The information in this thread might be outdated
If the solution did not help, please, check our Help Portal or contact Ecwid Team.
 
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 11-30-2015, 07:37 PM
Simon Atack's Avatar
Simon Atack is offline
Junior Member
 
Join Date: Nov 2015
Posts: 1
Default


Hi. Similar to the threads previously I am having a concerning issue with e-mail notifications tonight - they were working earlier today but I have just processed an order which completed payment to Paypal via credit card and no e-mail notifications were sent either to myself (admin) or the customer. I have then tried sending test e-mails from within the Ecwid administration pages for each of the customer and admin e-mail variations and although they are enabled and it says that the e-mails have been sent to the correct e-mail address, nothing is coming through to my admin e-mail address. Please can someone help me urgently with regard to this issue.

Simon

Last edited by Daria L.; 12-01-2015 at 07:09 AM.
  #2  
Old 12-01-2015, 12:27 PM
Wendy's Avatar
Wendy Wendy is offline
Ecwid Team
 
Join Date: Jun 2014
Posts: 1,123
Default

Quote:
Originally Posted by Simon Atack View Post
Hi. Similar to the threads previously I am having a concerning issue with e-mail notifications tonight - they were working earlier today but I have just processed an order which completed payment to Paypal via credit card and no e-mail notifications were sent either to myself (admin) or the customer. I have then tried sending test e-mails from within the Ecwid administration pages for each of the customer and admin e-mail variations and although they are enabled and it says that the e-mails have been sent to the correct e-mail address, nothing is coming through to my admin e-mail address. Please can someone help me urgently with regard to this issue.

Simon
Hi Simon,

I am so sorry to learn that you faced this issue.

I inspected the log records on our mail server and as I can see, all the admin and customer mail notifications were successfully delivered to the email addresses of the store admin and the customer.

As I can see, you set the following email address for admin email notifications: <s***n@em********************s.com>. Please, try to search messages from <notifications at ecwid.com> in your mailbox. Just in case, please, check filters and junk folder.

As for the customer notifications, please, try to search messages from your 'From' email address, which is <s***n@em********************s.com> in your mailbox.

If you have other concerns, please feel free to email me back and it will be my pleasure to assist you further.

Have a wonderful day!
__________________
Wendy
Ecwid Customer Care Team
Help Center


⬇ Please click Thanks if my reply helped you.
 
The information in this thread might be outdated
If the solution did not help, please, check our Help Portal or contact Ecwid Team.

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 08:24 AM.
Powered by vBulletin® Version 3.8.11. Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.