Hallo. De inhoud van ons blog is voor uw gemak automatisch vertaald. Onze excuses voor de mogelijk slechte vertaling.
Posted Jul 19, 2017 door Michelle Nickolaisen, Ecwid merchant

Hoe Ecwid bespaart me Van Stress Terwijl Shipping

Naast het schrijven over e-commerce tips en trends, Ook heb ik mijn eigen e-commerce kant bedrijf, de verkoop van papier planners voor freelancers. Ik in eerste instantie gefinancierd de eerste run van de planners via Kickstarter (ga hier voor het volledige verhaal van hoe ik dat deed).

Het verkopen van producten online is leuk, en ik was super enthousiast om mijn e-commerce reis te beginnen na de Kickstarter verpakt. Maar wat ik was niet volledig voorbereid is met de administratieve kant van de zaak.

Verzendkosten (en het creëren van accurate verzending schattingen) was één van mijn grootste strijd met de Kickstarter. Die strijd bleef me te volgen als ik mijn e-commerce op te slaan en bleef de planners verkopen. Maar, met de hulp van Ecwid, Overwon ik die hindernis & bespaard een hoop geld in het proces - lees verder om erachter te komen hoe.

freelance planner

freelance planner

Toen het tijd om een ​​e-commerce platform te halen, Ik was op een strakke tijdlijn aan een winkelwagentje systeem te halen en zet deze snel. ik ben gegaan met Shopify, omdat ik had gehoord dat het aan te raden een paar keer. Ik had een harde tijd de oprichting ervan en vond de algehele interface van relatief intuïtief, maar niet echt denk dat ik had geen betere opties, dus ik stak het uit.

Eerder dit jaar, Ik ben opgegroeid moe van het betalen $30+ een maand (eenmaal processor kosten werden meegerekend) en nog steeds geen toegang tot basisfuncties, zoals rapporten. Na onderzoek mijn opties, Ik besloot dat Ecwid was het beste alternatief - en, mijn zeer aangename verrassing, mijn winkel werd opgericht in ongeveer tien minuten plat, met de juiste configuratie voor aankoop, verzendkosten, en de klant kennisgeving.

Ecwid Maakt Shipping minder stressvol

Een van de makkelijkste dingen op te zetten met Ecwid is de Shipstation integratie. Met mijn vorige e-commerce platform, Ik kon nooit achterhalen hoe de integratie te krijgen om te werken bij 100%. Ik was altijd met vertragingen bij het synchroniseren tussen mijn winkel en Shipstation, en om wat voor reden, Ik kon Shipstation krijgen tot de gewichten ik in mijn winkel te zetten herkennen.

Dit liet me voortdurend ofwel undercharging klanten, vooral voor internationale bestellingen, waar ik verloor $10, of zelfs $15-20, op de scheepvaart (mijn planners zijn zwaar!), of overladen klanten (al is het maar een paar dollars) en slecht gevoel over.

Shipstation en Ecwid

Shipstation bij het gebruik van Ecwid - klanten kiezen wat ze willen en de lading wordt automatisch berekend

Instellen van vaste verzendkosten kosten die zijn gemaakt door een gemiddelde te verzendkosten is niet de slechtste beslissing in de wereld, natuurlijk - maar het was een kleine ergernis die ik kon nooit achterhalen hoe op te lossen, ongeacht hoeveel tutorials Ik keek naar. En tijdens de maanden toen ik een toestroom van internationale orders, het zeker pijn aan mijn bottom line.

Kijkend naar mijn verkoop records, omdat ik overgestapt naar Ecwid, als we schatten dat ik aan het verliezen was $10-20 per internationale orde, Ecwid heeft me gered ruim $100 in de scheepvaart kosten in minder dan zes maanden. En dat terwijl het betalen $14 minder per maand dan ik was op mijn Shopify basisplan, dus het bedrag dat ik heb gered is nog groter.

Overall Results: Minder hoofdpijn en meer verkeer

In het algemeen, Ecwid's gebruiksgemak heeft een enorm voordeel in mijn business - en niet alleen met de scheepvaart. Een ander kenmerk Ik maak regelmatig gebruik van de mogelijkheid om mijn winkel insluiten (of een enkel product) op andere sites.

Als je zo veel side-projecten (en overeenkomstige plaatsen) zoals ik het doe, de mogelijkheid om hetzelfde product op verschillende locaties te delen kan veel helpen met de verkoop en op te slaan potentiële klanten alle extra kliks het duurt om terug te gaan naar de oorspronkelijke site en de aankoop er.

Ecwid op de blog

De Freelancer Planners, gemakkelijk ingesloten op mijn blog

Omdat van deze, Ik kan mijn Freelancer Planners op mijn belangrijkste blog winkel pagina, net als de bijbehorende Facebook-pagina, zonder na te denken van gecompliceerde workarounds of installeren van derden plugins, zoals ik vroeger deed. Als een resultaat, Ik kan beter inspelen op de jaren van het verkeer en SEO ik voor dat blog, in plaats van (of liever, in aanvulling op) mensen naar een compleet nieuwe site.

Deze functie wordt beschikbaar op alle plannen - zelfs de laagst geprijsde één - maakt Ecwid opvallen kop & schouders boven de concurrentie en is een sterke reden waarom ik zou het aanraden voor elke blogger zoek te breiden naar e-commerce, of u wilt verkopen digitale producten of lichamelijke die.

En, als iemand die het meest vertrouwd zijn met WordPress en vindt het heerlijk om het te gebruiken voor de honderden gratis en toegankelijke geprijsde premium thema's en plug-ins, er is nog een voordeel van deze embed-it-and-forget-it-functie: Ik heb niet om over te schakelen naar een andere CMS en dan betalen $150-200 per thema (die nog moet zware aanpassen).

Al met al, de switch was een totale no-brainer en ik heb nooit mijn beslissing een ogenblik spijt.

Als je er klaar voor bent om zich te ontdoen van uw verzendkosten hoofdpijn eens en voor altijd, en ontvang een easy-to-use, lichtgewicht e-commerce systeem dat u kunt instellen in een kwartier en overal insluiten, zeker uitchecken Ecwid.

Lees ook: “Nu Kopen” Knop: Een Eenvoudige Manier om geld te verdienen met Je Blog

***

Dit verhaal is geschreven door een Ecwid merchant. Als u verkoopt met Ecwid en wilt u uw kennis met andere handelaren deel, je bent welkom op uitgegroeid tot een auteur van de Ecwid blog.

Over de auteur
Michelle is a freelance writer living in Richmond, VA, with her Shiba Inu and cat named after the Hulk. When she's not writing about business, she can usually be found working on her novel series or other side projects, or training Brazilian jiu-jitsu.
We use cookies and similar technologies to remember your preferences, measure effectiveness of our campaigns, and analyze depersonalized data to improve performance of our site. By choosing «Accept», you consent to the use of cookies.