The information in this thread might be outdated
If the solution did not help, please, check our Help Portal or contact Ecwid Team.
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 10-31-2014, 07:33 PM
Arka's Avatar
Arka Arka is offline
 
Join Date: Mar 2014
Posts: 97
Default Impossible to modify store in Wordpress (Rather urgent...)

Don't understand this one...
Now the page where my shop is works fine, but if I try to alter it in any way, i.e. if I try to edit the page using wordpress and then save it, I get the following error:
Quote:
Fetching of original content failed with the following error: Proxy Publisher Failure - CONNECTION ERROR. If you own this domain, please consult this FAQ.
I checked the FAQ and I first thought it was my provider, but I don't think that is the case as the only affected page is the one containing the shop.

If I take away the code
Code:
<div>
<script>
ecwidMessages = {
"DownloadError.content.limit":"     Il\: {filename} è stato già scaricato.",
"EgoodsComponent.after_downloads":"&nbsp;per <span>{downloads} download</span>",
"Messages.paid":"Pagato",
"EgoodsComponent.expires":"Valido",
"OrderConfirmation.we_recommend":"Se vuoi, <span id\='printLink'></span>&nbsp;",
"PaymentDetails.enter_email":"Inserisci la tua email",
"PlaceOrder.review_below":"Controlla le informazioni seguenti, quindi fai clic su \"invia l'ordine\"",
"SharePurchase.i_just_bought":"Ho appena acquistato \"La questione cibo\" in",
"TableProductsContainer.add_to_bag":"Aggiungi al carrello"
}
</script>
<script type="text/javascript" src="//app.ecwid.com/script.js?4486221" charset="utf-8"></script>
<script type="text/javascript">
 xProductBrowser("categoriesPerRow=3","views=table(3)","categoryView=table","searchView=table","style=","responsive=yes"); 
</script>
<noscript>Il tuo browser non supporta JavaScript, per cui <a href="https://app.ecwid.com/jsp/4486221/catalog">clicca qui per una versione HTML di questa pagina.</a></noscript>
</div>
then I can preview it, save it, whatever... (and also the widgets in the side bar are still there.

I have not changed anything... Where could the problem be? Have you got any idea?

I could not find this error in the forum, so I really don't know... Is it my provider? Is it yourselves?

_____________

UPDATE:

The problem seems to be with
<script></script>
Whenever I have that, even with nothing inside it, I get the above error. <noscript> doesn't produce the same error.

This seems to point to the provider...
Any ideas?

Last edited by Arka; 10-31-2014 at 10:34 PM.
 
The information in this thread might be outdated
If the solution did not help, please, check our Help Portal or contact Ecwid Team.

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 02:41 PM.
Powered by vBulletin® Version 3.8.11. Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.