The information in this thread might be outdated
If the solution did not help, please, check our Help Portal or contact Ecwid Team.
 
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 12-18-2012, 04:37 AM
Deb Smith's Avatar
Deb Smith is offline
Junior Member
 
Join Date: Dec 2012
Posts: 3
Default

Images Not Correctly Displayed


Hi,

I have a situation where I can't see any of my category images for my store. The funny thing is that when i drag an item into my basket I can see the image?

http://www.thelovinglifeexpert.com.au/store

Your help on this one is greatly appreciated as I can't see anything on the forum?

Thanks!
Chris
  #2  
Old 12-18-2012, 12:13 PM
Kess's Avatar
Kess Kess is offline
Senior Member
 
Join Date: Feb 2012
Posts: 2,071
Default

Quote:
Originally Posted by Deb Smith View Post
Hi,

I have a situation where I can't see any of my category images for my store. The funny thing is that when i drag an item into my basket I can see the image?

http://www.thelovinglifeexpert.com.au/store

Your help on this one is greatly appreciated as I can't see anything on the forum?

Thanks!
Chris
This happens because of the following rule:
Code:
#container img,
#footer img, 
#slide img,
#slider img,
#aside img {
	visibility: hidden;
}
in the following file of your WordPress theme:
http://www.thelovinglifeexpert.com.a...le.css?ver=3.5

To overcome that for your Ecwid store, please add the following CSS rule to Ecwid control panel -> System Settings -> Design -> CSS Themes:

Code:
table.ecwid-productBrowser-subcategories-mainTable img {
visibility: visible;
}
and click "Save (Ctrl+S)"
  #3  
Old 12-18-2012, 09:39 PM
Deb Smith's Avatar
Deb Smith Deb Smith is offline
Junior Member
 
Join Date: Dec 2012
Posts: 3
Default Image display

Hi Again!

It fixed the very front page of the store, but for some reason when I click through to a category or individual product I still can't see the images (see link below).

Can you please assist?

Thanks so much!
Chris

http://www.thelovinglifeexpert.com.a...=0&sort=normal
  #4  
Old 12-18-2012, 10:19 PM
Maristany's Avatar
Maristany Maristany is offline
Senior Member
 
Join Date: Dec 2009
Posts: 419
Default

Hi Chris, if I'm not missing something it should be applied to all Ecwid images using this code instead:
Code:
.ecwid img {
    visibility: visible;
}
The Following User Says Thank You to Maristany For This Useful Post:
Deb Smith (12-18-2012)
  #5  
Old 12-18-2012, 10:39 PM
Deb Smith's Avatar
Deb Smith Deb Smith is offline
Junior Member
 
Join Date: Dec 2012
Posts: 3
Smile Images not displaying correctly

You are a life saver - thanks so very much!!!
 
The information in this thread might be outdated
If the solution did not help, please, check our Help Portal or contact Ecwid Team.

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 06:06 PM.
Powered by vBulletin® Version 3.8.11. Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.