Stop leed!

Aankopen ter bescherming en verzorging van mensen en dieren en vooral het voorkomen van leed waar mogelijk!

Waarom doneren?

Leed wordt verzacht doordat vele mensen zich vrijwillig inzetten om mensen en dieren nú te helpen zoals mensen te verzorgen, dieren te voeren maar vooral het samen werken aan oplossing voor de lange termijn ter bescherming van mensen en dieren zodat meer leed in de toekomst wordt voorkomen.  

Bij het kopen en dragen van de producten op onze website laat je ook aan anderen zien dat je de goede doelen een warm hart toedraagt. Zoals meestal geldt: Hoe meer medestanders hoe beter het is!

Er zijn diverse doelen waar wij ons voor inzetten, bij ieder doel staat aangegeven naar welke organisatie de opbrengsten zullen gaan.

Over Ons

Stichting Speld in Hooiberg

Laten we mens en dier goed behandelen en beschermen!

Wij zijn een stichting bestaande uit een groep vrijwilligers die gratis samenwerken voor een aantal goede doelen.

Het geld dat wij inzamelen met de verkoop van de artikelen, gaat naar goededoelen organisaties die zich daadwerkelijk inzetten voor het concreet helpen van mensen of dieren, zoals het verzorgen van mensen, het voeren van de dieren. De organisaties worden door ons zorgvuldig gekozen en zijn zelf verantwoordelijk voor hun financiële verantwoording overde besteding van de gelden.

Neem in het geval van vragen contact met ons op via het contactformulier op deze website rechts onderin of mail (naar 1speldinhooiberg@gmail.com).

Stichting Speld in Hooiberg is niet belastingplichtig volgens deBelastingdienst dus heeft geen BTW nummer.

Onze facebook Pagina