The information in this thread might be outdated
If the solution did not help, please, check our Help Portal or contact Ecwid Team.
 
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 12-05-2009, 04:54 AM
Boulder Mountain Furniture's Avatar
Boulder Mountain Furniture is offline
Junior Member
 
Join Date: Oct 2009
Posts: 6
Post

Store Navigation


I implemented the ecwid shopping cart into a website I am working on and cannot get the navigation to work correctly in IE 7 or 8, yet it works perfectly with Safari and Firefox.

The navigation allows me to go into a certain section of products, but I have to return to the home screen to navigate to another portion of the site. Considering the nav works perfectly in other browsers, it must be an issue being caused by IE or how I am linking to the different sections.

Any ideas?

check out the site at http://www.bouldermountainfurniture.com

your help will be much appreciated!

nparsons08@gmail.om
  #2  
Old 12-05-2009, 12:46 PM
bsanderson's Avatar
bsanderson bsanderson is offline
Member
 
Join Date: Nov 2009
Location: Stony Brook, NY
Posts: 63
Default

If you're referring to the breadcrumbs, they work for me on IE7. The only difference I see is that your drop-down menus are left justified in Firefox and right justified in IE.

Nice looking site, BTW
  #3  
Old 12-06-2009, 01:50 AM
Boulder Mountain Furniture's Avatar
Boulder Mountain Furniture Boulder Mountain Furniture is offline
Junior Member
 
Join Date: Oct 2009
Posts: 6
Default

thank you for the compliment on the website. i am aware of the right/left alignment issue and i am currently fixing that problem within the css for the navigation.

my main problem is navigating to another portion of the site after clicking/entering a product section of the site.

any additional help would be great! i need help!!!!!
  #4  
Old 12-06-2009, 02:12 PM
Ecwid Made Easy.com's Avatar
Ecwid Made Easy.com Ecwid Made Easy.com is offline
Senior Member
 
Join Date: Oct 2009
Posts: 307
Default

Quote:
Originally Posted by Boulder Mountain Furniture View Post
my main problem is navigating to another portion of the site after clicking/entering a product section of the site.
Can you expand on this a bit more; give some examples perhaps.
  #5  
Old 12-07-2009, 10:07 AM
Qetzal's Avatar
Qetzal Qetzal is offline
Ecwid Team
 
Join Date: Sep 2009
Posts: 10,847
Default

Yes, please post a step-by-step instruction on how to reproduce the issue.
__________________
Eugene K.
Ecwid Team

@ecwid | Facebook | Ecwid Knowledge Base
 
The information in this thread might be outdated
If the solution did not help, please, check our Help Portal or contact Ecwid Team.

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 11:46 PM.
Powered by vBulletin® Version 3.8.11. Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.