The information in this thread might be outdated
If the solution did not help, please, check our Help Portal or contact Ecwid Team.
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 02-09-2012, 11:43 PM
Pram Smart's Avatar
Pram Smart is offline
Junior Member
 
Join Date: Aug 2011
Posts: 7
Default

Problem with chrome and gallery


Okay I've been using chrome for ages and it's brilliant. I've done most of my ecwid updates in chrome but when it come to the gallery and adding additional images, Ecwid just sit there and does nothing. Has anyone else had a similar problem?

I am now using FF and all seems okay.

any ideas?
  #2  
Old 02-10-2012, 12:42 PM
Eugene Rimmer's Avatar
Eugene Rimmer Eugene Rimmer is offline
 
Join Date: Jan 2011
Location: Ecwid headquarters
Posts: 7,922
Default

Can you please detail your request. Are you trying to upload the gallery images in your Ecwid control panel?
__________________
Eugene Efimochkin, Team
_________________________
Shipping methods are not showing up? Here is how to set it up properly!
Have a question? Look up the answer at our help portal!

⬇ Click Thanks, please, if this reply helped you.
  #3  
Old 02-10-2012, 06:17 PM
Pram Smart's Avatar
Pram Smart Pram Smart is offline
Junior Member
 
Join Date: Aug 2011
Posts: 7
Default uploading to the gallery

Hi Eugene,

Yes I was using the gallery in the control panel, why? Is there an alternative way?
Closed Thread
The information in this thread might be outdated
If the solution did not help, please, check our Help Portal or contact Ecwid Team.

Tags
chrome, gallery

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 11:48 PM.
Powered by vBulletin® Version 3.8.6. Copyright ©2000 - 2016, Jelsoft Enterprises Ltd.