WEB FOUR YOU

Met uw eigen webwinkel succesvol online verkopen.

Service die verder gaat

Als de site in de lucht is kunnen er tijdens uw activiteiten veranderingen plaats vinden, dat kan een tekst of een afbeelding zijn die aangepast moet worden. Dan is een belletje of mailtje voldoende om uw site actueel te houden.Voor mij is service en het contact even belangrijk als de opdracht zelf. Niet alleen de site moet aan alle kanten kloppen, ook het persoonlijke contact moet prettig zijn. U moet mij, of ik u zonder schroom kunnen bellen of mailen met een vraag of opmerking. 

Mijn aanpak stopt dus niet bij het ontwerp en het online zetten van uw site, maar ik wil samen met u een vinger aan de pols blijven houden om de site zo optimaal mogelijk onder de aandacht te brengen en te houden...

"Ron heb ik ervaren als een professionele websitebouwer die zich heel goed kan verplaatsen in wat ik als klant wil. Hij denkt net dat stapje verder en het is heel prettig dat hij ook de planning goed in de gaten houdt. Ron heeft creatieve en vernieuwende ideeën!"

Agnes Kroes-Lammers
Directeur / Geregistreerd & Gecertificeerd Arbeidsdeskundige ARBITREA

Even voorstellen:

Ron Stoorvogel

Mijn naam is Ron Stoorvogel. Ik ondersteun ondernemers met promotionele activiteiten op het gebied van internet. Mijn jarenlange werkervaring is die van verkoop en marketing, combineer dat met het ontwerpen en bouwen van uw websites en u bent een stap dichter bij uw klant. Mijn aanpak is daarbij is wellicht wat ongebruikelijk, voor kennismaking kom ik graag bij u op locatie om de sfeer proeven en te ontdekken wat er speelt. Hoe ervaar ik het, hoe ervaart uw (toekomstige) klant het... Het stopt dus niet bij het ontwerp, ik wil er gewoon het beste uit halen. Laten we eens kennis maken en van gedachten wisselen om tot een doeltreffende site te komen. Graag tot ziens !

 

Hegakker 3, 6652 BA Druten

Hegakker 3

Maandag— Vrijdag

08:00 - 17:00