Hallo. De inhoud van ons blog is voor uw gemak automatisch vertaald. Onze excuses voor de mogelijk slechte vertaling.

Stay up to date!

Subscribe to our podcast for weekly motivation and actionable advice to build your dream business.

CakeSafe: Marketing en Instagram Tips

Rachel Lessne beheert alle van marketing voor CakeSafe en bespreekt de oorsprong verhaal van het bedrijf en wat zij doet om een ​​zeer uniek product op de markt. Cakesafe maakt een verscheidenheid van producten die cakes en andere gebakken goederen te beschermen tijdens het transport.

We bespreken wedstrijden, giveaways, social media strategieën, Instagram Verhalen en Highlights, Google Shopping en nog veel meer!

Vertaling

Jesse: Wat gebeurd er, Richard?

Richard: Ik doe geweldig en ik ben enthousiast over deze. Je weet wel, hebben we gesproken over niche en neer de hele tijd en proberen om een ​​uniek product dat het moeilijk is om te vergelijken en hebben niet veel concurrenten en de aard van uw eigen categorie te maken te vinden. Ik denk dat we vonden de perfecte één.

Jesse: Ja, Ik denk het wel. Je weet wel, we hebben in e-commerce al een tijdje. Dus de offerte, “De rijkdom in de nissen”, Ik denk dat dit één hier van toepassing. Ik denk dat, voor mensen die luisteren, je weet wel, op uw harde schijf of op een training, je weet wel, na te denken over het - als u misschien denkt dat je niche is te klein - het is echt niet klein als je kijkt naar het hele land over te nemen, of de hele wereld. Zo, Okee, dus krijgen in deze niche, we hebben Rachel Lessne van CakeSafe. Hoe gaat het, Rachel?

Rachel: Hallo, Het gaat goed met mij, hoe gaat het met je?

Jesse: Geweldig, geweldig! Het is vrijdag hier vandaag. Ja, ja. Dus we wilden een beetje over horen, eerst goed, wat doet, spreken van niches, wat doet CakeSafe verkopen?

Rachel: Goed, CakeSafe verkoopt… Goed, eigenlijk, ontwerpen wij onszelf en produceren en verkopen producten voor bakkers, en we hebben een paar verschillende productlijnen, maar het meest de moeite waard is het СakeSafe zelf, en het in principe houdt een volledig gemonteerd tiered, een bruidstaart, of weet je, elk type van gelaagde cake, het houdt het koud, het houdt het veilig tegen stoten en tips, en bergen rijdt en je kon zelfs controleer je CakeSafe met een taart op een vliegtuig als bagage en het zou houden uw taart beschermd.

Jesse: Wow. Wow. En ik neem aan, zo, en ik heb je Instagram profiel bekeken, sommige van deze taarten zijn zeer sierlijke en zeer gedetailleerde.

Rachel: Oh, ja.

Jesse: Dus ik kan me voorstellen wat, je weet wel, zoals sommige van deze koeken misschien wel honderden of duizenden, duizenden dollars? Oh, Wauw!

Rachel: duizenden! helemaal. Ik bedoel, wij verkopen aan iedereen vanuit huis of hobby bakkers waarvan cakes, je weet wel, ze misschien klein en ze kunnen in principe worden ingericht voor, je weet wel, slechts een honderd dollar tot, Als u kijken naar de Food Network en, een aantal van de mensen daar die net celebrity bakkers, hun gebak zijn duizenden en ze zijn groter dan een persoon, en dus hebben we echt te verkopen aan de hele bakker markt.

Jesse: Wow, en ik wed dat die taarten zijn niet duizenden dollars als ze omvallen.

Rachel: Geen, en het is eng, want als bakker, je kon krijgen aangeklaagd door een bruid als je niet de taart te leveren, als het omvalt in de auto op weg naar de locatie.

Jesse: Ja, wees voorzichtig met de bruiden, Ik denk dat klopt.

Richard: Grappig, u noemde de Food Network is er omdat de helft van het plezier van het kijken naar die taart shows zijn ake oorlogen. Ik kan me niet herinneren wat een van de mannen die ik zag, is wanneer ze het transporteren van de ene tafel naar de andere tafel. Dus je zou de helft van de vreugde uit te maken van het kijken naar die show. Jullie geven ze een CakeSafe.

Rachel: Precies. Eigenlijk, Ik weet niet of ik zou moeten zeggen wie het is, maar het een van de grotere shows, we waren in gesprek met hen en ze zeiden: “Wij kunnen uw product niet te gebruiken omdat het al het drama zou nemen van de show.” Dat is waarom mensen afstemmen om te zien of de taart zal maken.

Richard: Grote advertentie te zetten in het midden van die show, maar niet zo goed voor de show zelf.

Rachel: helemaal.

Jesse: Ik wil misschien dat zou een nieuwe marketing slogan voor jullie als zijn, je weet wel, zoals “Cupcake Wars zou ons product niet te accepteren.”

Rachel: Ja.

Jesse: Dus laat ons weten hoe CakeSafe begonnen?

Rachel: Goed, het was gewoon een one-man show toen het werd begonnen. Dus er is Julie en Scott Chabon die man en vrouw. En Julie was een professionele bruidstaart bakker voor ongeveer 30 jaar, en haar man Scott was een ingenieur en hij was gewoon in dienst met een ingenieursbureau voor ongeveer 16 jaar zou ik zeggen en, je weet wel, Julie elk weekend zou, je weet wel, maken al deze bruidstaarten en probeer, goed ze zou hen te leveren aan de locaties.

En één keer had ze iets aan de hand en ze kon haar cake niet leveren, dus ze stuurde Scott haar man, te leveren. En zodra hij in de auto, hij was zoals: “Er is iets mis hier. Er moet een betere manier om dit te doen. Het is zo angstaanjagend.” En je rijdt vijf mijl per uur en, je weet wel, er moet een betere manier zijn. En na wat onderzoek, je hebt niets te vinden die er op de markt. Dus hij maakte voor Julie slechts één CakeSafe doos en het is, het ontwerp is erg, erg vergelijkbaar met degene die we nu verkopen. Maar het geïsoleerde haar taart om het te koud te houden.

Dan, het had een staaf die naar beneden ging door het centrum van de taart. Gewoon normaal bakkers zou een plug te zetten op welke wijze dan, maar deze net verbindt met de kluis dus dat maakte het helemaal tip-proof en bom bewijs en dat alles. En dus Julie net begonnen met het gebruik van die CakeSafe die ze gebruikt nog steeds, het origineel en iedereen ging ze naar, zoals de kaken zou dalen van de locatie personeel zei: “Waar kan ik een van deze naar, je weet wel, voor andere bakkers?”Er zouden ze gewoon versteld staan ​​van deze.

En het maakt de presentatie zeer professioneel en. En, je weet wel, Julie was gewoon: “Mijn man maakte deze, er is gewoon één. En dat is het.”En dan Scott in 2008 of 2009, hij verloor zijn baan die je kent, omdat de economie soort getankt en hij was slechts een van de velen die off werd gelegd en had hij drie kinderen, Julie en Scott met haar drie kinderen, en hij wakker werd ik denk dat twee dagen nadat hij uit werd gelegd, omdat hij wist dat hij moest iets doen en hij zei gewoon: “Ik ga CakeSafes te maken.” En hij gewoon soort van blipped in te doen. En hij maakte ze met de hand toen net de hand snijden van alle individuele stukken, verzending van deze, het bouwen van een website.

Hij deed alles zelf en net langzaam in de tijd, langzaam in het begin. Het is gewoon groeide en groeide en hij CakeSafe zou krijgen voor gratis aan mensen en nu is het, je weet wel. Het is negen jaar later, Ik had net te kijken naar de dag op de computer. Negen jaar later - en we zijn in een commerciële ruimte, we hebben zes medewerkers en wij verkopen over de hele wereld, letterlijk over de hele wereld, Azië, elk continent. Het is gewoon echt enorm. En zoals ik al zei, iedereen vanuit huis bakkers celebrity bakkers gebruiken, want het is letterlijk de enige veilige manier om cakes zonder hartkloppingen vervoeren.

Jesse: Ja, ik wed. Ik bedoel, dat is een geweldige verhaal. Ik hou ervan als mensen iets dat ze een specifieke behoefte voor zichzelf op te bouwen en dan zullen de mensen blijven vragen: “Waar heb je dat gehaald? Kunt u een voor mij?” Dus dat is als de klassieke ondernemende verhalen, ja, ik hou ervan. Dus nu, is Julie een deel van het bedrijf zo goed of ze deed, heeft ze blijven met bakken?

Rachel: Ja, nadat het bedrijf begon te groeien, Ik ben niet zeker welk jaar het was voordat ik begon te werken. Dus ik zou zeggen, misschien twee of drie jaar. En Julie begon helpen Scott in het kantoor en dus zou ze een groot deel van de kantoor werk te doen, goed, hij productie zou doen omdat het begon te groeien, zodat hij kon niet alles zelf te behandelen. Dus toen was het een twee-man show voor een tijdje en dan, je weet wel, we net begonnen met het toevoegen van werknemers in. En nu, hier zijn we vandaag.

Jesse: Geweldig. Zo, en nu ben je een werknemer. Dus wat doe je?

Rachel: Ik ben begonnen, Ik antwoordde een advertentie voor een office manager en toen ik begon, Ik was letterlijk vorm van het doen van alles behalve productie. Ik heb zelfs een beetje van die. Ik zou de labels af te drukken, Ik zou de producten te verpakken, Ik zou ze brengen naar het postkantoor, Ik zou klantenservice doen, een beetje van marketing. En nu, omdat het bedrijf is gegroeid we hebben, het is echt zo veel beter, nu hebben we een aangewezen verlader, aangeduid als full-time productie persoon, een office manager. En nu ben ik gewoon de marketing manager. En dus ik omgaan met alle social media, Ik reiken, Ik doe persberichten, gewoon algemene marketing.

Jesse: Geweldig, ja. En we waren op zoek naar de site van tevoren sociale profielen en we love it, dus je doet een geweldige job.

Rachel: Goed, dank u.

En, je weet wel, Ik denk nu dat we willen zien wat voor soort tips en wat voor soort hulp kunt u brengen aan de gemeenschap en mensen te laten weten hoe je het deed, want zoals ik al eerder zei, Ik ben jaloers en ik wil wat van je trucs te kopiëren.

Richard: Ja, en hongerig… De foto's ... (lachen)

Jesse: We kijken naar de CupCakeSafe op dit moment, dus voor mensen rijden er is foto's alsof er je weet, laten we dit 50-100 cupcakes in dit CupCakeSafe, dus ja, Ik heb net gegeten lunch. Maar ik heb niet een dessert (lachend.) Dus waar kunnen we beginnen hier? ik vind de leuk, je weet wel, de blog heb je een veel verhalen van klanten. Je weet dat ik denk dat is altijd een goede tip voor handelaren als je niet weet wat te schrijven over, schrijven over uw klanten. Hoe deed je, hoe heb je over dat? Hoe heb je mensen die wilden hun verhaal te delen vinden?

Rachel: Goed, het was een beetje makkelijk voor mij ik moet zeggen omdat het product dat wij hebben is zo levensveranderend voor mensen, je weet wel, Ik hoefde niet om echt te gaan zoeken. Maar ik zou zeggen, je weet wel, als je nodig hebt op te sporen deze dingen die je weet om te gaan na, Ik zou kijken naar reviews app op uw site te zetten, we gebruiken Stamped.io met Ecwid en dat weet je stuurt denk ik 14 dagen nadat een klant afneemt, stuurt een verzoek om een ​​nieuw e-mail en dan vraagt ​​hen alleen maar om het te beoordelen 1-5 sterren en geven een korte tekst over de manier waarop ze het leuk vinden.

En dat is een goede manier om te vinden die je kent stellaire getuigenissen en dan kun je bereiken en vragen of je weet dat ze zouden een foto te delen als ze al niet hadden en vervolgens delen met uw sociale media of met uw blogs. Maar voor mij, het was een beetje makkelijk, want als een klant krijgt een product, hebben ze de neiging om uit te reiken, je weet wel, maakt niet uit wat als ze een verzoek om een ​​nieuw e-mail of niet, gewoon zeggen hoe het hun leven veranderd. Dus ik zowat 50 procent van wat ik post is onze klant inhoud en over onze producten, en de andere 50 procent is gewoon een soort van los verband houden met wat onze klanten interessant zou vinden. Dus je weet misschien andere desserts of andere recepten, niet strikt cakes of als u weet gewoon echt schandalig cakes of als u weet gewoon leuk boeiende inhoud.

Jesse: Oh zeker. En ik denk dat je weet dat het product is zeer Instagram-vriendelijk ook, je weet wel, desserts en fancy cakes en dat soort dingen zoals iedereen hou van het zien die op Instagram. Dus dat is een soort van een ingebouwde voordeel er. Maar ik hou van hoe je vroeger verhalen klant te leren kennen geven het een beetje meer, je weet wel, je kunt niet elke blog: “We hebben een verkoop vandaag,” je weet wel, je moet iets anders hebben.

Rachel: Mensen gaan om af te stemmen en niet willen lezen, Als het allemaal gewoon verkopen opdringerig.

Jesse: Zeker! En ik merkte je verschillende giveaways en wedstrijden had er. Wat was het idee achter dat?

Rachel: Nou dat heeft echt hielp ons veel om te groeien. In het begin, wanneer niet veel mensen hadden hun handen op het product, het lijkt te mooi om waar te zijn. En, je weet wel, mensen misschien: “Hm”en“Ha” over de product voor, je weet wel, jaar alvorens het te kopen. Dus het is om getuigenissen te krijgen en te krijgen reviews weg te geven is ook een geweldige manier om het te doen en ook gewoon, je weet wel, veel van de zichtbaarheid van het product. Zodat we, je weet wel, eens per jaar, we zullen zeker altijd weggeven CakeSafe, elk jaar in januari zullen we een weg te geven en mensen kunnen invoeren om te winnen op onze website – CakeSafe.com.

Maar we zullen ook doen, kleinere giveaways zal doen, je weet wel, Als uw bedrijf zich niet kunnen veroorloven om weg te geven 300 of 400 dollar product, weggeven, Het kan van alles een tien dollar cadeaubon of je weet, hoezeer u dat wilt worden. Maar mensen gewoon graag iets gratis te krijgen.

Ze houden ook iets zeer exclusieve krijgen. We hebben onlangs een overmaat aan, we hebben een heleboel verschillende producten, maar het is gewoon een kleine vier-inch acryl schijven om u te helpen ijs een vier-inch taart en we gebeurde op te veel van hen te maken. Dus ging ik op en ik maakte een geheime link in Ecwid dat je niet kunt vinden op de website helemaal als je naar CakeSafe.com zou je niet in staat zijn om het te vinden. Maar ik snagged die verwijzen en ik zet het op Instagram verhalen. En ik zet het ook op een op een privé-CakeSafe Facebook-groep en ik zei dat je exclusieve weten 50 procent korting op korting. Niemand anders heeft deze link behalve jij weet dat deze twee groepen. En je weet dat het zeer zelden voor dat iemand naar een vier-inch taart. Dat is klein. maar mensen, zij verkochten als warme broodjes omdat het exclusieve was.

Richard: No pun intended met de hotcakes.

Rachel: Precies (lachend.) Nou ja, het is gewoon dat je weet dat er iets dat iemand iets gratis geeft doen of met korting echt maakt ze uw bedrijf waarderen. En ook iets exclusiefs dat je gewoon wilt uw klanten speciaal en opgenomen voelen.

Jesse: Zeker. Dus dit was de VIP-groep, de VIP-behandeling. Werkelijk.

Rachel: Ja, precies. Maar wat ik op Instagram deed het is gewoon letterlijk iedereen die ons volgt op Instagram, of je weet dat ze niet eens om ons te volgen op Instagram kunnen ze onze verhalen te vinden en dan krijgen ze dit citaat-unquote exclusieve jij korting op deze kleine schijven.

Richard: Spreken van verhalen, hoe verhalen die ik kan me voorstellen dat je weet, omdat, is Julie nog te bakken door de weg te gaan voordat ik deze vraag?

Rachel: Ze zal bakken voor hun Cake Trade Show, geloof het of niet waar er in als koek wedstrijden en je weet van bakkerijgrondstoffen leveranciers zoals ons zal het opzetten van een stand, ze zal bakken voor die gebeurtenissen en ze zal bak, je weet wel, Als een vriend trouwen. Ik heb eigenlijk vorige maand getrouwd en ze maakte mijn bruidstaart, maar anders dan dat ze is een beetje gebogen uit de bakken.

Richard: OK. Maar in het algemeen waar ik heen ging met dat is, je eigenlijk het product ook binnenkant van de CakeSafe te zetten. Dus als je doet de verhalen die je kon krijgen behoorlijk creatief, zoals ik kan me voorstellen dat als je bijna zou zijn als het beweren als het gaat om te vallen: “Oh, Wauw.”

Rachel: Ja.

Richard: Hoe zijn verhalen, hoe hebben Stories veranderd Instagram, Verhalen in vergelijking met soortgelijke een traditionele bericht?

Rachel: Ja het is, mijn soort algemene filosofie met sociale media en marketing is om uw klanten het gevoel alsof je vrienden en niet gewoon het gevoel dat, je weet wel, je echt daadwerkelijk willen vrienden met uw klanten te worden. En de verhalen op Instagram helpen bereiken dat je dingen die gewoon dom als ik denk dat vorige week kan posten, Danny, onze office manager had een zware dag en zodat ze op de grond gelegd en speelde met het kantoor hond boo. En ik, je weet wel, Ik filmde haar en zet het in de verhalen en het maakt je heel relatable aan uw potentiële klanten. En je weet zie je de medewerkers, je ziet wat er gebeurt kun je natuurlijk ook gooien in salesy soort verhalen als “kijken naar deze”, maar ik probeer altijd om die verhalen leuk te maken en gewoon weet dat je iets dat mensen echt willen zien, zoals je weet, een vriend.

Richard: Heb je gezien met behulp Highlights in aanvulling op de verhalen werken goed voor u?

Rachel: Ja. omdat Stories, ze verdwijnen na 24 uur, maar u kunt boven een knop op een verhaal en maken het tot een hoogtepunt, die blijft in je profiel voor zo lang als u dat wilt. zo zijn, je weet wel, echt goede inhoud die een repost van een verhaal zou kunnen zijn van één van onze klanten die bezorgd… Er was iemand die een taart in 104-graden hitte geleverd en ze een video van haar nemen van haar koek uit de CakeSage en dat soort dingen geplaatst dat, ze echt laten zien hoe geweldig het product is. Je wilt niet dat het verdwijnen na 24 uur en u niet wilt bewaren uploaden elke 24 uur omdat de mensen gaan om u unfollow omdat ze zien het zelfde oude ding. Maar je kunt zetten dat u in uw hoogtepunt en dan iemand die gaat naar je profiel kunnen de verschillende titels van de hoogtepunten te selecteren, zoals we hebben CakeSafe doos, cake shows, accessoires, acryl bureaus, ongeacht de persoon die geïnteresseerd in zou kunnen zijn, ze op de Highlight en ze krijgen alle relevante informatie er.

Jesse: Dat is geweldig. Dus met het hoogtepunt. U noemde sommige klanten heeft je een video hebben ze naar u, als ze kunnen doen moeten ze u de video bestand te verzenden, zodat zij te zijn aan geplaatste als Instagram verhaal of kunnen ze net als post-it op uw Instagram-account?

Rachel: Dus het is een beetje ingewikkeld. Ze kunnen ze kunnen de boodschap van de video via Instagram als een directe boodschap. Maar ze moeten willen als je in een directe boodschap op Instagram, Ik ben het openen van een bedrijf. Er is in de juiste boodschap veld, het heeft een beetje soort foto icoon als een berg, en je moet er soort hechten. Als je het te sturen, zoals als een post het is eigenlijk niet gaan verhuizen. Net als ik reposted dat het gewoon een nog foto van een video zou zijn. Hoe dan ook, het wordt allemaal gecompliceerd, maar ze kunnen ze kunnen mij de video via Instagram ze kunnen e-mailen. Ik kan het addertje onder het gras van hun sociale media. En zolang ik daarvoor hun toestemming, maar er zijn een paar verschillende manieren om de inhoud te krijgen.

Jesse: Nou ik denk dat het een goede tip om, je weet wel,komen met je eigen verhalen en Rich en ik heb een paar gefilmd, voor Ecwid Well, je weet wel, het is zenuwslopend soms je wilt: "Oh, man, mensen zijn gaan zien”, en jij weet, maar als een klant video stuurt je je kunt zeggen: “Hey kan ik gebruik maken van deze?” Je weet dat ze een beetje publiciteit, je een video te krijgen. Iedereen is blij!

Richard: Plus om uw punt eerder, als het begint als een verhaal dat je kan testen geen zorgen over het zo veel omdat het kan verdwijnen 24 uur en dan kom je erachter of het een hit, zet hem dan in een hoogtepunt. Dus mensen kan het meer zien.

Jesse: dat vind ik leuk. Je daagt me, Rachel, nu, Ik weet dat ik moet mijn Instagram spel hier door een paar graden. Dus samen met Instagram, Ik heb gemerkt dat u een van onze nieuwste functies hebben geïmplementeerd. Dat is de Shoppable Berichten, Instagram taggen. Hoe gaat die gaat voor u?

Rachel: Het is echt fantastisch. Het is je weet dat het gemakkelijk voor, wilt u voor iemand om iets te kopen het zo makkelijk mogelijk te maken. Dus als je weet dat er iemand is gewoon scrollen door hun Instagram voer en ze zien iets wow waard, waar zijn ze zullen zien dat er weinig shoppable pictogram op de post in staat zijn om het te tikken en dan weet je als ze besluiten om te klikken op ze tikt u gewoon op de post en het brengt je direct naar het product dat je verkoopt en ze maar eens kijken out daar. Dus het is echt geweldig, die functie. En ik doe een tip die ik voor dat u niet wilt dat elk bestand shoppable maken. Het maakt het er een beetje te opdringerig en te salesy.

Jesse: Zeker.

Rachel: Dus je weet dat ik wil in ieder geval wel 3 of meer berichten in tussen shoppable berichten omdat ik niet wil dat iemand om het profiel te bezoeken en zeggen:: “Oh je weet dat ze gewoon proberen om al deze spullen te verkopen.” Ik wil dat ze hun profiel te bezoeken en zeggen:: “Ik ga iets leren als ik hen volgen, ze zijn het plaatsen van tips en leuke dingen en, je weet wel, ze zijn niet alleen maar proberen te verkopen aan mij.”

Jesse: Zeker. Maar je echt wilt het zo aan hen te verkopen (lachend.) Ik denk dat dat geweldig. Ik weet dat voor mensen die luisteren naar je weet dan kunt u hier de CakeSafe Instagram profiel, omdat u deze product-tags kunnen zien in het wild, en uw mond zal worden drenken met alle de taart foto's en. Maar ik denk dat het geweldig dat je bij deze zeer koele producten op Instagram dat mensen gaan om te volgen te laten zien en graag en hart te kennen alle leuke sociale media stuff. En dan op hetzelfde moment, je krijgt deze shoppable-tags, en dat is mijn Minnesota accent met “taks” coming out. Maar je kunt eigenlijk zien het op een profiel dus dat is geweldig dat mensen luisteren. En dan zijn we begonnen met Instagram hier, maar veel van deze zelfde, van dezelfde tactiek, kan gebruikt worden op Facebook ook. Ik merkte op Facebook heb je als 50,000 volgelingen waarschijnlijk denk dat ik 14,000 op Instagram. Wat doe je anders op Facebook dan jij op Instagram?

Rachel: Nou voordat ik in dat kan ik al gezegd hoe we kregen zo veel volgelingen? Het betreft soort terug naar wat we over praten voordat giveaways. Dus je weet om uiteindelijk te komen al deze weet je uiteindelijke verkoop, social media is zo groot geweest en je weet dat mensen zich misschien af ​​die je kent: "Ik heb 100 honderden fans op Facebook, je weet wel, hoe kan ik groeien?”Misschien hebben ze gedaan advertenties en je weet dat het niet gebeurt. Ik zou zeggen dat als we aan het praten waren over voordat een giveaway is een van de beste manieren om je followers verhogen en als je het kan doen, giveaway met een ander merk dat je weet. Als we dat doen we weggeven met een andere taart supply, je weet wel, bedrijf dat iets dat niet concurrerend maakt ons, maar ook weet dat je mensen hunkeren dan hun volgelingen zullen ons product zien en zijn onze volgelingen zullen hun product te zien, en ze zijn het meest waarschijnlijk zal goed als dat de voorwaarden van de giveaway, moet u elke zakelijke willen dat giveaway. Toen ze gaan je weet dat ze gaat je fan zijn en zolang je blijven posten boeiende inhoud, dan zijn ze gaan om je fans voor het leven. Dus dat is je weet dat een tip ik de volgelingen te krijgen. Maar wat ik anders doen…

Jesse: Goed, laten we blijven op die voor een tweede, want ik hou van dit omdat dit is Ik heb dit zelfde soort gesprek gehoord, je weet wel, in het afgelopen jaar, zodat mensen zijn echt succes te hebben met die. Dus heb je gewoon op zoek naar, je weet wel, Ik zie dit spinyourcake.com is dat degene met wie je praat hier over?

Rachel: Ja.

Jesse: Het is vergelijkbaar, maar niet concurrerend. Rechts. Dus dat is geweldig. Heeft u een app gebruiken om de giveaway te doen of heb je gewoon vertrouwen in mensen?

Rachel: Geen. Ja, JEP. We hebben net een soort van de hand doen ons giveaways, goed, je weet wel, willekeurig plukken iemand als winnaar. En het is gewoon een geweldige manier om de blootstelling voor zowel merken als je aan het doen bent een partner giveaway.

Jesse: Dus dan in dit geval. Dus je weet dat ik ben er zeker van deze conferenties u weet dat een heleboel mensen in de industrie, zodat: “he jij, SpinYourCake mensen. We willen dit giveaway doen, u ons blootgesteld aan uw merk bloot te stellen aan ons en waarschijnlijk dezelfde klanten,” dus ben je gewoon zeggen dat de potentiële klanten volg gewoon beide merken en we zullen de winnaars die zappen om uit te kiezen?

Rachel: Je weet dat het zal het hangt af. Het is u weet, zolang beide merken zijn er blij mee. Het zou kunnen zijn gewoon als beide merken en commentaar op dit bericht om te winnen. U kunt ze ook maken, je weet wel, om het te delen voor extra krediet, maar je kon ze gewoon vertellen graag de post en worden ingevoerd om te winnen of wilt en commentaar, of mijn persoonlijke favoriet, is in te voeren om uw opmerkingen tagging winnen 3 bakkers. Dus het maakt niet uit welk merk je hebt, u weten of het horloges, je zou kunnen zeggen dat je weet, “Taggen drie van je vrienden” je weet of iemand die geïnteresseerd zijn in het product zou zijn. Maar ja, Ik vertel ze strippen drie bakkers en dan weet je dat gewoon verhoogt de zichtbaarheid van de berichten van zo veel. En ik heb veel geluk gehad met dat soort dingen zelfs gewoon met onze, je weet wel, het is niet een partner om weg te geven als het is gewoon iets dat we zelfs een weggeven onszelf $25 cadeaubon als je zegt drie bakkers dan boom taggen - zichtbaarheid up.

Jesse: Oh, zeker. Ja. En mensen zijn waarschijnlijk gaan om ze daadwerkelijk gaan bakkers die nog niet zijn blootgesteld aan uw merk, zodat taggen, dat is geweldig. Goed, dus we spraken met Instagram. Wat was uw Facebook-spel dus wat doe je anders doen of is het het zelfde?

Rachel: O ja. dus Facebook, Ik deed het niet Facebook anders dan ik nu doen, over, je weet wel, Zes maanden geleden. Dus omdat Facebook een soort van een beetje veranderd en hun algoritme van u weten wat er getoond aan, je weet wel, gebruikers van Facebook is nu gericht op meer familie en vrienden en minder zaken, Ik ben eigenlijk het plaatsen van een stuk minder op Facebook.

Voordat dat veranderde, Ik was het plaatsen van elke drie uur. Ik zou plannen uit een post om de drie uur. En jij weet, Ik maakte me zorgen een beetje dat mensen ziek van deze posten zou krijgen, maar dat deden ze niet. Ze aten het allemaal, weer de pun. Jongen, ze hielden de palen. Maar nu, omdat je weet dat dingen zijn veranderd al hun berichten zijn vrij veel als een keer per dag. Maar ik breng tijd waar je weet dat ik zou posten om de drie uur, Ik heb je nog steeds weet dat de dezelfde hoeveelheid tijd, maar op zoek naar zeer boeiende inhoud. Veel van de video's, Alle reposts van bepaalde accounts, zoals de Food Network of Insider Dessert. Ze hebben zeer boeiende video's die ik kan u weet te delen op onze pagina en krijg betrokkenheid voor onze pagina, ook al is het iemand anders inhoud. En als je weet, crediteert de originele video, zodat je niets illegaals doet.

Ik post over degenen die een dag op Facebook en ik eigenlijk alleen maar, het is het zelfde soort gevoel als je weet dat je wilt dat de potentiële klanten te voelen als vrienden. Je weet dat ik proberen om dingen te posten waar mensen zal een toelichting geven, Ik zal vragen te stellen en om mensen te proberen en commentaar. En een ander ding dat ik doen om echt het persoonlijk niveau omhoog is dat we een groep genaamd CakeSafe Kruisvaarders gemaakt en je hoeft niet naar een van onze producten hebben, je kon gewoon je weet wel interesse zou hebben in het of gewoon u iemand die wil bakken tips en je kunt je weet iedereen kan deelnemen aan de groep. Maar het is een kleine groep ik denk dat we over 300 mensen in het nu, en ik gebruik de groep om kortingscodes geeft eerste of vrij te geven om hen te vertellen over nieuwe producten eerst. Dus het is dat exclusiviteit factor er weer, zodat, je weet wel, je echt het gevoel een verbinding met deze mensen en een heleboel keer in de groep, de mensen die hebben onze producten gewoon na heel vaak over het product dat ze gebruiken op het moment. Het vlot zal verlopen hun acryl schijven voor de kers op taart. Het zal aan de gang, en ze zullen post over het of dat hun CakeSafe, en dan zullen alle mensen in de groep die onze producten niet hebben zien dat dit, je weet wel, een echte persoon die ons product heeft het is niet ons proberen te verkopen aan hen, het is u weet dat een echte testimonial. Dus het is gewoon het is als een veilige plek, die groep, waar je weet dat mensen kunnen ook vragen stellen. Net ik iemand gevraagd: “Ik maak als een replica van een barbecue, zoals ik ben het maken van kip, goed, is het gebak, maar het zou moeten kijken als kip. Hoe doe ik dit?”En ik dacht dat en ik zei:: "Oh, eigenlijk een ander lid van de groep, Ik weet, ze doet eten replica taarten Een heleboel, je weet wel, wil je helpen?”En dan hebben ze dit gesprek op de pagina. En je weet dat ze elkaar helpen. En als je in de groep die het meest waarschijnlijk de instellingen soort standaard te. Als iemand berichten plaatsen in de groep, je krijgt een melding. Dus een groot deel van de berichten in de groep zijn veel meer bezig met onzichtbaar, omdat ze altijd een melding dat er een nieuwe post in daar, terwijl zij volgen ons alleen de belangrijkste CakeSafe fan page, ze niet van plan om u te na meldingen weet in je bericht.

Jesse: Zeker. Dus dat is een soort van een manier om dit te omzeilen het idee dat Facebook weer berichten zijn in principe weet je, niemand ziet ze niet meer.

Rachel: Ja precies.

Jesse: Zo. Dus de stappen die je daar te gebruiken, de tip was echt een Facebook-groep te maken. Is dat correct?

Rachel: Ja.

OK, geweldig, dus ik denk dat er een heleboel mensen die zouden kunnen profiteren van dat, wanneer, ja, heb je een Facebook-pagina en je weet helaas al het werk dat gaat in deze posten, een heleboel keer ze niet gezien, tenzij je ze stimuleren. Maar een Facebook-groep kan een goede tactiek voor andere mensen om daar te lenen. Dus begrijpen dat. Ik wil om terug te komen om die video u noemde. Dus lenen video's van andere andere accounts. Hoe ga je lenen?

Rachel: Dat is echt een goede vraag, want ik weet niet hoe ik ontdekten deze. Maar voor zover ik weet, misschien is het veranderd, maar voor zover ik weet dat als je op een computer op een desktop of een laptop, kun je niet soort, Ik ga het woord te stelen, zelfs al is het niet stelen, je weet wel, het is de video is bijgeschreven. Je kunt die video niet te nemen en post-it op uw pagina, tenzij je het te delen en daar vervolgens rechts, waarvan je weet dat het alleen maar gaat om uw pagina het moment dat je het daar stuur. Wat ik doe is dat ik wilt plannen uit te posten, dus ik kan u weet dat ik kan een foto van één van onze producten en vervolgens in een boeiende video en een andere foto van een product en vervolgens een boeiende video plaatsen. Ik wil niet te hebben om precies te leven in het nu en post wil ik niet wakker om middernacht en moeten delen dat.

Dus als je op je telefoon, Ik gebruik een iPhone en je naar je Facebook alleen jij, weten wat uw persoonlijke Facebook. Ik doe het nu als we spreken. Ik ga te typen in Dessert Insider. Dat is waar ik een groot deel van de inhoud en dus ga ik naar hun video in Dessert Insider. En nogmaals, ik ben gewoon je weet dat ik ben met behulp van mijn persoonlijke Facebook-app op mijn telefoon en ik op dat, je weet wel, een video die ik wil, helemaal onderaan deze wordt afgespeeld en ik wil dat geluid te dempen, dus helemaal onderaan aan de linkerkant is een Share-knop en als u klikt op dat het aandeel van de knop en het zal hebben het zal komen met een paar opties en één van de opties zal worden “Kopieer link” en dan kun je gaan in je Facebook, de Facebook-pagina app op mijn telefoon ook. Dus ik klik gewoon op aan die open je weet, gaan om iets te posten ik klikt u op het publiceren en en plak ik die link die ik gewoon gekopieerd naar het en vervolgens, het zal nog steeds die rare lange verbinding, maar je weet dat ik wil eigenlijk niet dat als het bijschrift en je kunt gewoon verwijderen dat hele koppeling maar de video zal daar blijven zolang je deze geplakt daar, wachten op slechts een seconde voor de video om te laten zien er dan kun je die vervelende raar uitziende verbinding te schrappen en uw eigen titel te schrijven. En je weet gewoon iets zeggen boeiende vragen een vraag als: “Wie zou dit recept te proberen?”Als het is net als een aantal, er is als een recept voor augurk avocado ijs. En u kunt uw eigen titel te typen in er, en dan, wanneer je een bericht plaatst, het zal nog steeds krediet en de link naar de originele poster, maar het zal uw titel hebben op daar en het zal meetellen voor betrokkenheid op uw pagina, omdat je weet dat je followers zal zien als ze het zal zijn gading vinden op uw pagina commentaar op uw pagina. Het is gewoon een beetje hack.

Jesse: Ik hou van deze hack hier! Ik schreef ik notities gedaan op dit ene, want ja, dus voor mensen die dit thuis als je niet weet wat te plaatsen op uw Facebook-pagina, terugspoelen dit een beetje. De controle van de opties die ik weet zeker dat er een aantal. Als je het niet maken van de video maakte iemand anders een video, die geschikt is voor uw niche en je weet, Leen het. We zullen het woord niet gebruiken stelen, lenen die video, kapelaan is. Wat is een social sharing wereld. Dus ik hou ervan. ik hou ervan. En er zijn geen excuses om dingen maar niet in je profiel. Dat is het probleem. Nu heb je de tips. Zo. Dus we bedekt Facebook en Instagram ik weet dat we kunnen veel meer diepte dan vooral omdat ik zeg dat ik hou van je Instagram-profiel te gaan, maar we hebben niet praten over de grote niemand er. Google. Ja. Dus wat zijn jullie aan het doen voor Google? Ik bedoel, er is SEO altijd gaande, Er is Google AdWords, er is Google Shopping. Een van degenen die u wilt aanpakken.

Rachel: Google Shopping zeker.

Jesse: Okee.

Rachel: Dus we door Ecwid, we gewoon gedownload van de Google Shopping-app. We waren eigenlijk een deel van de bèta-test. We waren vereerd om een ​​deel van dat en u weet dat echt gaf ons de gelegenheid om te zien of het zou gaan om te werken voor ons. Dus we getest met jullie op Ecwid. En jij de resultaten waren echt geweldig: Voor elke dollar besteed kregen we ongeveer zeven dollars aan inkomsten.

Jesse: Geweldig.

Rachel: Dus ja dat was enorm resultaten. We waren super blij mee. Dus toen de beta test eindigde hebben we besloten om door te gaan met dat en je weet dat het gebruik van onze eigen geld dat we uitgeven. We stellen het voor $150 een maand om ons budget. En nu vind ik keek gisteren, en voor de afgelopen maand voor elke dollar dat we brachten, we kregen negentien dollars en 80 centen terug als inkomsten.

Jesse: Dat is geweldig. Dat is geweldig. Rachel, je moet bewegen dat budget nu.

Rachel: Je weet dat je zou kunnen doen 300 en verdubbelen. U weet dat we nog steeds een klein bedrijf, maar we zijn jullie kennen als dingen ons helpen groeien als deze Google Shopping-app op Ecwid deed, u weten wanneer we in staat om echt geworden dat grotere bedrijven en het verhogen van onze sales veel. Ik bedoel, dat is enorm om te kunnen, wat ik zeg over Google Shopping versus social media, Ik denk dat beiden zijn geweldig. Social media helpt ons meer klanten die waarschijnlijk te kopen in de toekomst voor onze pagina of onze site. We maken gebruik van Kliken statistieken en het is een geweldig begin van ons te laten zien dat vanaf het moment dat een klant eerst bezoekt onze winkel. Het duurt ongeveer negen dagen om terug te komen en te kopen en over vijf bezoeken totdat ze hun aankoop en we merken dat veel van die mensen komen uit de sociale media. Maar met Google Shopping dat is het niet vertraagd, ze aankoop meteen omdat ze al op zoek naar wat we hebben, je weet wel, de zoekwoorden die we in onze winkels campagne zet zijn “koektransport”, “Hoe je een taart te leveren.” Je weet dat alle versies van die. Dus als er iets googlen die woorden ze op zoek naar een oplossing op dit moment en ze gaan om te kopen op het moment. Overwegende dat social media, het is nog steeds geweldig om te bouwen dat na, maar ze misschien niet direct kopers.

Jesse: Ja, ze misschien wel, ze misschien net als om naar te kijken cupcakes online.

Rachel: Ik weet dat we hebben jij een soort van niet een grote aanhang, maar ik weet wel dat we hebben een heleboel mensen die niet bakkers bij allen en weet gewoon dat u onze video's zijn een soort van slechts fascinerend om naar te kijken. Meestal iemand die, je weet wel, Het wil niet dat de bakkers, maar we hebben geen hekel aan op de niet bakkers want zelfs als u een niet-bakker bent, u weet dat een bakkerij, u wellicht weet een bakker Je weet hoe meer onze naam krijgt die er zijn we het niet erg als je niet een bakker gewoon dat je weet dat het gaat ons product te krijgen die er zijn.

Jesse: Zeker, het kan geen kwaad om mensen die weten over uw product, zelfs als ze zich niet per se koopt hebben. Zo, ja en ik denk dat als je praat over Google Shopping Ik denk dat de schoonheid van dit is dat wanneer mensen aan het typen bent in “cake transport”, uw product verschijnt aan de top en het is er een foto van, zodat u weet voor mensen die niet weten wat Google winkelen betekent dat is wat we het over hebben. Dus iemand types in het product dat u verkoopt en boom - een foto van een product verschijnt aan de top met de prijs die mensen kunnen klikken in onmiddellijk naar uw site. En dat en je bent daar klaar om nu te kopen ze niet na te denken over de toekomst.

Richard: Yep, om uw punt, dat is het verschil tussen betalen voor het door middel van advertenties en SEO. Je kon letterlijk. Nou misschien niet in uw specifieke geval, omdat niet zo veel concurrentie, maar je kon letterlijk proberen al maanden of jaren om te proberen om de gelederen en krijgen in Page One met SEO terwijl met Google shopping boom je land op de top van alle SEO zelfs de nummer een SEO en iemand heeft het gezien met het beeld en een prijs. Ze vrij veel weten dat ze gaan naar pagina om iets recht te kopen. Als ze wilden als ze echt wilde alleen maar naar te kijken meer ze gaan naar beneden scrollen en op zoek naar een artikel of iets.

Rachel: Ja, dat is geweldig.

Jesse: Ja. Perfect. Zo en Rachel je helpt me de markt Ecwid goed ook, want Google Shopping is een soort van een groot ding, waar wij u weten vermelden om mensen en dan is het Instagram Tagging ook iets dat we echt enthousiast over. Dus je weet dat we je niet te kiezen, want van dat, maar alleen maar omdat je hem gebruikt.

Rachel: Ja, ik kon beiden controleren, je weet wel, dat ze werkten voor ons. Dat is alles wat ik kan zeggen. Ze weten waar uw getuigenis van deze beide functies echt bedrijf te helpen.

Jesse: Awesome dit is niet een betaalde testimonial (lachen), we zijn niet betaald met hun cakes, of CakeSafes. Perfect. dus Rachel, Ik bedoel, ik weet dat jullie doen veel verschillende dingen. Ik bedoel, ik zag een heleboel verschillende dingen op uw site en op Instagram. Zijn er andere apps waarvan u denkt dat die er nuttig zijn voor andere gebruikers?

Rachel: definitief. Ik bedoel alleen in de Ecwid wereld, Ik noemde de Kliken stats, het geeft gewoon een echt inzicht in een aantal statistieken die je misschien niet hebben gerealiseerd. Ook al heb ik eerder noemen, Gestempeld.io, het product reviews die hebben geholpen om ons bedrijf enorm te laten groeien, omdat je weet dat je kunt proberen en verkopen van uw product, je weet wel, zo weet je dat het niet, mensen zijn niet van plan om het zo goed als een echte getuigenis te nemen van een geverifieerde koper.

En wat nog meer. Oh, de ene op de andere Ecwid, we gebruik maken van de GiftUp! app voor digitale cadeaubonnen. En het is gewoon heel eenvoudig in te stellen en een geweldige manier om te kunnen als u een bedrijf, waar net als wij, je moet echt naar de bakker en weet de grootte van uw taarten naar een CakeSafe kopen, als je weet dat de moeder van een bakker ooit kocht een CakeSafe voor hen, je weet dat ze gaan in blind, soort, maar je weet dat ze konden gewoon een gift card, en dat is een geweldig cadeau van de bakker en ze kunnen de grootte die ze nodig hebben te selecteren.

Jesse: Begrepen. Dus de gave up app stelt mensen in staat om te kopen je weet wat voor soort gift card die ze willen?

Rachel: Het is Ik denk dat ik wil zeggen dat er een vijf dollar minimum, maar ik denk dat is slechts het minimum dat ik dat ik te stellen aan ons om te, Ik denk dat je kunt letterlijk het enig bedrag dat u wilt. Ik denk dat ik de dop van ons als een duizend dollar. Ik denk dat je kon, je weet wel, je kon het intypen, een cadeaubon voor u weet dat de cijfers van de verjaardag van mijn dochter en voelt als, je weet wel 10 81. Het is dus echt in staat om elke gift card die een klant wil aanpassen en waarmee je upload uw eigen afbeeldingen. Dus het is gewoon, Ik heb niet echt weet dat ik dat soort app, het maakt het zo gemakkelijk en zo professioneel om de cadeaubonnen te verkopen. En het is gewoon digitaal u krijgt de ontvanger de e-mail en dan is de koper in staat is om het tijdschema dat e-mail, en stuurde het is gewoon een kwaliteit app.

Jesse: Geweldig, geweldig goede tip er. Ja.

Rachel: En dan in het buiten het Ecwid wereld, uiteraard, de social media apps op je telefoon zoals Facebook en Instagram, en je weet dat als je aan het doen bent een Business Facebook-pagina die u wilt dat de Facebook-pagina's app, en vervolgens naar een aantal van mijn favoriete foto apps om u te helpen weten te creëren en de berichten dat je gaat om daar te zetten bewerken. De werkelijke het is een Instagram app. Het is gewoon heet Layout. En het soort kunt u een beetje collage te maken. Maar het zal alleen op het plein verhouding. Dus je weet dat het goed voor Instagram, maar het is gewoon een heel snelle en gemakkelijke manier om leuk vinden als u een voor en na foto en u wilt het weergegeven recht op het ene scherm en niet hoeft te vegen. Je weet dat het gewoon heel snel te weten dat je uploadt een twee foto's, en giek ze zijn er.

Jesse: En dan doe je dat, Is het een telefoon app?

Rachel: Ja het is de telefoon app. En de andere dat ik echt als dit is de enige betaalde app die ik gebruik. En dit is een telefoon app ook. Het heet Spark Post en het is door Adobe en ik ben echt gewoon geobsedeerd met deze app. Ik denk dat het kost 99 cent per maand.

Rachel: Maar als je het gebruikt, zoals ik ben helemaal gratis, Ik ben erg goedkoop, maar deze, dat ik heb nog nooit teleurgesteld door de dollar een maand weten dat. Het staat u toe om te uploaden die je kent en je hebt je eigen content, foto's en maak een echt gewoon een soort van een prachtig bericht als je wilt tekst overlay, het heeft een optie om ook weten om dingen te laten bewegen als teksten kun je weten vegen in en kunt u een logo toe te voegen. En het heeft ook een soort van templates waar je iets heel visueel verbluffende kan nemen en uw eigen branding erin. Dus als u op zoek bent naar berichten, je weet wel, dat je merk. Maar kijk gewoon echt mooi. Het is gewoon een goede manier om te kijken naar hun templates, voeg uw logo in. Ze hebben al die vrije royalty-vrije foto's die u kunt gebruiken. Ik hou echt van deze.

Jesse: Dat is geweldig. Alleen 99 cent.

Richard: Ik heb het over Jesse's language.

Jesse: Ik ben te goedkoop. Ik hou van om te betalen voor apps, Ik denk dat ik heb geprobeerd dat één voordat ik denk dat ik Rich is op zoek Ik bedoel, we speelden.

Richard: Het was Spark video die we hadden omdat we proberen om iets nieuwe dingen te doen, maar Spark berichten. Ik weet waar je het over hebt, omdat je soms gewoon dat statisch beeld, omdat u een beeld dat is niet per se video-waardig nam laten we zeggen voor een snelle frasering, maar om het te geven dat de beweging met een titel komst, het geeft het dat zelfde gevoel van een video. Maar het zou niet hebben gehad u volledige video weet dat een behoefte aan volledige video.

Jesse: Ja, Waarschijnlijk trekt de ogen te, als mensen worden scrollen door er je weet scrollen om hun telefoon met hun duim. Je moet waardiger te verzamelen die je kent om hun aandacht trekt.

Rachel: Ja, de resolutie van u weten of u een hoge-resolutie foto te uploaden, het houdt de resolutie die u weet heel-erg hoog. We hebben eigenlijk, Ik heb gemaakt een paar van acht en een half door 11 folders met die app en je weet dat we te laten drukken, en het is geen glasheldere beelden terwijl sommige andere apps, je weet wel, de resolutie zal lijden wanneer je gaat om ze te exporteren of, je weet wel, af te drukken of, je weet wel, post-it, het zal worden uitgebreid een beetje.

Jesse: Begrepen. Nu is het ook helpen bij het creëren van Pinterest pins?

Rachel: Ja. Dus met Pinterest, We gebruiken veel getuigenissen van klanten, alsmede. Je weet wel, we gaan door en of ik zal door middel van (ik ben het maar), repin dingen die boeiende en zoals ik denk dat ik een Cake Humor raad op Pinterest, waar het is als hysterisch cakes, omdat je weet dat je iets dat is willen boeiende is goed.

Dus je weet we zullen Repin een heleboel boeiende inhoud en dan zullen we getuigenissen in andere platen zoals CakeSafe Gebruikers gebruiken of weet je gewoon een map Klanten. En wat er leuk is aan Pinterest is dat je weet dat je niet hoeft te gaan naar deze individuele boards. Als je ons volgen je gaat om het te zien in uw feed. Dus het maakt niet uit wat we dat we het redden in de verschillende raden van het is een trechter cake of als het is een van onze producten. maar doorgaans, Ik heb niet echt gebruik maken van de Adobe Spark post voor dat. Ik ben een beetje zoals het stelen van foto's op onze website. Elke keer als ik upload een testimonial, de beoordelingen zijn gescheiden van de getuigenissen die we hebben getuigenissen gewoon een tab op onze website, waar ik ze te uploaden het is je niet weet zijn mensen die me dingen rechtstreeks te sturen en ik zet een foto en een testimonial daar voor hen. En elke keer als ik een nieuw getuigschrift hebben we de Pinterest uitbreiding op onze browser op Google Chrome. Dus als ik de muis op de foto, wat website Ik ben op het zal me de mogelijkheid te geven om het zo pin ik zal gewoon letterlijk nemen Ik zal gewoon klikken op de getuigenis foto en klik op “Pin” en ik zal de titel plakken als wat de getuigenis citaat WAS. En dat zal recht over te gaan naar Pinterest en ga direct naar onze Pinterest wat board Ik wil dat je knijpen zonder daadwerkelijk te hoeven gaan naar Pinterest.

Jesse: Dus dat is, dat is een leuke kleine hack daar ook.

Rachel: Ja, ik bedoel, je kan dat doen met al je met een van uw producten ook als je gewoon naar het product pagina op uw website, net als u klant bent en dat Pinterest extensie op uw browser. Klik gewoon op de foto van uw product en speld het over aan Pinterest.

Jesse: ik vind dat ook leuk. Hoe werkt Pinterest werkt voor jullie? Heeft u het verkeer en de verkoop van daar?

Rachel: Ja, we doen. We hebben een lopend. Ik vergeten wat Pinterest noemt het hardlopen, je weet wel, ad promotie op Pinterest en we besteden ongeveer $50 per maand en we hebben gewoon dat zelfde soort toe te voegen voor u weet dat een paar maanden zullen we gewoon lopen en we doen we gebruik van Google Analytics, en we kunnen zien dat je weet, we krijgen de verkoop van Pinterest.

Het is je weet dat het niet stellair, maar het is niet slecht. Het is nog steeds genoeg voor ons om de uitgaven te houden $50 een maand. Maar ik ben niet super blij met het gebruiksgemak voor Pinterest. Ik denk aan Pinterest als een groot bedrijf dat u weet samen heeft hun spullen, Ik heb telefonisch vergaderen gehad met Pinterest. Ze willen je weet dat ze willen dat we een campagne met hen te doen. En ze zijn je weet doe mijn doen een scherm delen met mij en ze zeggen: “OK, je weet hoe we gaan klik je weten om een ​​promotie te maken,” en ze zijn als: “Wacht even, de knop is er niet. Rechts. Waarom hebben niet de knop?” En ik weet het niet. Dus het is een beetje lastig met hen, maar het is je weet dat het de moeite waard als je een boeiende ad daar kunt krijgen op Pinterest. Maar ik weet dat je schreeuw naar de Pinterest werelden die je kent: "Maak het makkelijker!"

Jesse: Ik ben eigenlijk spelen met Pinterest ook voor Ecwid.

Rachel: Oh, ja.

Jesse: En ja ik denk dat ik bedoel, ik zie het voor CakeSafe is veel meer voor de hand dat de visuele en het eten is veel beter dan voor ons, maar ja het is een beetje uitdagend en er is veel meer informatie er dan ik nodig heb. En we kregen om naar een sectie en elke keer als: “Wat is er al die andere 14 plaatsen waar ik kon klikken.” Zo, ja. Ja, ik hoor je. We zijn allemaal proberen te achterhalen.

Rachel: Dat is waarom ik graag willen dat u weet net de Pinterest extensie op uw browser en dan moet je nooit voor een bezoek aan het gewoon pinnen over al uw producten en ze zal er zijn zonder te gaan door de ruzie.

Jesse: Daar ga je. dat vind ik leuk. dus Rachel, of enige andere tips of vragen die we hadden moeten je vroeg tijdens deze?

Rachel: Oh jeetje. Ik weet niet dat we onder veel.

Jesse: We zeker deden. Ja, ja. Rich op het laatste vragen hier?

Richard: Geen, Ik bedoel, dat was erg behulpzaam. Ik bedoel, ik ben een super snel een net, zodat je niet hoeft te gaan in detail. Maar we weten hoe en Instagram u slechts een schakel te krijgen en soort te gebruiken die verwijzen verstandig. En ik merkte je een Linktree. Hoe is dat werkte goed voor je?

Rachel: Ja, het is je weet dat ik denk ik het kan een beetje beter uitzien, Als we net hebben gehad de gratis versie van Linktree. Dus als je naar gewoon CakeSafe op Instagram, vindt u onze linkto.ee CakeSafe maar mensen zien je weet dat het vrij duidelijk aan mensen die dat is een link en je klikt u gewoon op, en dan brengt het alle verschillende categorieën welke categorieën Ik wil er zijn. Dus als je er eenmaal klikt zie je aan de top het zegt “Shop op CakeSafe.com.” Je weet dat ik wil dat de top die ik wil om de verkoop te duwen. Maar dan zijn er 3 onderstaande links dat: “CakeSafe Box Video Tutorials”, “Acryl Disk Video Tutorials”, “Spuitcabine Video Tutorials”, zodat u weet dat ik niet wil mensen overweldigen als ze naar onze website en we bieden een dergelijk groot aantal verschillende producten, en ze misschien niet eens weten wat ze zoeken. Dus als ze op deze link klikt boom verwijzen zullen ze in staat zijn om u alles te weten is verdeeld uit een soort van dus als ze chocolade hebben hier en ze spuiten cacaoboter, ze gaan te willen kijken naar de spuitcabine tutorials. Dus het maakt het makkelijker om als relevante inhoud er zonder het te verzenden iedereen een website en hen te vertellen, je weet wel, gaan om te klikken op de link op onze website, ga dan naar een blog en scroll naar beneden dit dan doen als we een blogpost we willen dat ze zien we koppelen die exacte blog post in een Linktree en we kunnen aanpassen jij de maar en ga zo maar zeggen dat het allemaal “Lees ons blogbericht op, je weet wel, de CakeSafe in Japan.”Je weet dat en ze zullen brengen, dat daar in plaats van ze weet u een heleboel trappen, dus ik beveel het Linktree.

Richard: Awesome dus als ik natuurlijk bedoelen we hebben de naam zo vaak gezegd dat we waarschijnlijk wel weet waar je naartoe gaat om te zeggen om ze te sturen, maar als mensen willen meer weten over je leert, wat is de beste plek voor mensen om contact met u of waar moeten ze gaan?

Rachel: Ik ben ook, je weet wel, Ik ben er om willen mensen helpen en ik kan mensen helpen hen coachen met tips en dingen die je kunt me direct mailen als je zou willen cakesaferachel@gmail.com. Ik spellen mijn naam Rachel Ik ben blij om te helpen met tips en trucs. Als u slechts een vraag over wat het beste is voor uw bedrijf. bij CakeSafe, we zijn allemaal over het opheffen van andere mensen of het nu onze klanten of andere kleine bedrijven. Dus ik ben er zeker om te helpen vast te stellen dat. We hebben veel gesproken over onze sociale media en onze social media over de hele linie is gewoon CakeSafe dus als je op Instagram is het CakeSafe. Pinterest, Twitter, Facebook kunt u voorbeelden van wat we hebben gesproken over vinden. Als je gewoon naar een van deze en onze website is CakeSafe.com.

Jesse: Geweldig, Rachel! Dus mensen luisteren als je wat overheerlijke foto's willen controleren CakeSafe op Instagram en Facebook. En voor mensen luisteren een heleboel goede informatie hier kunt u luisteren naar dit opnieuw! Zoveel informatie kunt u uw eigen bedrijf toe te passen, Neem er even uit en het te laten gebeuren. Bedankt, Rachel.

Rachel: Dank u.

Richard: doei, doei.

Want to be a guest?

We want to share interesting stories with the community, fill out this form and tell us why you would be a great guest.

We use cookies and similar technologies to remember your preferences, measure effectiveness of our campaigns, and analyze depersonalized data to improve performance of our site. By choosing «Accept», you consent to the use of cookies.