The information in this thread might be outdated
If the solution did not help, please, check our Help Portal or contact Ecwid Team.
 
 
Thread Tools Display Modes
  #31  
Old 09-22-2011, 07:28 PM
swift's Avatar
swift is offline
Senior Member
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 167
Default


Thank you very much for testing.

I have just tested it myself and following shortcodes are working properly for me:
[ecwid_random_products show_title="true"]
[ecwid_random_products show_price="true"]
[ecwid_random_products show_price="true" show_title="true"]
[ecwid_random_products number="5" show_price="true" show_title="true"]

So, first of all, could you please make sure that you are using the latest version of the plugin? I just removed my random products from WP and installed it back and it keeps working OK.

As for grid mode, now I see what you mean. You are right, now it is impossible to implement this using just CSS rules. I will build up an option for shortcode to display several products in grid mode and it will be available in 0.4 version.

Thanks a lot for suggestion. I do appreciate it.
  #32  
Old 09-23-2011, 06:10 AM
Danny Belanger's Avatar
Danny Belanger Danny Belanger is offline
Junior Member
 
Join Date: Aug 2011
Posts: 14
Default

too bad this aint done for joomla also !!!
  #33  
Old 09-23-2011, 04:11 PM
lagalerievegetale's Avatar
lagalerievegetale lagalerievegetale is offline
 
Join Date: May 2011
Posts: 4
Default

Hello, thank you again for the responsiveness of your answers, they are very useful and the more it works very well. Me, I continued to seek what I wanted and once I played with / div and / span in the ecwid of-random-products.php. I do not know much about programming but I managed to do that:



I used this script in the .php:

------------------------------------------
$to_return .= $custom_css;
$to_return .= '<div class="ecwid-random-products">';
foreach ($e_products as $product){

$instance_counter += 1;
$instance_marker = 'instance-' . $instance_counter;

$to_return .= '<span class="ecwid-random-product ' . $instance_marker . ' ">';

$tmbn_url = $product['thumbnailUrl'];
if (function_exists('get_ecwid_protocol') && get_ecwid_protocol() == "https") {

// variable names were added to avoid PHP bug
$tmbn_url = str_replace($search = 'http://', $replacement = 'https://', $tmbn_url);
}

$product_page = $page_url
. (empty($enable_inline_seo_catalog) ? '' : '?ecwid_product_id=' . $product['id'])
. '#ecwid:mode=product&product=' . $product['id'];

$to_return .= '<a href="' . $product_page . '">';
$to_return .= '<img class="ecwid-random-thumbnail ' . $instance_marker . '" src=" ' . $tmbn_url . '" title="' . $product['name'] . '" />';
$to_return .= '</a>';


if ($show_title){
$to_return .= '<br/>';
$to_return .= '<span class="ecwid-random-thumbnail-title ' . $instance_marker . '">';
$to_return .= '<a href="' . $product_page . '">';
$to_return .= $product['name'];
$to_return .= '</a>';
$to_return .= '</span>';
}

if ($show_price){
$to_return .= '<br/>';
$to_return .= '<span class="ecwid-random-thumbnail-price ' . $instance_marker . '">';

if ($show_local_currency != 'on' && isset($profile) && $profile) {
$to_return .= $profile['currencyPrefix'] . $product['price'] . $profile['currencySuffix'];
} else {
$to_return .= $local_currency_prefix . $product['price'] . $local_currency_suffix;
}
$to_return .= '<br/>';
$to_return .= '</span>';
}

$to_return .= '</span>';


}

$to_return .= '</div>';


return $to_return;
}

-----------------------------------------------------------
+ [ecwid_random_products number="9"] in html page
-----------------------------------------------------------


Exactly what I wanted. I miss just a way to resize the thumbnails of the body separately from the column Widget. I would like to reduce the size of thumbnails for a mosaic effect. Should I wait for the next version of the software? Thank you for your kindness. Best regards
  #34  
Old 09-25-2011, 07:16 AM
Randy Hanson's Avatar
Randy Hanson Randy Hanson is offline
Junior Member
 
Join Date: Oct 2009
Posts: 22
Default Category breadcrumbs incomplete

Perhaps it's the store plugin, but when I click the random product in my sidebar (using the widget there) it takes me to that product on my store page, but it shows the category as just "store" when it should show deeper breadcrumbs. I click store, and navigate back to that item again and the breadcrumbs are there. Is this I bug?
  #35  
Old 09-29-2011, 08:37 PM
swift's Avatar
swift swift is offline
Senior Member
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 167
Default

Hi, guys!

Sorry, I've been busy last week, so could not check the problems reported. I have time now and I will do my best to check everything over the weekend. Thanks all for tests.

Quote:
Originally Posted by Randy Hanson View Post
Perhaps it's the store plugin, but when I click the random product in my sidebar (using the widget there) it takes me to that product on my store page, but it shows the category as just "store" when it should show deeper breadcrumbs. I click store, and navigate back to that item again and the breadcrumbs are there. Is this I bug?
Yes, I see the issue with breadcrumbs and they can be shown properly. I will add a fix for it as well.
  #36  
Old 10-11-2011, 09:37 AM
marc's Avatar
marc marc is offline
Junior Member
 
Join Date: Apr 2010
Posts: 18
Default

Hi,

I've noticed our products that have a trailing zero e.g. £12.50 are being displayed as £12.5.
You can see an example on our new gift site www.colloco.co.uk

Any ideas?

Thanks

Marc
  #37  
Old 10-11-2011, 10:27 AM
Eugene Rimmer's Avatar
Eugene Rimmer Eugene Rimmer is offline
Senior Member
 
Join Date: Jan 2011
Location: Ecwid headquarters
Posts: 7,765
Default

Quote:
Originally Posted by marc View Post
Hi,

I've noticed our products that have a trailing zero e.g. £12.50 are being displayed as £12.5.
You can see an example on our new gift site www.colloco.co.uk

Any ideas?

Thanks

Marc
Can you please give a link to the product in your storefront that has such display of price?
  #38  
Old 10-11-2011, 12:40 PM
marc's Avatar
marc marc is offline
Junior Member
 
Join Date: Apr 2010
Posts: 18
Default

Hi Eugene,

Here is one example: http://www.colloco.co.uk/store/?ecwi...roduct=6939665

The random product module is populating the content in the 'You May Like' sidebar.
The product link above is for a product costing £11.50 - the price is correct in the ECWID product listing but in the random product it shows as £11.5 without the 0

Marc
  #39  
Old 10-11-2011, 07:40 PM
marc's Avatar
marc marc is offline
Junior Member
 
Join Date: Apr 2010
Posts: 18
Default

Sorry, the URL was shortened by Chrome in the above post, it should be:

http://www.colloco.co.uk/store/#ecwi...roduct=6939665
  #40  
Old 10-11-2011, 08:49 PM
Eugene Rimmer's Avatar
Eugene Rimmer Eugene Rimmer is offline
Senior Member
 
Join Date: Jan 2011
Location: Ecwid headquarters
Posts: 7,765
Default

Quote:
Originally Posted by marc View Post
Hi Eugene,

Here is one example: http://www.colloco.co.uk/store/?ecwi...roduct=6939665

The random product module is populating the content in the 'You May Like' sidebar.
The product link above is for a product costing £11.50 - the price is correct in the ECWID product listing but in the random product it shows as £11.5 without the 0

Marc
So, the problem is not exactly within Ecwid, but only in the Random Products module itself. I think the author of the module will provide the update soon.
 
The information in this thread might be outdated
If the solution did not help, please, check our Help Portal or contact Ecwid Team.

Tags
ecwid, plugin, products, random, random products, random products plugin, stylesheet, wordpress

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 01:45 AM.
Powered by vBulletin® Version 3.8.11. Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.