NAVODILA

Navodila za nakup preko zgornje trgovine: Kliknete na seminar ki vas zanima in si lahko preberete tudi več o njem. Če želite nadaljevati z nakupom, pritisnite na gumb ADD TO BAG in nato GO TO CHECKOUT (razen če želite še nakupovati naprej in dodajati več v nakupovalno vrečko - potem kasneje kliknite na "Go to Checkout"). Nakar vnesete svoj email in nato izberete vrsto plačila. Izpolnite svoje podatke, mi pa vam po prejetem plačilu posredujemo povezave, s katerimi lahko dostopate do posnetkov seminarjev / srečanj / delavnic. V njih je vsebovana vsa originalna Zavest in Energija. 

So izjemno transformativni potenciali! Na strani Oddaja z Julianom, si lahko pogledate brezplačne videoposnetke z istimi tematikami. So čudovit uvod v potem še globlje razumevanje in odpiranje skozi seminarje - ki so seveda tudi bolj obsežni. V povprečju 2-3 ure. Če kupite 3 seminarje skupaj, vam damo 10 % popusta, če pa 6 ali več pa 20 %. V primeru da bi želeli kupiti vse seminarje v paketu (10), jih lahko dobite po ceni le 310 Eur. Pišite nam za te opcijo prosim.

Seminarje lahko kupite tudi z bančnim nakazilom. Pod namen zapišite naslov seminarja ter nam posredujte svoj email. Podatke za nakazilo najdete tukaj.

O seminarjih / seansah: "Odkril boš, kje leži tvoja resnična strast, kje sebi še ne dovoliš, da bi se resnično ljubil in zakaj se velikokrat v življenju počutiš kot žrtev zunanjih okoliščin. Že sama tvoja prisotnost na seminarju v tebi sproži globoko transformacijo na zavestni ravni, ker resničen dialog poteka med mojo in tvojo dušo, vse ostalo je le slika te čudovite izmenjave informacij. 

Ni pomembno, če se v svojem umu sprašuješ, ali si od seminarja kaj odnesel in če si vse "pravilno" dojel, v vsakem primeru si prejel vse podatke in čisto ničesar nisi izpustil. Kot sem že večkrat zapisal, je vsa modrost že v tebi, jaz te s svojo prisotnostjo in zavestjo le spomnim na to, kar globoko v sebi že veš. Nihče ne more spremeniti drugega, sprejmeš in ljubiš se lahko le sam, seminarji in seanse pa so ti na tej poti lahko v veliko pomoč." 

Ljubiti sebe je največje darilo, ki si ga kadarkoli lahko podariš

O NAS

Julian La Erosius

Ustanovitelj

Ambasada Ljubezni je akademija za duhovno rast, ki omogoča varen energijski prostor za razširjanje naše zavesti in dopuščanje razsvetljenega življenja. Temelj sreče je LJUBEZEN DO SEBE in akademija skozi seminarje in individualne seanse, ljudem pomaga odkriti njihov največji potencial. Sedaj je čas Nove Zavesti in Nove Energije.