The information in this thread might be outdated
If the solution did not help, please, check our Help Portal or contact Ecwid Team.
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 03-25-2014, 11:43 AM
Hmmm UK's Avatar
Hmmm UK Hmmm UK is offline
Junior Member
 
Join Date: Jun 2012
Posts: 6
Default

Hi.
Testing out a new ECWID store I'm having some problems with the email notifications.
The address isn't coming through correctly for both the buyer and the store owners address?

In the email generated for a 'new order' to the customer the 'state' is displaying correctly, but the emails to admin all seem to have this field truncated and changed to upper case?

i.e. Essex becomes ESS, Kent becomes KEN

I'm using the default email templates.
It looks like the email variables involved are:
%office_stateOrProvinceName%
%shipping_stateOrProvinceCode%
%billing_stateOrProvinceCode%

I've spent ages trying to find the problem - can anyone help please?
Thanks.

Any ideas?

Please let me know if you need more details...

Last edited by Liza; 03-28-2014 at 08:28 AM.
 
The information in this thread might be outdated
If the solution did not help, please, check our Help Portal or contact Ecwid Team.

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 08:20 AM.
Powered by vBulletin® Version 3.8.11. Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.