"Мистър МАРМАЛАД" On-Line

Добре дошли, в магазин "Mr. Marmalade"!  В нашия On-Line магазин, Вие ще намерите Шипков мармалад от БАБА*, шипкова боза, шипкова ну-тела, шипкова лютеница. Тук са и другите наши домашни продукти - таханови пасти с мед и меласа, сладка, сиропи-концентрат, плодови напитки и плодови вина, традиционни лютеници, сирена, потопени в ароматни билки и треви, висококачествен мед. СКОРО тук, за първи път, ще се появят и нашите истински студени чайове "TEA-Juana" - малинов, ягодов, вишнев, боровинков, цвят от черен бъз.

Shop Now

Защо сте тук?

Сигурно, защото сте видели наша реклама, някой Ви е насочил или пък от любопитство. Най-вероятната причина, обаче е, - защото заслужавате и търсите най-доброто. Нашите продукти се произвеждат в уютна работилница, която не се различава от домашна кухня. Суровините и продуктите, които ползваме са подбрани и се съхраняват внимателно. Собствените ни технологии гарантират необходимата пределна безкомпромисност. Мистър БАБА* не произвежда, той създава. Само така може да се получи продукт с домашен вкус без аналог.

"Този мармалад сигурно се прави от частник."

Това са думи, казани от майката (R.I.P.) на Цвета Тановска

В памет на тази изключителна жена, превръщаме атестата и в постоянно лого на нашия проект.

Визитка на БАБА'-та

Мистър БАБА*

собственик на магазина

Мистър БАБА* е идеолог, технолог и собственик на проекта "Мистър Мармалад". Платформата предлага възможност за директен контакт с него. Това е човекът, който произвежда всички продукти от бранда "Mr. Marmalade".

Адрес на работилницата

Работилницата ще обслужва клиенти в събота от 10.00 - 17.00 часа. През останалото време, гишето ще отваря, когато това не пречи на технологичните процеси.

София, кв. "Красно село", улица "Дебър" 14

Store Hours

Понеделник - Неделя

0:00 AM — 24:00 PM

Всеки ден

Работното време се отнася за Он-лайн магазина

Sunday - Monday

Non Stop