The information in this thread might be outdated
If the solution did not help, please, check our Help Portal or contact Ecwid Team.
 
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 05-01-2013, 06:40 PM
Fan Fever's Avatar
Fan Fever is offline
 
Join Date: Sep 2011
Posts: 12
Default


Does ECWID not work with the latest IE 10 update?

I get a 'compatibility' warning, then the pages go blank where the store should be.

I have no issues with any other browsers, NOR non-updated IE 10

Microsoft pushed a new IE 10 out via automatic update this week, so it's a MAJOR problem if the most used browser can't be used with my store.

I'm a Firefox guy, but sadly as we all know most people use IE.


This is not a local issue, nor does it have to with with anti-virus software.

After some digging around in my code I've discovered the following...

A direct link using this format no longer works in IE

http:// domainname.com/index.php/store#ecwid:category=000000&mode=category&offset=0 &sort=normal


This format DOES...

http:// domainname.com/index.php/store/#!/~/category/id=000000&offset=0&sort=normal
Attached Images
File Type: png ECWID_Display_Issue.png (203.6 KB, 192 views)

Last edited by Maya; 05-02-2013 at 11:16 AM.
  #2  
Old 05-02-2013, 11:43 AM
Maya's Avatar
Maya Maya is offline
Ecwid Team
 
Join Date: Feb 2010
Location: Ecwid headquarter
Posts: 5,876
Default

Thank you for your report.

Unfortunately, I was not able to reproduce this problem in our IE10 version. Could you, please, tell me the exact version of the Internet explorer? Thank you in advance for your help.
__________________
Maya N., Ecwid Team

------------------
Welcome to our new Help Center!
  #3  
Old 05-16-2013, 12:30 AM
Flyboard of Montana's Avatar
Flyboard of Montana Flyboard of Montana is offline
Junior Member
 
Join Date: May 2013
Posts: 1
Default

Our store does not work in IE 10 either. It just gives you the status bar like it is loading and then never loads. I think the version is 10.09 I can not access the CPanel either in IE
  #4  
Old 05-16-2013, 07:22 AM
Eugene Rimmer's Avatar
Eugene Rimmer Eugene Rimmer is offline
Senior Member
 
Join Date: Jan 2011
Location: Ecwid headquarters
Posts: 7,765
Default

Quote:
Originally Posted by Flyboard of Montana View Post
Our store does not work in IE 10 either. It just gives you the status bar like it is loading and then never loads. I think the version is 10.09 I can not access the CPanel either in IE
Can you please also tel what version of OS you are using (Windows 7 or Windows 8)?
  #5  
Old 05-16-2013, 08:24 AM
Eugene Rimmer's Avatar
Eugene Rimmer Eugene Rimmer is offline
Senior Member
 
Join Date: Jan 2011
Location: Ecwid headquarters
Posts: 7,765
Default

Quote:
Originally Posted by Flyboard of Montana View Post
Our store does not work in IE 10 either. It just gives you the status bar like it is loading and then never loads. I think the version is 10.09 I can not access the CPanel either in IE
Also, what is the URL of the page where you test your shop, and what does your Internet Explorer display at http://ecwid.com/demo and at https://app.ecwid.com/jsp/2232156/simple-store ?
  #6  
Old 06-13-2013, 09:48 PM
City Floral Greenhouse's Avatar
City Floral Greenhouse City Floral Greenhouse is offline
Junior Member
 
Join Date: Jun 2013
Posts: 1
Default

Same problem on:

http://cityfloralgreenhouse.com/gift-cards/

Loads on all browsers except IE10. Sorry - no version info available for browser or OS because my customer is remote and entirely dis-functional at all things computer related.

I am trying to find someone with IE10 so I can give you exact versions - everybody I know uses Firefox or Chrome ...
  #7  
Old 06-14-2013, 10:03 AM
Matt Ecwid's Avatar
Matt Ecwid Matt Ecwid is offline
Ecwid Team
 
Join Date: Oct 2011
Posts: 4,947
Default

Quote:
Originally Posted by City Floral Greenhouse View Post
Same problem on:

http://cityfloralgreenhouse.com/gift-cards/

Loads on all browsers except IE10. Sorry - no version info available for browser or OS because my customer is remote and entirely dis-functional at all things computer related.

I am trying to find someone with IE10 so I can give you exact versions - everybody I know uses Firefox or Chrome ...

Hi,

I've inspected your store and it works fine for me in IE10. Screenshot: http://i.imgur.com/RoFezKh.png

Please answer the following questions so we can investigate the issue.
1) Please check how the simple version of your store works for you: http://app.ecwid.com/jsp/2177027/simple-store
2) Also, please try open our demo store in IE: www.ecwid.com/demo-frontend.html . Do you see any problems there?
3) Do you use any antivirus on your computer?
4) Did you try opening your store on other computers?
5) Does Ecwid control panel work OK for you in IE10?
__________________
Matt K
Ecwid Team

Ecwid Guide for Beginners

Ecwid Help Center

Ecwid video tutorials
  #8  
Old 06-16-2013, 01:44 PM
contact360's Avatar
contact360 contact360 is offline
Webpartner
 
Join Date: Feb 2013
Posts: 25
Default

I tested my store on IE10 in windows 8 and it worked just fine (minus some of the CSS3 things that MS has refused to update). So it appears to be working just fine.
__________________
Carefree Organics - 100% Organic and affordable skin care products!
www.carefreeorganics.com
  #9  
Old 07-06-2013, 01:33 PM
jan holm's Avatar
jan holm jan holm is offline
Junior Member
 
Join Date: Aug 2011
Posts: 1
Default

I had the same problem with my shop and only in IE 10 not in the other browsers - but I found out, that it was Avast virusprogram, that made the problem - I installed AVG Again and my shop worked perfect in Internet Explorer
  #10  
Old 07-08-2013, 08:17 AM
Matt Ecwid's Avatar
Matt Ecwid Matt Ecwid is offline
Ecwid Team
 
Join Date: Oct 2011
Posts: 4,947
Default

Quote:
Originally Posted by jan holm View Post
I had the same problem with my shop and only in IE 10 not in the other browsers - but I found out, that it was Avast virusprogram, that made the problem - I installed AVG Again and my shop worked perfect in Internet Explorer
Hi,

Thank you for the report. Please also see this post for the details about this Avast issue and a workaround:
http://www.ecwid.com/forums/showpost...4&postcount=26
__________________
Matt K
Ecwid Team

Ecwid Guide for Beginners

Ecwid Help Center

Ecwid video tutorials
 
The information in this thread might be outdated
If the solution did not help, please, check our Help Portal or contact Ecwid Team.

Tags
browser, display, ie 10, internet explorer, microsoft

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 05:57 PM.
Powered by vBulletin® Version 3.8.11. Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.