The information in this thread might be outdated
If the solution did not help, please, check our Help Portal or contact Ecwid Team.
 
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 06-24-2014, 07:34 AM
shimony's Avatar
shimony is offline
Junior Member
 
Join Date: Jun 2014
Posts: 3
Default

Not able to set my domain as starter page


Hi,
I have created a CNAME for www.royal-digits.com to point to app.ecwid.com as requested:
C:\>nslookup www.royal-digits.com
Server: resolver.....net
Address: 10.....52

Non-authoritative answer:
Name: my.ecwid.com
Address: 54.85.7.20
Aliases: www.royal-digits.com
app.ecwid.com

But when trying to set the www.royal-digits.com as starter page, it says it is not set with a cNAME.

Also, is there a way to set the entire site to go to ecwid? e.g. make "royal-digits.com" show my ecwid store?

Thanks.
Eyal
  #2  
Old 06-24-2014, 08:36 AM
shimony's Avatar
shimony shimony is offline
Junior Member
 
Join Date: Jun 2014
Posts: 3
Default

ok, it worked after a while...but please let me know about the second question:
s there a way to set the entire site to go to ecwid? e.g. make "royal-digits.com" show my ecwid store?

Thanks.
  #3  
Old 06-24-2014, 08:45 AM
shimony's Avatar
shimony shimony is offline
Junior Member
 
Join Date: Jun 2014
Posts: 3
Default

ok, managed to do that too - just set the A record (@) to go to one of your IPs.
 
The information in this thread might be outdated
If the solution did not help, please, check our Help Portal or contact Ecwid Team.

Tags
cname, dns, starter

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 12:15 PM.
Powered by vBulletin® Version 3.8.11. Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.