Sansevotter

Strikkede og Heklede plagg og kreasjoner til nytte, glede, kos og trøst. For deg som ikke har tid eller ønsker å lage selv, ta kontakt for informasjon.

Telefon 48605936

About Us

Hvert år blir mange personer rammet av Alzheimer eller andre demensrelaterte sykdommer. Dette kan være tungt både for personen selv og for alle berørte. Hva kan egentlig vi som familie/venner og medmennesker gjøre for å støtte opp om og hjelpe en som har fått sykdommen? En Sansevott kan bli en god venn i hverdagen for en demensrammet person. En sansevott kan strikkes i alle former og fasonger, og dekorasjon av sansevott tilpasses hver enkelt person.

Jeg har vært rundt på mange forskjellige institusjoner og delt ut (gratis) Sansevotter, og alle har vært begeistret og sier dette er noe som kan gjøre hverdagen bedre for mange beboere og pasienter. Det skal så lite til å glede andre.

Se videoer på You Tube, Heges Hobby-Atelier, og Facebook gruppen Sansevotter for bilder, oppskrifter og hjelp.

For private som ikke kan eller har anledning til å lage noe selv, kan du bestille produkter eller halvfabrikata ved å kontakte oss.Alle bilder er eksempler på produkter, ingen Sansevotter er like.

Location