• Verkopen
  • Het bevorderen van
  • Beheren
  • Leren
  • Partners
  • Prijzen
Verkoop overal
Sell around the world on a website, sociale media, marketplaces like Amazon and eBay, and anywhere else that strikes your fancy.
Het bevorderen van
Marketing your business has never been easier. Google advertising, Facebook adverteren, Zoekmachine Optimalisatie, en meer. Yes please.
Beheren
Simplicty at it’s finest.
Leren
Get the knowledge you need to build a successful e-commerce store with Ecwid’s comprehensive user guides.
Partners
Begin vandaag nog in onze aanpasbare en intuïtieve partnerschapsprogramma, en let op uw bedrijf te laten groeien!
Hallo. De inhoud van ons blog is voor uw gemak automatisch vertaald. Onze excuses voor de mogelijk slechte vertaling.
Hoe Becoming een Business Tutor Eigenlijk heeft de verbetering van mijn eigen bedrijf
Posted Dec 20, 2017 door Peter Ellington

Hoe Becoming een Business Tutor Eigenlijk heeft de verbetering van mijn eigen bedrijf

Toen ik voor het eerst hoorde over zakelijke begeleiding en werd benaderd om een ​​aantal van mijn kennis te delen, Ik dacht dat het was gewoon over het opleiden van het bedrijfsleven nieuwkomers en geven sommige mensen een stap omhoog. Ik was nog steeds blij dat ik mijn kennis weg te geven, maar ik dacht niet dat ik zou veel uit te halen in ruil.

Ik had het mis.

Becoming een bedrijf tutor uiteindelijk maakte een enorm verschil voor mijn eigen bedrijf. We gaan kijken hoe.

Zie je, Ik had het runnen van een paar succesvolle bedrijven voor een tijdje, dus toen ik werd benaderd om een ​​aantal van mijn ondernemende kennis te delen, Ik was gevleid. Ik kon geen reden waarom niet. Ik heb niet kopen in de school van de gedachte dat deze zakelijke nieuwkomers behandeld als potentiële concurrentie.

Ik was blij dat ik mijn kennis te delen, maar ik was niet bijzonder enthousiast over het idee, hetzij. Ik dacht dat ik tutor voor een weekend of een avond per maand om iets terug te geven aan het bedrijfsleven.

Langzaam, Ik begon aan een aantal voordelen te zien voor mijn werkelijke zakelijke en begon een paar dingen te leren mezelf.

Het helpen van anderen Gives You Something

Nog voordat we krijgen op praten over hoe mijn zaken verbeterd als gevolg van het worden een bedrijf tutor, het is belangrijk om te benadrukken hoe tutoring gunstig zijn voor de docent kan zijn op een persoonlijk niveau.

Kennis delen voelt goed - en het is goed om te weten dat je iets terug te geven aan de gemeenschap. Als iets, het verbetert je eigenwaarde. Het geeft je ook een gevoel van perspectief dat kan helpen je net zo goed groeien als je leerlingen.

zakelijke tutoring

Dat gezegd zijnde, Ik weet zeker dat je praktische voordelen wilt in plaats van alleen “het maakt je een goed gevoel over jezelf” stijladvies. Dus laten we aan de slag om het te.

Zakelijke Studiebegeleiding biedt ongeëvenaarde Networking Voordelen

Het is waarschijnlijk de nummer een reden om mee te doen met uw lokale business mentoring systeem te krijgen - netwerken. Ja, het grootste deel van de studenten zal net beginnen, maar ze hebben allemaal een ton van de passie, een groot arbeidsethos - en vooral - ideeën. Sommige van deze ideeën moeten een beetje werk, maar ze konden iets dat uw bedrijf helpt zijn.

Je weet nooit wanneer je nodig zou kunnen hebben om te werken met iemand die je ontmoet weer op een van deze begeleiding regelingen, en welke voordelen zij kan opleveren voor uw bedrijf.

Een van mijn eerste studenten was een ontluikende marketeer met een paar unieke ideeën. Ik hielp fine-tunen van een aantal van zijn beste degenen om hen meer toepasselijk in de echte zakenwereld. Hoe dan ook, nadat ik klaar met hem bijles, we gingen onze eigen weg, en ik hoopte dat hij zou het een succes te maken.

Een paar jaar later, Ik was op zoek naar een lokale marketing bedrijf om me te helpen met campagnes, en iemand aanbevolen die ik nog niet eerder gehoord van. Ik controleerde ze uit, en het gebeurde gewoon te worden gerund door diezelfde student - hij zou echt een succes van te. Hij was zo blij met de eerste hulp die ik hem gaf, dat hij bood me mijn eerste bit van marketing voor gratis, als dank u.

Netwerken en partnerschap

Het gaat niet alleen over het krijgen van freebies, ofwel. Een andere student Ik werkte met besefte dat hij had veel meer te leren dan hij dacht, en vroeg me voor een stage bij mijn eigen bedrijf. Ik ben niet de gewoonte van het gebruik van onbetaalde arbeid als ik denk niet dat het past bij mijn zaak en ik wil mijn medewerkers meer worden geïnvesteerd in ons succes, dus ik nam hem op als een betaalde leerling. Drie jaar later, werd hij een van mijn beste verkopers.

Niet iedereen die je tegenkomt in het bedrijfsleven begeleiding is op zoek naar het opzetten van hun eigen bedrijf in de korte of zelfs middellange termijn. Sommigen willen gewoon een baan - en ze zijn onder sommige van de beste kandidaten die ik heb gezien in de industrie.

Meer informatie: Hoe te huren en beheren van personeel voor uw groeiende online winkel

Zakelijke Studiebegeleiding helpt Bedrijf

Zoals met de meeste mogelijkheden om te netwerken, tutoring is een tweerichtingsverkeer. Niet alleen kon er worden een groot aantal mogelijkheden van de leerlingen krijgen begeleid. Het is ook een geweldige plek om het woord over uw andere bedrijven.

Toen ik werd een tutor, Ik begon te merken mijn studenten te vermelden me aan hun vrienden en andere mensen die geïnteresseerd zouden kunnen zijn. In feite, verkoop ging merkbaar en ik werd zelfs persoonlijk verteld door een aantal nieuwe klanten dat ze had me aanbevolen door een van mijn studenten.

Zakelijke begeleiding kunnen groot zijn voor uw bedrijf, te. U kunt uw bedrijf bereik te verspreiden en te leren nieuwe ideeën uit gepassioneerde studenten. Ik weet dat ik veel geleerd over zowel mijn business en de industrie in het algemeen, toen ik besloot om een ​​bedrijf tutor geworden.

Gerelateerd: 15 Praktische ideeën voor het bevorderen van een Small Business lokaal

Aan de slag met het bedrijfsleven Studiebegeleiding

Als je nog steeds enthousiast te krijgen in zakelijke begeleiding na een blik bij dit artikel, Ik ben blij mijn verhaal heeft geholpen in een of andere manier. Je zou jezelf de vraag hoe je aan de slag in de industrie.

De eerste stap is om een ​​kijkje op verschillende tutoring services in uw omgeving hebben. Doe een snelle zoektocht naar opties en alternatieven. Ik voor het eerst geleerd over mogelijke diensten aan via mijn lokale Kamer van Koophandel en andere lokale evenementen voor netwerkvorming. Als u een business school in uw omgeving hebt, ze zou ook hebben veel connecties, als kon een reguliere onderwijs hogeschool of universiteit.

U kunt toepassen op een tutor in Iowa State University geworden

U kunt zich aanmelden voor een docent aan te worden Iowa State University

Zakelijke tutoring diensten zijn op zoek naar docenten van verschillende ervaringsniveaus. Dus maak je geen zorgen als je denkt dat je niet goed geïnformeerd aan de slag. Je hoeft niet alles te weten, en je leert meer naarmate je verder komt, Net zoals ik deed. De beste manier om greep te krijgen op wat er te krijgen is een afspraak en een praatje met iemand senior in de industrie om een ​​greep te krijgen op wat u te bieden heeft.

De meeste tutoring diensten zullen u in contact brengen met potentiële studenten zelf, zodat u zich geen zorgen te maken over het vinden van hen. Toen ik besloten om wat begeleiding te doen voor een lokale provider, ze een lijst van mensen die geïnteresseerd waren reeds. Ik vond ook nog een paar van mond tot mond en bij lokale evenementen voor netwerkvorming.

U vraagt ​​zich misschien zorgen over time-management en hoe u uw andere zakelijke verplichtingen naast tutoring beheren, maar je hoeft alleen maar om te beginnen door het aanbieden van een paar uur per week in de avonduren. Ik vond het een welkome onderbreking van mijn normale dag-tot-dag activiteiten.

Lees ook: Elon Musk's 8 Time Management Principes te werken als een machine

Dit is een pension verhaal van Peter Ellington. Wilt u uw ervaring op het Ecwid blog te delen, gelieve lees onze richtlijnen.

About the author
Peter has years of experience in business and enjoys helping others improve their skills. He also writes for a business tuition site based in Singapore.