The information in this thread might be outdated
If the solution did not help, please, check our Help Portal or contact Ecwid Team.
 
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 12-06-2015, 07:14 PM
Emilie Rhys's Avatar
Emilie Rhys is offline
 
Join Date: May 2015
Posts: 1
Default

Wix website single product embed not placed in shopping bag


This is the new page created using the product embed widget:

http://www.scenebyrhys.com/#!ashlin-parker/nrznm

If you try to add to the shopping bag you will not see it in the cart when checking out.

I have already read this page in the Ecwid forum and read the two possible solutions:

http://www.ecwid.com/forums/showthread.php?t=9455

The first solution will not work since it is a Wix site and SSL is not allowed.

The second I don't think is possible. I see no https throughout the checkout process, nor do I see any settings in Ecwid to change SSL encryption.

Is there another issue I'm overlooking?
  #2  
Old 01-17-2016, 10:25 AM
Arthur Belostotsky's Avatar
Arthur Belostotsky Arthur Belostotsky is offline
 
Join Date: Jun 2014
Posts: 466
Default

Quote:
Originally Posted by Emilie Rhys View Post
This is the new page created using the product embed widget:

http://www.scenebyrhys.com/#!ashlin-parker/nrznm

If you try to add to the shopping bag you will not see it in the cart when checking out.

I have already read this page in the Ecwid forum and read the two possible solutions:

http://www.ecwid.com/forums/showthread.php?t=9455

The first solution will not work since it is a Wix site and SSL is not allowed.

The second I don't think is possible. I see no https throughout the checkout process, nor do I see any settings in Ecwid to change SSL encryption.

Is there another issue I'm overlooking?
Hi Emilie,

Thank you for your question and sorry for the late response.
I'm sorry to hear that you faced this issue.

As far as I can see, you've already contacted us via live chat and one of my colleagues provided you with the solution for this issue. Please let me know if you managed to sort it out.

The issue that you reported is not related to the one that's discussed in the forum thread you mentioned.

The source of the issue is that Wix pages are based on iframe elements, thus single-product widgets can't work properly there.
Please refer to this forum post for the detailed explanation of this issue: https://www.ecwid.com/forums/showpos...01&postcount=2

Please let me know if you have any further questions. Thanks!
 
The information in this thread might be outdated
If the solution did not help, please, check our Help Portal or contact Ecwid Team.

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 12:18 PM.
Powered by vBulletin® Version 3.8.11. Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.