"Мистър МАРМАЛАД" On-Line Sorry, We Are CLOSED!

УВАЖАЕМИ дами и господа, приятели и почитатели, Он-лайн магазинът на "Mr. Marmalade" ще бъде ЗАТВОРЕН до есента на 2019 година, което не пречи да влезнете и да разгледате нашата продуктова гама. До есента на 2019 година НЯМА да можем да изпълняваме поръчки, за което Ви молим да ни извините и естествено, да не ни забравяте, защото ДОМАШНАТА работилница на Мистър Мармалад, до последно, преди да затвори, предлагаше продукти, категорично без аналог. До нови срещи!

До есента, обаче има време. Затова, "Добре дошли" в ДОМАШНАТА кухня на Мистър Мармалад, която се намира в жк. "Красно село", на улица "ДЕБЪР" 14...Това е нашата семейна ДОМАШНА кухня с ПЕЩ на дърва, жарава и вкус, който не оставя равнодушни... 

Защо сте тук?

Сигурно, защото сте видели наша реклама, някой Ви е насочил или пък от любопитство. Най-вероятната причина, обаче е, - защото заслужавате и търсите най-доброто. Нашите продукти се произвеждат в уютна работилница, която не се различава от домашна кухня. Суровините и продуктите, които ползваме са подбрани и се съхраняват внимателно. Собствените ни технологии гарантират необходимата пределна безкомпромисност. Мистър БАБА* не произвежда, той създава. Само така може да се получи продукт с домашен вкус без аналог.

"Този мармалад сигурно се прави от частник."

Това са думи, казани от майката (R.I.P.) на Цвета Тановска
В памет на тази изключителна жена, превръщаме атестата и в постоянно лого на нашия проект.

Визитка на БАБА'-та

Мистър БАБА*

собственик на магазина

Мистър БАБА* е идеолог, технолог и собственик на проекта "Мистър Мармалад". Платформата предлага възможност за директен контакт с него. Това е човекът, който произвежда всички продукти от бранда "Mr. Marmalade".

Адрес на работилницата

Работилницата ще обслужва клиенти в събота от 10.00 - 17.00 часа. През останалото време, гишето ще отваря, когато това не пречи на технологичните процеси.

София, кв. "Красно село", улица "Дебър" 14

Store Hours

Понеделник - Неделя

0:00 AM — 24:00 PM

Всеки ден

Работното време се отнася за Он-лайн магазина

Sunday - Monday

Non Stop