View Single Post
  #13  
Old 10-21-2013, 04:16 AM
Brother Antonio's Avatar
Brother Antonio Brother Antonio is offline
 
Join Date: Oct 2013
Posts: 41
Default

Ok, well that did not take long... I just got back to working on my site and already, another bug. In some strange way it again seems to be related to the shipping settings but at the same time not directly... This is feeling very frustrating for me because if I have to start becoming "Ecwid's bug reporter", that is not a job a signed up for and is not a sustainable situation for me. I am also very open minded and am willing to continue to try for a while some trouble shooting just to make sure it is not something I am doing on my end.

So, here IN DETAIL is a new BUG that happened for me in the short 30 minutes I was working on my site...

11:54PM EST
- I entered a new discount in the promotion area of my store.
- It was for products $1000 or more and I offered a 10% off the total.
- I then tested it in my cart and it worked fine.
- I went back into my settings and then went into the shipping settings to continue to work on shipping options.
- I re-ordered my shipping options.
- I then also selected the "ship to residence" option for my "Ground Shipping" option which is really FedEx Home Delivery but i have it labelled differently.
- I then went to check my cart again to see how the new shipping methods propagated. They all worked fine BUT THE $10% DISCOUNT DISAPPEARED in the cart (yes I had over $1000 of products in the cart).
- I went back to the promotion / discount control panel to check and sure enough the discount I had entered and saved and confirmed in my cart was now gone!!!

So, I am not sure why changing something in my shipping settings would affect the promotions area, but that is what happened.

Again, these are the kinds of bugs I experienced last Thursday when working on my store. Random edits I had made were "un-doing" themselves once subsequent changes were made in unrelated areas.

I am leaving my settings as they are in this moment. I am NOT re-adding the promotion again until I hear from you. I beg of you to PLEASE look into this further because, as I stated in previous posts, I am suspecting there may be a larger bug happening in your system that has not bee found or addressed.

Thank You,

~ Antonio ~