The information in this thread might be outdated
If the solution did not help, please, check our Help Portal or contact Ecwid Team.
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 01-21-2013, 09:36 PM
ellie's Avatar
ellie ellie is offline
Junior Member
 
Join Date: Jan 2013
Posts: 5
Question Problem with Shipping?

Hello,

I'm setting up Ecwid on my site, I don't have it online yet, I'm designing in Freeway and viewing in safari. I chose us, canada, and eu for shipping destinations and I set up usps with usa as the destination and ny only for sales tax. I can add products into my cart and see a possible tax now, but when I tried to purchase a product as a test, I got a message saying we don't ship to that destination or something... how is that possible? I'm in ny and I'm using my address to ship to.

Have I done something wrong here? Is there something else I need to do to set up shipping? I watched a video but there doesn't seem to be any discussion about that. Someone just said she selected Australia and a zone there since she shipped there a lot, but that it was basically all set up already with use, canada, eu etc.

Thanks!
 
The information in this thread might be outdated
If the solution did not help, please, check our Help Portal or contact Ecwid Team.

Tags
destination, ecwid, problem, shipping, test

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 03:09 PM.
Powered by vBulletin® Version 3.8.11. Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.