The information in this thread might be outdated
If the solution did not help, please, check our Help Portal or contact Ecwid Team.
 
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 02-18-2013, 07:07 PM
ap_cpg's Avatar
ap_cpg is offline
Webpartner
 
Join Date: Jun 2012
Posts: 10
Default

No Images Displaying in IE


My site uses SSL and I was receiving mixed content messages in IE, so I downloaded/uploaded the file listed in the following forum: . This corrected the mixed content issues. However, now there is an issue with images being displayed when IE is the browser. The following is my store page: https://cpaygate.com/shop. In IE, when at the main "Store" category page, there are no images; there are also no images in the "Sub-Category" pages (ex.: "Point of Sale Systems", "Terminals", nor any subsequent "Sub Category" pages. Once I select an actual product I can the image (ex.: Store > Terminals > Dual Communication terminals > (select ICT 250) > ICT 250). There are no issues in Firefox or Chrome; please assist.
  #2  
Old 02-19-2013, 01:02 PM
Matt Ecwid's Avatar
Matt Ecwid Matt Ecwid is offline
Ecwid Team
 
Join Date: Oct 2011
Posts: 4,947
Default

Quote:
Originally Posted by ap_cpg View Post
My site uses SSL and I was receiving mixed content messages in IE, so I downloaded/uploaded the file listed in the following forum: . This corrected the mixed content issues. However, now there is an issue with images being displayed when IE is the browser. The following is my store page: https://cpaygate.com/shop. In IE, when at the main "Store" category page, there are no images; there are also no images in the "Sub-Category" pages (ex.: "Point of Sale Systems", "Terminals", nor any subsequent "Sub Category" pages. Once I select an actual product I can the image (ex.: Store > Terminals > Dual Communication terminals > (select ICT 250) > ICT 250). There are no issues in Firefox or Chrome; please assist.
Hi,

I've just inspected your store it in IE. For me, all the images display properly. Here is the screenshot: http://d.pr/i/PbBT .

Please answer the following questions:
- What version of IE do you use?
- Is there any extensions installed in your IE? Any security/antivirus modules?
- What OS do you use?
- Did you try to reproduce the issue on another computer? Does is work there?
- Do you reproduce the issue in your simple store (http://mobile.cpaygate.com/simple-store) ?
- Do you reproduce the issue in our demo store (www.ecwid.com/demo-frontend.html) ?

Thank you in advance.
__________________
Matt K
Ecwid Team

Ecwid Guide for Beginners

Ecwid Help Center

Ecwid video tutorials
  #3  
Old 02-19-2013, 03:48 PM
ap_cpg's Avatar
ap_cpg ap_cpg is offline
Webpartner
 
Join Date: Jun 2012
Posts: 10
Default

I have tested on a desktop and a laptop, both running Windows XP with IE8, and it occurs on both workstations. There no extension or modules installed on IE8 that would cause any conflicts, and the "Simple Store" and "Demo" view fine. After seeing your screenshot using IE9, I tested it on IE8's compatibility mode, and the images then displayed. As such, the issue would appear to be specific to native IE8. Do you or anyone else there have IE8 installed to duplicate my issue?
  #4  
Old 02-20-2013, 09:26 AM
Matt Ecwid's Avatar
Matt Ecwid Matt Ecwid is offline
Ecwid Team
 
Join Date: Oct 2011
Posts: 4,947
Default

Quote:
Originally Posted by ap_cpg View Post
I have tested on a desktop and a laptop, both running Windows XP with IE8, and it occurs on both workstations. There no extension or modules installed on IE8 that would cause any conflicts, and the "Simple Store" and "Demo" view fine. After seeing your screenshot using IE9, I tested it on IE8's compatibility mode, and the images then displayed. As such, the issue would appear to be specific to native IE8. Do you or anyone else there have IE8 installed to duplicate my issue?
Hi,

The issue may be caused by the incorrect doctype. Please refer to this post for the details and the solution:
http://www.ecwid.com/forums/showthread.php?p=76883

If it doesn't help, please let me know, I'll further investigate it.
__________________
Matt K
Ecwid Team

Ecwid Guide for Beginners

Ecwid Help Center

Ecwid video tutorials
 
The information in this thread might be outdated
If the solution did not help, please, check our Help Portal or contact Ecwid Team.

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 11:48 PM.
Powered by vBulletin® Version 3.8.11. Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.