Hallo. De inhoud van ons blog is voor uw gemak automatisch vertaald. Onze excuses voor de mogelijk slechte vertaling.

Stay up to date!

Subscribe to our podcast for weekly motivation and actionable advice to build your dream business.

Van Vrienden Uitvindersbeloning naar Brand Builders

Donna en Andrea verkopen make-up glazen. Als je niet weet wat dat is, springen op de episode om te leren hoe ze hun product prototype van de grond af en hoe ze nu op de markt iets wat mensen niet bekend zijn met.

Vertaling

Jesse: Hey, Richard. Het is een podcast dag.

Richard: Het is die dag. ik hou ervan. Sunny vrijdag, nog een. San Diego.

Jesse: Ja. Vrijdag in de studio. En vandaag is het geweldig, want ik hou van de podcast, maar mijn favoriete deel over het is als we in real Ecwid winkeliers te praten. Dus hebben we een aantal winkeliers op vandaag, en nog beter, ze eigenlijk de uitvinder van een product, creëerden ze een prototype dat een van hun eigen behoeften voldaan. En jij weet, in principe uitvinder door middel van het bouwen van een merk en het opbouwen van een bedrijf. Dus het zou geweldig zijn.

Richard: Ja, Ik zou willen zeggen dat het de Amerikaanse Droom, maar dit is nog niet eens gebeurt in Amerika.

Jesse: We gaan onze internationale gebruikers. We gaan over de vijver aan de U.K.. Zo krijg je een ander accent horen vandaag. Laten we brengen in onze gasten. Dit is Donna en Andrea van Flipzeesglasses.com. Hoe gaat het?

Donna en Andrea: Hi! Goedenavond!

Jesse: Goede avond voor u en goede morgen hier in San Diego. Dus het is vrijdag. Je bent klaar. Nu, heb je dag banen of is dit een full-time business?

Donna en Andrea: Flipzeesglasses is een beetje van een kant drukte voor ons. We hebben allebei full-time dag banen.

Jesse: Okee. Perfect. Je bent niet alleen. Door de manier, is het heel gewoon. Okee. Laat me de spelling van Flipzeesglasses naar binnen. Het F-L-I-P-Z-E-E-S-G-L-A-S-S-E-S DOT COM. Voor mensen die zo luisteren niet het type dat tijdens het rijden, iedereen. Maar Donna en Andrea laten horen over… Eerste van alle, jullie zijn in het bedrijfsleven bij elkaar. Was je vrienden controleren voordat je het bedrijf begonnen?

Andrea: Ja. Ja. We waren vrienden. We kwamen ongeveer 15 jaar geleden. Zowel Donna en ik woon ik in hetzelfde gebied in Londen genaamd Brixton. Echter, we elkaar niet kennen, maar we hadden een wederzijdse vriend die in Vietnam gewoond. Ik werkelijk is gebeurd om te werken in Vietnam, en ik kreeg om hem te ontmoeten. ik ken hem, en dan Donna en haar man kwam naar onze wederzijdse vriend te bezoeken en we ontmoetten en we hebben sindsdien bevriend. We gebeuren binnen vijf minuten na elkaar nu te leven.

Jesse: Dat is perfect. Dus je ontmoet over de hele wereld in principe, en je toevallig weg wonen vijf minuten.

Andrea: Denk ik.

Donna: Ik heb naar Vietnam om naar Andrea ontmoeten.

Jesse: Dat is perfect. En hoe heeft dit product beginnen? Was er een behoefte aan is?

Donna: Ja, definitief.

Andrea: Ik laat Donna antwoorden dat één. Het was haar eerste idee.

Donna: We hebben allebei zijn dames van een bepaalde leeftijd. En als je op die bepaalde leeftijd moet je leesbril dat is prima. Je weet dat het gebeurt. Maar als je make-up te dragen en, als je probeert om je make-up op je er niet kunt zien zonder uw leesbril. En dan wanneer je je leesbril op je kunt niet zet je make-up op, omdat de glazen zijn in de weg. Het is dus een probleem want natuurlijk, we niet willen geven het dragen van make-up.

Jesse: En wilt u in staat zijn om jezelf ziet het toepassen van de make-up, dat is wat je nodig hebt (lachend.)

Donna: Je moet in staat zijn om te zien. Het helpt (lachend.)

Jesse: Vision is belangrijk. Ja, Ik ga akkoord. Door de manier, Ik draag mijn jaren '40 zo goed als we hier spreken. Ik heb LASIK gehad en ik ben het dragen van een bril. Ik draag geen make-up, maar ik begrijp…

Donna: Er is nog tijd voor die (lachend.)

Jesse: waar, Denk ik.

Andrea: Dus dat is hoe het kwam echt. Het oorspronkelijke idee was dat we nodig hebben om te komen met iets dat echt werkt. En ik heb producten ontwikkeld voor een high-street retailer in U.K.. dus ik suggereerde: “Laten we komen met het concept. Hoe zou die echt werken?” En dan kunnen we het krijgen. Ik kan krijgen gematerialiseerd. Ik kan het gedaan te krijgen met één van mijn leveranciers, want ik ben er zeker van dat geen probleem zou zijn.

Jesse: Zeker.

Andrea: Donna is een zeer technische aard,. Ze is een elektricien van beroep. Dus ze is zeer ervaren en houdt ervan om dingen te doen met de handen en zeer creatief. Ze is geweldig, Ze is geweldig. Een dag hadden we eigenlijk zitten rond de keukentafel met het eerste materiaal dat we hadden bij de hand, die toevallig elektrische bedrading.

Jesse: Het is zeer flexibel, rechts?

Donna: Niet erg comfortabel hoor (lachend.)

Jesse: Goed, waar. Ja. Dat kan niet de meest stijlvolle bril er maar…

Andrea: Het was blauw. We eigenlijk gebeurd met foto's van onze eerste prototype dat werd gemaakt door handgemaakte draad bril op onze website. Dat is ons verhaal. En het is niet een mooi ding om naar te kijken, maar het is gewoon zo grappig.

Jesse: Goed, dat is geweldig, Ik bedoel, ik denk dat dat is waar veel producten eigenlijk starten vanaf. Het eerste prototype is meestal vrij lelijk. De eerste website is vrij lelijk. Dus dat is vrij normaal. Dat is geweldig. Heeft u nog steeds de originele prototype?

Donna: Ja, ergens in een doos (lachend.)

Jesse: Je kunt maar beter behalve dat. Dat kan een verzamelobject te zijn op een dag.

Andrea: Zou kunnen eindigen in een museum.

Jesse: Ja, precies. Zorg ervoor dat je nam die weg. Dus je moest het prototype. Je hebt het begon en het was dat… Misschien beschrijven voor mensen luisteren. Wat zijn precies Flipzeesglasses? Want toen ik voor het eerst zag dat de website, Ik dacht dat het was net waar je ze flip net als een zonnebril, maar dat is niet echt het geval is. Kun je beschrijven voor mensen luisteren?

Donna: OK. Dus eigenlijk, de bril hebben maar één lens, een vergrootglas, die betrekking heeft op uw leesbril sterkte. En de lens match van de ene kant van het glas naar de andere, zodat u kunt. Je hebt de lens op een oog, je kijkt door de lens te zien, om de make-up te doen op uw andere oog. En dan kun je de lens omdraaien een beetje als 180 graden ten opzichte van het eerste oog, kijk door dat te zien aan het andere oog. Maar er is een reden dat onze glazen zijn verschillend van vergelijkbare reeks producten. Ze gewoon niet werken omdat we ze probeerden. U kunt vervolgens de hele set van een bril op zijn kop, zodat u toegang tot de in principe krijg als je wenkbrauwen om je wenkbrauwen en je mascara doen. Maar je kunt ook doen of eyeliner of concealer. En dit is dus wat maakt onze glazen compleet anders dan iets anders dat daar buiten.

Jesse: OK. Begrepen. Ja. En toen ik keek naar de foto, Ik zag het idee waar je ze kon opstijgen en compleet spiegelen ze ondersteboven, maar u kunt ook de lens te verplaatsen als je wilde er niets mee doen. Je kon soort flip het over aan het andere oog ook.

Donna: Precies. Precies. Dus het frame is slank, zodat het niet in de weg zit. En we vinden dat dit geeft je gewoon veel meer opties om te kunnen je make-up toe te passen met behulp van de vergrotende lens.

Jesse: Wow. Dat is geweldig.

Richard: Hoe lang heb je dit nu aan het doen?

Andrea: We hadden onze eerste verjaardag dag in november, per jaar van het hebben van het product.

Donna: Ja, met het product. Maar ik denk dat de ontwikkeling nam…

Andrea: De ontwikkeling duurde langer omdat we eigenlijk niet het zeer serieus te nemen. We spraken over voor de lange en vaak gespeeld rond ermee. Dronk wat wijn en lachten erom, had een aantal domme videos. En we besloten: eigenlijk, heeft het zin. Dit slaat ergens op. Laten we het gewoon doen. Laten we het proberen.

Jesse: Ik denk dat er aan de hand… Ga je gang.

Andrea: Ga. U ga je gang.

Jesse: Ik zei dat is de perfecte manier om een ​​product te creëren. Ik denk dat voor een tijdje het nodig heeft om te bestaan ​​in je hoofd en de wijn moet worden gedronken om echt diep na te denken over.

Richard: En als het blijft komen, rechts, wanneer het blijft terugkomen en je kan het gewoon niet laten het idee gaan. Dat is een deel ervan. Ik bedoel, in sommige opzichten, niet in sommige opzichten, in veel opzichten, Het was moeilijker voor u om het product te krijgen dan was het waarschijnlijk om de meerderheid van de Ecwid winkel doen. Okee, Ik ben niet om het te zetten op de plek, maar dat duurde enige tijd ben ik zeker. Ik bedoel, je heb je het gepatenteerde en ga door dat hele proces ook of?

Donna: Ja, Ik bedoel, we… Dit is waarschijnlijk wat nam de tijd. We hebben nogal een beetje advies over moeten we octrooi te. We keken naar dat en het was vrij duur en langdurig proces en we wisten niet waar het ging. Dus hebben we besloten om een ​​middenweg te nemen en we hebben het ontwerp geregistreerd en we hebben geregistreerd handelsmerk, de naam FlipZees. En we vonden dat was het beste wat we konden doen. Je weet wel, dat moet een evenwicht echt.

Jesse: Ga dan verder op te bouwen en te verkopen na dat.

Donna: Precies. Als we de beroemde en beginnen met de verkoop van miljoenen, we kunnen zorgen over te maken dan. Maar je weet niets van dit alles zou mogelijk zijn geweest zonder Andrea en haar verbazingwekkende contacten, omdat ik denk dat Andrea moet elke persoon die een rol heeft gespeeld in deze en heeft een zogenaamde gunsten weten. Ik weet niet hoe ze het doet. Ze is geweldig.

Andrea: Bedankt, Donna.

Donna: We hier nooit zou hebben gekregen, tenzij het zou zijn voor haar.

Andrea: Ik denk dat ze over-overdrijft een beetje.

Jesse: Goed, niemand zegt dat je je eerdere ervaring niet gebruiken om een ​​bedrijf te bouwen hier. Als u contacten, ze gebruiken als u. Er is niet zoiets als een oneerlijk voordeel, rechts. Dus je maakte een prototype en vervolgens hoe krijg je deze gemaakt? Heeft u prototypes sturen? Moet je CAD-tekeningen te doen of hoe ga je over het nemen van iets uit een elektrische draad in het daadwerkelijk maken van, het krijgen van het ergens gemaakt? Hoe is dat proces?

Andrea: Goed, zodra we hadden eigenlijke ontwerp en het mechanisme, hoe we konden werken en was in staat om het uit te leggen aan iemand. Ik nam contact op iemand die ik ken dat een bril en een zonnebril in het Verenigd Koninkrijk produceert voor het geheel van High Street en Oogcontact. Een van mijn contacten was zeer scherp, Hij zei dat het een geweldig idee. Er is niet veel gebeurt in dat glas ook. Dus hij was heel enthousiast om te ontdekken dat zich. En hij had het voor ons gedaan in China. We hadden verschillende samples gedaan. We hadden technische problemen die om mee te beginnen. We proberen om dit te overwinnen, factoring was heel enthousiast om te werken met ons, omdat ze dacht dat er iets anders en dat is hoe het tot stand is gekomen.

Jesse: OK. Dus je wist iemand lokale die al hadden meegemaakt maken van glazen en krijgen ze made in China. Hoeveel prototypes heb je heen en weer krijgen gestuurd? Ik weet dat kan soort pijn.

Andrea: Misschien vier bij vier. Ja. OK. Niet te veel. Het was niet al te veel eigenlijk.

Jesse: Oh dat is goed. En wat was de minimum volgorde waarin ze voor de eerste run nodig?

Andrea: Twaalf honderd units.

Jesse: Twaalf honderd units, OK.

Andrea: Honderd. Het is eigenlijk niet zo veel gezien, we hebben twee kleuren en elke kleur en volle sterkte, lezen glassterkte. Dus het is niet dat mijn acht excuses in orgel totaal.

Jesse: OK. Begrepen. Dus elke set van een bril heeft zijn eigen kracht. Die zijn niet uitwisselbaar. Dus je moet bestellen. OK. Begrepen. Dus nu hoop dat je gelijk geraden en dat al die verschillende vergrotingen zijn allemaal gelijk verdeeld over uw klanten.

Andrea: Denk dat het een raadspel in dit stadium, zonder een geschiedenis van wat verkoopt en wat zou niet. We wisten niet.

Donna: Wat is al heel interessant eigenlijk dat we dachten dat we toepassingen meer populair in feite kan een beetje. Omdat de sterkere vergroting die meer populair is misschien wat aangeeft dat onze doelgroep is eigenlijk ouder dan ons, omdat we hoeven niet helemaal nodig het aantal nog drieën. Ja. Zo.

Richard: Dus dit is misschien een domme vraag, maar heb je de neiging om nodig hebt om de vergroting te verhogen? Mocht u misschien maken deze uitwisselbaar zijn in de volgende iteratie van deze? Ik weet niet de cijfers, maar laten we maar zeggen 1 door 5 omdat ik een bril nog geen account hebt. Als 1 is de zwakste en 5 is de sterkste, als elke twee jaar moeten ze een nieuwe lens, kan zijn op een gegeven moment je wilt dat ze in staat zijn om de lenzen afzonderlijk te verkopen.

Andrea: Ja, we hebben overwogen dat, maar we zijn niet helemaal variant van het podium. Wat wij adviseren van klanten wanneer ze naar ons toekomen en zeggen:: “Oh, ik heb één oog een stuk sterker door dan de andere”. Het is mogelijk om naar uw opticien om het recept te krijgen en er veel veranderd in het frame, omdat een frame is flexibel genoeg om het te hebben voor een professional om in de nieuwe lens in, zolang het dik is. Echter, Ik ben niet zeker hoe dat zou werken met de rotatie van de bril, want het is 360 graden, zodat die niet zou kunnen werken. Dus je moet contact opnemen met uw opticien voor dat soort dingen. Goed, we hebben de neiging om onze klanten te laten weten wanneer ze komen in vraag nu is dat als ze kregen heel anders voorschrijven aan elk oog, ze kunnen kopen twee paren en gebruiken van één voor één oog en de een voor de ander. Het is niet ideaal natuurlijk, maar je weet dat dat de enige manier om er omheen. Op het moment dat.

Jesse: Dat is het antwoord dat ik graag. U koopt twee.

Donna: Gewoon kopen meer paren. Dit is onze eerste, je weet wel, eerste productie-run. En er zijn dingen die we zullen veranderen wanneer we onze volgende productie run te doen. En we moeten kijken naar de kosten van het produceren van een bril met een verwisselbare lens tegen de kosten van de standaard glazen en gaat het te verbieden, ze zijn niet bijzonder hoogwaardig product. Dus je weet, na twee jaar door misschien heb je het doet, koop je gewoon een ander paar.

Richard: Dat is logisch. Waar ik heen ging met die ooit werd je er naar kijkt en vooral nadat u een gesprek, en gewoon iemand hoorde deze podcast en ging toen naar uw site en zag de video en zag hoe het werkt. Het lijkt alsof er vanuit een marketing perspectief onderwijs is een groot stuk van dit omdat je gezinspeeld gewoon een beetje geleden een vriend die werkte en zei dat er niet veel te doen in de zonnebrillen markt. Ik bedoel, voor het grootste deel is het “Doe ze er goed uitzien op mij”, rechts? Dat is meestal wat mensen zeggen. En toch zijn ze zo goed uitziende al. Ze zijn echt goed uitziende bril zitten er zoals ik ben op zoek op de website dat het kostte me een moment om eens wat er werkelijk aan de hand, omdat ik bijna verwacht om te zien wanneer Jesse me eerst erover verteld, Ik verwachtte niet te zien als een mooie bril of andere reden. En ze eigenlijk uitzien aardige glazen. Dus is het onderwijs een groot deel van wat je hebt gezien als het ding dat zou krijgen mensen te verplaatsen of te kopen deze meer dan iets geweest?

Donna: Ja, Ik denk het wel, en dat is het echt een uitdaging voor een deel omdat je probeert om een ​​product dat je moet ook mensen te informeren over verkopen. Ze misschien niet eens weten dat ze degene die ze nodig hebben, dat er een oplossing voor dat probleem. Dus ik denk dat is de uitdaging waar we voor staan. Plus het feit dat je nooit gaat om te dragen deze lopen in de straat, daarom, Het draagt ​​in uw badkamer of in het toilet aan te raken op je make-up. Er is dus een beetje een verborgen product ik veronderstel.

Richard: Dat is een deel van wat ik graag over het al. Je weet wel, toen ik voor het eerst zei dat ze nam me bij verrassing, want ik verwachtte niet in mijn gedachten zoals ik zal “Waarom zouden ze nog steeds maken ze ziet eruit als een mooie bril?”En dan is de manier waarop ik antwoordde mezelf was“Well, je wilt zien hoe je make-up ziet er met een mooi paar glazen op”, rechts. Dus je bent niet van plan om een ​​aantal grote oranje degenen of iets dergelijks te maken.

Andrea: Precies. Andrea was heel vasthoudend op die en ik denk dat ze gelijk had. Ik denk dat het product ook al is het niet echt van plan om te zien waarom het niet leuk en mooi te maken en u wilt gebruiken. Ze is dus groot gelijk.

Jesse: Dit is voor een stijlvolle dames die doen hun make-up. Je weet dat je naar je moet. Ja, precies.

Andrea: In principe, Ik denk niet dat ik zou willen zien in die bril. Ja, het doet me helpen. Niet op een dagelijkse basis, dus ik ben niet klagen.

Richard: Dus je op je verjaardag, in november dat je je product. Wanneer heeft de winkel ook daadwerkelijk te gaan wonen?

Donna: ongeveer twee Het is dagen voor Kerstmis. Het was echt slecht op basis van tijd.

Andrea: Geen van ons hebben geen ervaring. In plaats van het doen van dat soort dingen. Ik ontwikkelde het product. We kregen allemaal het en we dachten “OK, krijgen we het product naar het Verenigd Koninkrijk”. En dan kunnen we dingen doen die we niet hebben gehad marketingstrategie. We hebben geen marketing plan en geen kalender. Wanneer doen we, hoe kunnen we lanceren? We zei gewoon “Oh, Laten we beginnen met de Facebook-pagina. OK". Dus we doen het vandaag nog en we dachten “OK en er is een video. Er is een Facebook-pagina, het is een video, u zult gaan virale” (lachend.)

Jesse: Ja. Ik zal gewoon een video te plaatsen en het zal gaan virale. Ik hou daarvan. Het is nooit…

Richard: Het is bijna alsof die loten.

Andrea: Ik bedoel, het aantal keren dat ik kijk naar de Facebook en alles wat ik zie is deze geweldige video, die door miljoenen kijkers heeft, dit zijn wij! Dat ging niet helemaal gebeuren als dat. Ik bedoel, het is niet veel tijd gebeurt. Ja. Ik denk dat we een vooruitgang die sindsdien.

Jesse: Ik denk dat je een veel vooruitgang geboekt. Eigenlijk, Ik denk dat de site ziet er geweldig uit. We zien veel van video's op hier en ik denk dat de video die ik zou zien dat was heel belangrijk voor je geweest. ik merkte op… Hoeveel video's die u hebt gemaakt?

Andrea: Goed, de eerste video die we maakten, we hebben het voor onze website als een demonstratie video alleen maar om klanten laten zien hoe het product werkt tonen. Het was over 50 seconden lang. Het was het een met het model video. En dan beseffen we het ziet er geweldig, echter, de mensen niet wisten wat het was. Dus eigenlijk, realiseerden we “Oh, we niet een probleem dat het probleem en dan is de oplossing laat zien hebben, nu is het gewoon de oplossing”. Dus maakten we nog een video met een daadwerkelijk professioneel model voor een probleem en de oplossing te tonen. En een kortere versie, want dan kwamen we erachter dat voor social media zoals Facebook of Instagram het kan niet langer zijn dan 15 seconden voordat de aandacht van mensen overspanning verdwijnt. Dus dat is al een leercurve ook om een ​​volledige professionele fotoshoot organiseren. Het is al een hele uitdaging. Ik ben geen budget manager.

Jesse: En 15 seconden is altijd… Ik maak ook video's en ik ben net als: “Man, ik wil dit doen, ik doe dat, Ik wil en dan ben ik klaar met deze”. Je bent als “Oh ja, maar dat is net 45 seconden, je moet 15 seconden.”

Andrea: Ik had echt niet dat het mogelijk was om te doen wat we wilden portretteren en te demonstreren gaat mogelijk om te doen in zijn 15 seconden. Je weet wel, Ik denk dat we het gedaan. Ik zou altijd wat te zijn “Maar het moet een beetje langer. Kunnen we gewoon doen 20 seconden?" Ik denk het niet. regels media.

Richard: U kunt, je gewoon niet kan gebruik maken van dit platform op die manier. Maar je kon nog maken. Dit is wat we al eerder zagen toen we zeiden dat we echt hou van praten om klanten Ecwid want als je een bedrijf boek lezen of luisteren naar iemand die in een bedrijf college klasse of gaan door een aantal, je weet wel, het schrijven van een business plan cursus of iets. Het lijkt alsof het is echt lineair. Het lijkt erop dat “Doe dit, dan doe je dat.”Maar als je echt luisteren naar mensen die echt gaan er doorheen, het heeft veel bochten. En voor het eerst het is een testament voor u, Dames, felicitaties voor slechts gaande houden en eigenlijk het krijgen van deze op en je jarig bestaan ​​in te gaan op kerst seizoen nu moet u zeker verwachten meer omzet dit jaar dan vorig jaar. Ik ben er zeker van.

Donna: Ja, we hebben een beetje meer georganiseerd rond de promotie en niet het ding als, we eigenlijk wat voeten. Dus laten we beginnen.

Jesse: Wat is er voor u werkt met de marketing?

Donna: Goed, het is interessant. We hebben een brief gestuurd met het product op tijdschriften af ​​te drukken om te zien of ze geïnteresseerd zijn in met ons zou zijn. En een kwam terug. Het was een tijdschrift genaamd “News Magazine”, dat is waarschijnlijk voor vrouwen ouder dan ons. Ze deden het net als een beetje hulp sectie als “Mrs. J kan niet op haar make-up, maar hoe kan ze worden geholpen?”En dan aanbevolen ze FlipZees en vervolgens bood een kortingscode. We hebben veel van de verkoop rechtdoor er had. En het kostte ons niets slechts een paar van glazen en we zijn nog steeds Repeat Sales. Dus ik denk dat de oudere klant houdt het magazine, toont het aan hun vriend of het zit in de spreekkamer van de arts dus eigenlijk, de gedrukte media is waarschijnlijk geweest, ik zou zeggen, onze beste tot nu toe, dat is interessant, want het is niet waar we dachten dat we zouden worden.

Andrea: We dachten dat onze demografische was ongeveer 40 naar 60 en eigenlijk, in werkelijkheid, het gaat over 70 naar 80.

Donna: We hebben zelfs klanten die zeggen: “Wel, Ik heb geen internet dus hoe ga ik om uw product te bestellen?"

Andrea: mensen vragen “Kan ik u een cheque?” En ik ben net als “Wat is een cheque”?

Jesse: Dat is goed. Maar deze dames willen het echt. Dus ze bereid zijn te willen we noemen het te kruipen dan gebroken glas om ze te krijgen, om het product te krijgen.

Donna: Ja. Goed, Wat wij voorstellen is normaal: “Heeft uw zoon of uw dochter hebben Internet? – Oh ja. Goed, waarom ga je niet krijgen ze te bestellen en betalen? -Dat is een goed idee."

Jesse: Ja, Ik heb het nu, dat is een cadeautje van hun zoon of dochter.

Richard: Goed, gaat het terug naar uw punt eerder over hoe de video niet. Het had alleen de oplossing het niet het probleem te hebben. En dus een deel van wat de reden waarom je zou kunnen worden gezien als een succes in de gedrukte media is uw klanten te kijken naar de afdruk. Rechts. En ze hebben waarschijnlijk een leesbril op het moment dat ze zelfs te lezen dat tijdschrift. Je weet maar nooit. En dus het raakt een gevoelige snaar bij hen je ze raken niet per se in het midden van het probleem, omdat ze niet make-up zetten, terwijl ze lezen van het magazine. Maar het toont heel soms, waar u de marketing te zetten waar uw klant. Het betekent niet dat is wat ze doen op het moment, maar ja dat is juist.

Jesse: Ja, ik snap het. Als u denkt dat OK. Mijn klant gaat worden tussen 40 en 60 en dan kom je erachter dat ze nogal wat ouder en je moeten aanpassen. Rechts.

Andrea: Wat we zien is dat elke keer is het een van die producten die u zou kunnen zien, het is net als: "O mijn God, Ik heb dit.”Maar totdat we zien het, je niet weet dat je niet eens beseffen dat je nodig hebt dat.

Jesse: Oh zeker, zeker. Ik bedoel het is een nieuwe categorie. en eigenlijk, we hadden het voor de podcast over wat ik zei: “Richard, wat denk je dat mensen zoeken naar om dit product te vinden?”Weet je, zoals wat zijn ze op zoek naar op Google om uw product te vinden?

Donna: Goed, toen ik op zoek was naar, Ik heb iets als “een bril te helpen me mijn make-up op”. En dat was alles wat make-up glazen, misschien een vergrootglas. Dat is het soort dingen die je zou zoeken naar, Denk ik.

Jesse: Begrepen. Ja. Make-up glas was mijn gok zo. Okee. Ik krijg in de geest van uw klant nu.

Donna: Kijk uit voor die mascara oog.

Jesse: Make-up bril voor het aanbrengen van mijn mascara correct. Je weet dat ik nooit willen hebben dat. Dus wat doe je op de Google-kant, heb je… Doe je advertenties op Google? Of heb je rankings dat u opdagen voor? Hoe weet u hoe u uw klanten te volgen aan die kant?

Donna: Goed, je weet dat we nog aan het leren een beetje. We kregen een aantal Google-advertenties, maar ik denk dat een van de problemen die we hebben is ons product is vrij duur in vergelijking met andere similarish producten die niet in principe werken. Dus toen we komen in een schokkende wat we voelde alsof we waren super duur en we hebben niet echt veel, want in een Google-advertentie, je kan niet uitleggen waarom je super duur bent. Nu, waarom zouden mensen betalen twee keer zo veel voor uw product in plaats van degene die ze gaan gooien in de vuilnisbak. Dus we soort gestopt om dat te doen, want ik voelde gewoon het was ons niet helpen. Ja. Dus we moeten ergens zijn waar we meer kunnen uitleggen over het verschil dat is waarom we hebben gekeken naar Amazon. Je weet net als Facebook advertenties en dat soort dingen.

Richard: OK, vormt van dit brengt me terug naar die video die we over gesproken in het begin en we hebben het over een paar keer over het opleiden van de klant. Een deel van een van de redenen waarom ik denk dat Google zou nog niet succesvol zijn is dat ze niet eens weten dat ze het probleem wat je eerder zei hebben. Ze weten niet eens wat op te zetten om het te zoeken. Dus het is niet alsof ze plukken sommige merknaam die ze toch al weten. Rechts. Uiteindelijk, ze zullen.

Jesse: Uiteindelijk FlipZees zal zijn… Iedereen zal op zoek gaan naar FlipZees na deze podcast komt uit.

Donna: Duimen…

Richard: Ja. Maar als jij, bijvoorbeeld, wanneer je in de video alleen genoemd moest worden 15 seconden. Dat is waar alleen op dit punt in de tijd met het algoritme met Instagram. Rechts. Op het moment dat Instagram besluit te veranderen dat je zou kunnen gaan 30 seconden of als je het deed op Facebook kon je het langer. Dus nogmaals vinden, waar die klant is en dan uit te leggen in sommige opzichten, ook al lijkt het niet zoals print werken die ik zien waarom druk werkt ook omdat het interessant zou zijn moet je waarschijnlijk een exemplaar van dat tijdschrift te krijgen. Heb je het en zien wat de app was als dat interessant zou zijn, omdat het feit dat het in print en ze beschreef het nog steeds op een manier die door de verkoop zal plaatsvinden op iets dat moeilijk op te voeden die de moeite waard te kijken naar als potentiële kopiëren voor video met een lichte tweaks.

Donna: Ja, dat is een goed idee.

Andrea: Ja. Al dergelijke. Elke print of iets. Elke vermelding dat we hebben. Dat geeft ons slechts de inhoud van alle sociale media dus dat is altijd een goede zaak voor ons.

Jesse: Ja, Ik kon zien dat. ik zou kunnen zien, misschien is er waarschijnlijk een perfecte beïnvloeder die je kent als een actrice dat is een 50-jarige actrice zetten op haar make-up die een bril nodig heeft, zoals dat zou doen, natuurlijk, praten veel geld te krijgen iemand krijgen de goedkope manieren net zoals je deed voor het verzenden van de glazen voor gratis. Maar je weet dat er een hoop er het oversteken van je vingers en je niet echt weten als je weet dat je niet weten als er iets gaat om terug te komen van die.

Andrea: Daarover gesproken, als jullie weten wie je wilt.

Jesse: Het leuk vinden. Ja.

Donna: Nou we gebruiken dat contact.

Jesse: Ja, we zijn niet zo ver van L. A. maar ik niet.

Richard: Ik bedoel eigenlijk dat er een paar die ik kan bedenken. Ik zal reiken. Ik ken een paar. Ik ben blanking op de exacte naam van de website op dit moment, maar ze doen make-up in het bijzonder en het is make-up. En een paar voor vrouwen ouder worden, waarvan ze in feite ze willen. Dus de modellen hebben grijze haren. Ze proberen niet om hun haar te verbergen, ze willen hun natuurlijke houden, maar ze willen ook doen make-up en. Ik weet het niet. Er kan enige synergie of iets dat zou kunnen gebeuren tussen jou. Ik zal bereiken en te zien wat ze van plan zijn.

Andrea: Verbazingwekkend, dank u.

Jesse: We zullen de contacten hier werken.

Andrea: En mijn ouders zeggen dat het de netwerken en gerichte vragen.

Jesse: Ja. Ja. En ik zie testimonials op de site. Ik denk dat getuigenissen zou echt belangrijk zijn. En ze gaan ook heel belangrijk te zijn wanneer je de sprong naar Amazon maken. Ik zie de prijs. De prijs op de website hier is £ 19,50 zo $39.25 dollars denk ik. Ja. Dat’s. ik snap het. Dat is een zware dobber om te adverteren op Google, omdat met het oog op de reclame-veroorloven, dat is meestal over de aard van de cutoff punt onder. Maar ja, op Amazon, dit lijkt mensen typen in “make-up glazen” als u dat gebied domineren. En dan, natuurlijk, je moet een veel reviews krijgen. Dat is altijd het probleem met Amazon is beoordelingen.

Richard: Ik bedoel…

Donna: Ik bedoel ... Ik realiseerde me niet dat het een beetje zoals Google, je moet binnen Amazon te betalen worden gerangschikt op de pagina's. Het is net als: “Wat?!"

Jesse: Er is een reden waarom het de moeite waard miljarden en miljarden dollars. Je moet betalen om te adverteren, je moet naar de winkel te betalen en dan moet je het schip betalen wanneer ze het schip.

Andrea: We hebben echt dachten, hoeven we alleen maar zijn tijd maken we het, zullen we hebben het gedaan, en het gaat alleen het verkopen van zichzelf. En het is niet het geval. We moeten alleen een bodemloze bodemloze put op het moment, omdat je weet dat het net echt snel en het is volledig uit eigen middelen gefinancierd en het is slechts twee van ons. We hebben allebei niet willen ons in de schulden meer dan dit te zetten. We denken dat gewoon kunnen we het allemaal te beheren, maar het zou geweldig zijn als we de loterij gewonnen.

Jesse: Goed, Ik denk dat je op de weg, Ik denk dat dit uw eigen loterij hier, maar het is nooit gemakkelijk hoewel.

Donna: En ik denk dat het ding als je het doen van uw eigen bedrijf, Het is zwaar, er zijn ups en downs en het is een lange reis echt. Maar ik denk dat het is echt leuk als je zou kunnen doen met iemand anders. Als ik het zou doen door mijzelf zou ik voel me echt eenzaam.

Andrea: Absoluut. Ik denk dat beide Donna en ik hebben verschillende sterktes en we hebben die elkaar aanvullen heel goed. Ze loopt al haar eigen elektrische
zakelijke en ik ben de creatieve. Dus alles wat niet hoeft te doen met het geld en Amazon accounts en dat is een ... “Uit dat gaat over mijn hoofd”. En alle mooie dingen, zoals video en het organiseren van shoots. Spreken van sociale media ... Ik denk dat beide van ons kan wenden tot onze rollen.

Jesse: Ja, dat is de manier waarop je moet het doen. Het bouwen van een bedrijf kan eenzaam zijn in tijden, dus het is goed dat je een vriend hebt die ook past bij je vaardigheden, zodat Ik denk dat je op de weg. Amazon is het volgende wat je moet waarschijnlijk over te steken, maar een goede ding over dat ik zag net als verzending naar de rest van de wereld als je ze had in de VS, Amazon magazijnen als iemand in de VS koopt het kan u schip het daar en dan hoef je je niet hoeft te betalen voor verzending van uw plaats dus dat zou geweldig zijn. Gebruik allerlei goede video's die er zijn, al deze mooie video's en social media, je bent op de weg.

Richard: Ik denk dat dit is Richard weer, Ik denk dat het is briljant, en ik weet niet eens ze nodig hebt. Wat ik deed toen jullie waren erover te praten, Ik was net opgezocht opgebouwd iets dat “make-up voor oudere vrouwen” in Youtube en de vijf die opdook voor mij een heeft bijna een miljoen keer bekeken, men heeft 2.1 miljoen keer bekeken, heeft een miljoen keer bekeken, de andere heeft 2.2 miljoen keer bekeken. Ik weet niet of, maar je kon een kleine video, die opduikt in het bijzonder in de voorkant van die video's maken. Nu gaan ze naar een video om een ​​dergelijke video over hoe om te zetten make-up van een oudere vrouw te kijken. Ze krijgen niet verward op die video iedereen weet wat er gaat gebeuren in de video rechts en je kon een van die pre-roll-advertenties, waar het eigenlijk opduikt voorafgaand aan de video te doen en dat je niet kunt overslaan 2 seconden. Hier is het ding als je het goed doet en u het merk recht op de achtergrond en je begint met het probleem om uw punt van de video eerder. Ik ga gewoon nagel houden en dat, omdat het is een groot punt. Het is een probleem dat zij hebben voor zo'n kleine hoeveelheid tijd en het is slechts gefrustreerd op dat moment elk moment en dan zijn ze niet meer na te denken over dat probleem voor de rest van de dag. Maar als ze niet na te denken over dat probleem, dit is een enorm potentieel als het is alsof je pop-up in de voorkant van een video, die heeft 1.2 miljoen kijkers en je zegt: "Hey, je ooit hebt gezien, u ooit hebt geprobeerd ... en je gewoon naar rechts in het probleem proberen om make-up op te zetten en het is een oudere bejaarde. Als ze op “skip ad” wanneer ze kunnen eindelijk de advertentie die u niet eens betalen voor het overslaan. Als je je branding deed in zijn recht kon je langzaam beginnen met het opleiden van mensen in de voorkant van al deze video's. En zelfs als ze overslaan, je krijgt te blijven binnen het budget. Zodat je niet uitgeven van geld. Als ze niet overslaan en ze blijven kijken is het waarschijnlijk een pretty darn goede uitstekende kandidaat er voor u.

Andrea: We weten wel dat dit soort dingen ...

Donna: Ik heb het gevoel dat er nog een stuk van het werk te komen op mijn manier.

Jesse: We gaan toe te voegen aan je to-do lijst.

Andrea: Dit is een ander. Het is grappig voor ons, we dachten “Ok, we hebben video's, we hebben om ze te uploaden naar ons Youtube kanaal”. We hebben het gedaan, al onze video's op Youtube, en dan beseffen we: "Hoe kan dat, niemand naar ze te kijken”. Op ons YouTube-kanaal hebben we als zes keer bekeken, het is waarschijnlijk mij en Donna en onze moeders. Ik praat met veel mensen over dingen, vooral over een bril, want er is niet veel in mijn leven te gaan op dit moment. En iedereen zegt dat “Hoe heb je je SEO gedaan voor YouTube?”En ik ben net als: "Nee". Je weet wel, Dit zijn specifieke dingen die je moet doen voor mensen om te komen met zoeken in het zoeken engines.This is volkomen nieuw voor ons! Hoe wist je dat je moet dat soort dingen te doen? Geen wonder dat er niemand kijkt naar ons.

Jesse: Er is altijd wel iets te leren zou ik zeggen. Ik ben niet op zoek naar je YouTube-kanaal op dit moment, maar ik zie Richard heeft zijn hier, maar je zult zeker wilt het woord “make-up bril” te gebruiken. definitief, “Make-up bril” moet in de gehele vermelding worden gestrooid. Ik wil eigenlijk Richard's idee over de advertentie, en ik had het in het verleden. Je krijgt vijf seconden, ze kunnen niet overslaan en je kunt soort van het probleem te laten zien met uw bril in vijf seconden. Als ze blijven kijken naar een ander dertig seconden, zelfs vijfenveertig seconden, je krijgt om je hele verhaal en de kosten-per-view op dat vertellen als iemand om de video te bekijken is meestal als vijf cent, tien cent, pence tot tien cent.

Donna: Omdat ik denk dat we zouden denken hoe bereiken we deze beïnvloeders. Goed, het is gewoon een manier dat wanneer iemand die we konden veroorloven om iemand te betalen om onze producten te gebruiken in de video, maar ik heb nooit gezien voordat je sprong in voordat de video.

Richard: Ze zijn beïnvloeders, ze hebben de invloed. Er is iemand die gaat kijken dat. Invloed invloed. Je springt gewoon recht tegenover hen.

Jesse: U betaalt vijf cent, je hoeft niet te betalen als vijfduizend dollar om dat beïnvloeder.

Donna: Briljant! Dank u. Ik ben er recht in.

Jesse: Ik denk dat we ook… Wanneer de podcast komt uit, we zullen een manier om te helpen op te bevorderen aan onze Ecwid gemeenschap ook vinden voor iedereen luistert. Ik denk dat dit een geschenk voor mijn moeder, Ik denk dat mijn moeder gaat om het te krijgen, dit zou een kerstcadeau voor haar.

Donna: Het is een goed kerstcadeau. We zijn net op zoek naar, iemand zegt: “Wat als ik niet recepten van mijn moeder weet”. We zijn gewoon op zoek naar zijn contact met u op, om die mensen te helpen, over het maken van cadeaubonnen. Dus mensen kunnen kopen komen cadeaubonnen en dan kan de persoon de juiste recept te bestellen. We denken dat het zou een goede oplossing zijn.

Jesse: Goed idee. Eigenlijk, Ik zou niet weten wat te krijgen voor mijn moeder ofwel dus ik denk dat ze gaat om een ​​certificaat te krijgen nu. En zij zullen zorgen voor het online te nemen door de manier waarop. Geweldig! Zo, iets dat we u hebben gevraagd en vergat om u te vragen?

Andrea: Ik denk het niet. Sinds we begonnen, de woorden krijgen die er zijn, we tonen bril. Mensen begonnen te praten over ons. Deze week, we zijn te zien in een Ann-Louise tijdschrift dat is een online magazine. Vandaag hebben we functie geweest
in een optisch tijdschrift hier in het Verenigd Koninkrijk, dat is het magazine voor opticiens en als een vakblad. Hopelijk, zullen we de vragen van opticiens rollen in hebben. Dingen zijn het oppakken, we hebben nu meer dan 200 eenheden. Zo, we komen daar. We gaan virale voordat we die kennen.

Jesse: Geweldig, je bent op de weg, krijg je in een paar tijdschriften. Je boost sommige van die advertenties op Facebook en Instagram en je bent op weg.

Andrea: Ik moet zeggen dat is voorgekomen is zo'n boost dat we eigenlijk iets goed doet. Mensen willen praten over ons. Het is bemoedigend voor ons om door te gaan en niet ontmoedigd op kleine sales.

Donna: Gehoord ander perspectief, als je weet dat ik nooit zou hebben gedacht over YouTube. Dus een miljoen dank daarvoor. We zullen gewoon gaan kijken naar die.

Jesse: Geweldig, en het is het komt op de vakantie seizoenen dus dit is meestal het seizoen voor iedereen toen de omzet soms gek voor een paar weken is er.

Richard: Over dat gesproken…. Sorry voor het onderbreken, Ik weet dat het wordt steeds dicht bij het einde. Terwijl we aan het praten waren ze niet zo veel uitzicht, maar ik keek onder spullen voor een vakantie make-up in verschillende dingen ook voor hetzelfde en ze zijn eigenlijk nog heel wat. Dus je weet maar nooit, je zou zelfs in staat zijn om een ​​aantal mensen die gewoon op zoek bent naar te krijgen hoe je make-up doen voor de feestdagen, krijgen verbeeldde up, rechts. Ze gaan het diner, ze ergens gaan en te profiteren van die video daar.

Jesse: Goed gedaan. En hoe kunnen onze klanten meer te weten over je? Waar we kunnen ze gaan?

Donna: Om onze website.

Jesse: Geef ons dat de website nog een keer.

Donna: Het is Flipzees-met Z-glasses.com. We hebben ook Facebook en Instagram en YouTube.

Jesse: Vooral op YouTube nu. Okee.

Andrea: We zijn er en we zouden graag een tien procent korting op alle onze Ecwid klanten. Kan je zeker vertrouwen en citeer Ecwid op de site bij het uitchecken en je krijgt tien procent korting.

Jesse: Dus de coupon code is Ecwid voor iedereen luisteren en dat is geweldig. dus Flipzeesglasses.com

Richard: En het zegt Flipzees naar alle andere sociale platforms, alsmede.

Donna: Het is Flipzeesglasses, ja.

Richard: Flipzeesglasses op alle andere platformen, ok. Perfect, we willen gewoon dat je om te profiteren van elke gelegenheid gebruik maken u kunt.

Jesse: Guys, Ik hou van het verhaal dat je bent op de weg, raak niet ontmoedigd. Houd na het en het te laten gebeuren. Dank voor het zijn op een show.

Andrea en Donna: Dank u, doei!

Want to be a guest?

We want to share interesting stories with the community, fill out this form and tell us why you would be a great guest.

We use cookies and similar technologies to remember your preferences, measure effectiveness of our campaigns, and analyze depersonalized data to improve performance of our site. By choosing «Accept», you consent to the use of cookies.