• Verkopen
 • Het bevorderen van
 • Beheren
 • Leren
 • Partners
 • Prijzen
Verkoop overal
Sell around the world on a website, sociale media, marketplaces like Amazon and eBay, and anywhere else that strikes your fancy.
Het bevorderen van
Marketing your business has never been easier. Google advertising, Facebook adverteren, Zoekmachine Optimalisatie, en meer. Yes please.
Beheren
Simplicty at it’s finest.
Leren
Get the knowledge you need to build a successful e-commerce store with Ecwid’s comprehensive user guides.
Partners
Begin vandaag nog in onze aanpasbare en intuïtieve partnerschapsprogramma, en let op uw bedrijf te laten groeien!
Hallo. De inhoud van ons blog is voor uw gemak automatisch vertaald. Onze excuses voor de mogelijk slechte vertaling.
Posted Mrt 23, 2010 door Qetzal, Hoofd Product

Interview met Ecwid Merchant: Amy Vander Vorste, met de eigenaar van Ojamiya.com

Vandaag zijn we’re de aankondiging van een nieuwe indeling van onze blog posts: interviews met winkeliers over e-commerce. Hieronder is het interview met Amy Vander Vorste, de eigenaar van Ojamiya.comAmy Vander Vorste

Beschrijf uw winkel, wat doet het verkopen?

Japan is een serieuze obsessie voor me. In Ojamiya.com, Ik verkoop Japans geïnspireerde items: bento boxes (Japanse stijl lunch) en eetstokjes. Ik verkoop handgemaakte bento tassen en jongleren sets op Etsy.
Bento is mijn beste verkoper om verschillende redenen:

 • Bento kan worden ongelooflijk schattig. De japanse cultuur en Kawaii (“super cute”) beginnen te populair geworden over de hele wereld.
 • Het’s; een eenvoudige manier om de verpakking van een gezonde lunch! Pak een koolhydraten, a protein, en groente. Eenvoudig!
 • Lunches don’t get ingeslagen in bento-boxen.
 • Het’s voor grote porties te controleren. Ik woon in het land van “super grootte” meals here in the US. Our ideas of portions and meal sizes have become super sized too. Maar we hebben echt don’t hebt dat er veel voedsel. Using a bento box helps me keep meals to a more realistic size.

Hoe ben je begonnen met je on-line store?

In eerste instantie heb ik alleen verkocht mijn producten op Etsy. Veranderingen wat levert kan verkocht worden beïnvloed mijn wezen kunnen verkopen bento-boxen zelf. Zo, Ik begon mijn eigen online winkel. Ik keek op en getest behoorlijk wat opties voor e-commerce sites die betaalbaar zijn voor een klein bedrijf als het mijne.

Ecwid is de beste pasvorm en de eenvoudigste te behouden. I’m tech-savvy, maar I don’t veel tijd om te onderhouden mijn site. I’d eerder tijd spenderen aan het maken van producten, marketing en de zorg voor mijn gezin.

Hoe bevorder je het? Maakt u gebruik van sociale netwerken?

Ja! Sociale netwerken worden erg leuk! Ze’re een geweldige manier om voorzichtig te krijgen van het bericht over uw winkel en ontmoeten van gelijkgestemde mensen. Onthouden, interactie is de sleutel tot sociale netwerken. Als je alleen maar bevorderen, mensen gewonnen’t luisteren naar u.

Tools die ik gebruik om te promoten: Bloggen, Twitter, Facebook, betrokken te zijn bij de gerelateerde forums, mijn e-mail en forum handtekeningen, van mond tot mond, het verlaten van mijn winkel’s van het web adres als ik commentaar, eenvoudig online advertenties, incidentele wedstrijden, en koppelen aan mijn Ecwid winkel van mijn Etsy winkel en vice versa.
Het krijgen van uw naam in meerdere plaatsen echt verhoogt de kans kap te worden gevonden.

Wat wil je verbeteren in uw winkel in de nabije toekomst? Waarom?

Het uitbreiden van mijn product lijn is een grote prioriteit voor mij. I’m het toevoegen van meer producten van bento zo snel als ik kan. Mijn hoop is om het toevoegen van handgemaakte items aan mijn Ecwid winkel te. Het houden van mijn bento tassen en jongleren met speelgoed gevulde en “vers” in meer dan één plaats is een beetje lastig. Met een plan, het’ll mogelijk.

Welke problemen heb je gehad? Hoe heb je het opgelost?

Het vinden van shopping cart software die eenvoudig toe te voegen en te onderhouden kostte me een tijdje. Oh mijn god, de meeste winkelwagentjes zijn zo onvriendelijk en zo lelijk. Maar Ecwid is zo makkelijk en ziet er geweldig uit! Eenvoudig is goed.

Het vinden van een goede balans tussen mijn winkel en mijn familie is altijd een uitdaging.
I’m een verblijf thuis moeder en uitvoeren van mijn winkel voor de lol (en de kleine winst). I’m constant op zoek naar manieren om efficiënter te werken. Ook het maken van zeker dat ik alleen maar werk op de meest belangrijke dingen die u helpt met het in balans. Enkele dagen het meest belangrijke ding is om meer van het product staat vermeld of een aangepaste volgorde gevuld. Op sommige dagen’s te maken dat mijn zoon begrijpt zijn wiskunde huiswerk.

Wat kan u adviseren naar andere winkeliers die’ve net is begonnen te verkopen?

Mijn Ecwid winkel is nog vrij nieuw. Maar hier zijn enkele van de dingen die ik zo’ve tot nu toe geleerd over het hebben van een winkel online.

 • Uitstekende klantenservice is van onschatbare waarde! Mensen zullen terugkeren als ze weten dat ze worden gewaardeerd. Bereid zijn om een stapje extra te doen voor uw klanten. U don’t zijn de persoonlijke interactie online dat je in een bakstenen en mortel te slaan. Doe je best om een verbinding te maken met je klant. Met de Hand geschreven dank je notities met uw klant’s naam slechts een paar minuten duren en je opvallen.
 • Foto ' s zijn veel meer waard dan duizend woorden. Uw producten moeten goed verlicht foto ' s voor uw klant te worden gevestigd op de afbeelding of zie de details in het.
 • De presentatie en een goede branding mensen helpen herinneren dat je. De meeste grote winkels net gooien van de bestelde item in een doos en schip. Branding is heel visueel. Onderscheiden door het toevoegen van een persoonlijke touch. Een lint met een eigen label en de naam van uw winkel op de buitenkant van de verpakking te helpen om uw merk in het brein van uw klant. Voorzien van een visitekaartje met een stimulans om terug te keren naar uw winkel – zoals een korting. Zorg ervoor dat de klant’s orde zal komen in tact met voldoende vulling in de doos.
 • Als u het maken van uw eigen items, zorg ervoor dat het beperken van uw online activiteiten op een ingestelde tijd elke dag, zodat u genoeg tijd voor uw items! Er zijn zo veel dingen die we kunnen doen en het kan een beetje overweldigend, maar je kan’t verkopen, tenzij u van het product! Werken op een online ding per dag, en binnenkort kunt u’zult versteld staan van wat u’ve bereikt.

Er zal altijd een miljoen dingen die je kunt proberen en dat je zou kunnen maken of verkopen. Kies alleen de beste en de dingen die u de meeste vreugde en winst.

About the author
Qetzal is Head of Product at Ecwid. He loves to create new things to make people's lives easier.