The information in this thread might be outdated
If the solution did not help, please, check our Help Portal or contact Ecwid Team.
 
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 09-16-2014, 09:08 PM
Nasty Nice's Avatar
Nasty Nice is offline
 
Join Date: Sep 2014
Posts: 1
Default

Credit card Payment Method does not work




Hi, when choosing the credit card payment option during checkout and clicking continue, the page says "Sorry, your request could not be processed." (as seen from link attached above.
Please help,
thanks.
  #2  
Old 09-18-2014, 08:03 PM
Liza P's Avatar
Liza P Liza P is offline
Ecwid Team
 
Join Date: Jan 2013
Posts: 2,517
Default

Quote:
Originally Posted by Nasty Nice View Post


Hi, when choosing the credit card payment option during checkout and clicking continue, the page says "Sorry, your request could not be processed." (as seen from link attached above.
Please help,
thanks.
Hello,

I have checked your store settings. This issue occurs because you have enabled the "Send transactions to test server (no charges)" in your TransFirst payment method settings, while using the live account the payment gateway side. Please go to your Ecwid control panel -> System setting -> Payment -> Payment methods -> TransFirst account details and untick the "Send transactions to test server (no charges)" checkbox, please, check the screenshot: http://take.ms/aSxvw This should fix the issue.
__________________
Liza P.
Customer Care
Ecwid Help Portal
 
The information in this thread might be outdated
If the solution did not help, please, check our Help Portal or contact Ecwid Team.

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 02:42 AM.
Powered by vBulletin® Version 3.8.11. Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.