The information in this thread might be outdated
If the solution did not help, please, check our Help Portal or contact Ecwid Team.
 
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 04-14-2016, 07:59 PM
TAMARA PLATT's Avatar
TAMARA PLATT is offline
 
Join Date: Mar 2016
Posts: 1
Default

Certain links on site not working


I have my own site, temporary address is www.tamaraplatt.com/kaniseshoetique/index.html. My Ecwid store is on the home page. I am not sure if I set up my account correctly. Right now the "store front url" field in the general tab is blank, as i do not know what to put here; MY actual web address or the one for the Ecwid store? Maybe this is the reason I am having problems?

When i am using my cell phone to view the site, I cannot get access to certain pages and links are not working. example, the "favorites" heart is clicked and it takes me to a page that says "page not found" in the browser, it is the address for my Ecwid store. When I click on the "next" and "previous" btns, i get the same thing. I know I did something wrong, I just can't put my finger on it. My store is store9127069.ecwid.com

Last edited by TAMARA PLATT; 04-14-2016 at 08:02 PM.
  #2  
Old 04-15-2016, 02:43 PM
ginger's Avatar
ginger ginger is offline
Ecwid Team
 
Join Date: Sep 2014
Posts: 714
Default

Quote:
Originally Posted by TAMARA PLATT View Post
I have my own site, temporary address is www.tamaraplatt.com/kaniseshoetique/index.html. My Ecwid store is on the home page. I am not sure if I set up my account correctly. Right now the "store front url" field in the general tab is blank, as i do not know what to put here; MY actual web address or the one for the Ecwid store? Maybe this is the reason I am having problems?

When i am using my cell phone to view the site, I cannot get access to certain pages and links are not working. example, the "favorites" heart is clicked and it takes me to a page that says "page not found" in the browser, it is the address for my Ecwid store. When I click on the "next" and "previous" btns, i get the same thing. I know I did something wrong, I just can't put my finger on it. My store is store9127069.ecwid.com

Hi,

looks like you have published the store within an element that is linked to URL https://store9127069.ecwid.com/accountsettings and all links within the store redirect to this URL.

Since there is no such page on the Starter Site https://store9127069.ecwid.com you see the 404 error.

Please, remove the following element from the store page:

Code:
<div id="signin">
<a href="https://store9127069.ecwid.com/accountsettings"><h3>signin</h3>
</div>
If you want to add a link to the Sign in form, please add it to the website menu and link to the URL: http://www.tamaraplatt.com/kanisesho...ccountSettings
__________________
Xena S.
Ecwid Customer Care Team

Help Center

⬇ Please click Thanks if my reply helped you.
 
The information in this thread might be outdated
If the solution did not help, please, check our Help Portal or contact Ecwid Team.

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 12:13 PM.
Powered by vBulletin® Version 3.8.11. Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.