goed, RJ, het was leuk om met je te praten. Richie, eventuele laatste gedachten hier voordat we gaan?

Richard: Ik weet dat er binnenkort weer een podcast op komst is, dus ik moest snel mijn downloadbare werkbladen krijgen en op zijn lijst komen en dan ook het boek.

RJ: Ja. Jullie hebben kinderen, dus ik zou graag zien dat ze een kopie hebben.

Jesse: Geweldig.

Richard: We zullen het krijgen.

Jesse: Wacht op het einde, en we praten daarna.

Want to be a guest?

We want to share interesting stories with the community, fill out this form and tell us why you would be a great guest.

We use cookies and similar technologies to remember your preferences, measure effectiveness of our campaigns, and analyze depersonalized data to improve performance of our site. By choosing «Accept», you consent to the use of cookies.