View Single Post
  #2  
Old 05-19-2017, 11:20 AM
Stacy_P's Avatar
Stacy_P Stacy_P is offline
Ecwid Team
 
Join Date: Jan 2016
Posts: 308
Default

Quote:
Originally Posted by vivatiendas View Post
Hello..

I have intalled ecwid plugin in http://www.vivatiendas.com all ok...

But in subdomain with woocommerce store http://www.vivatiendas.com/modabrazaletes I have this error :

Warning: creating default object from empty value in /home2/vivatiendas/public_html/wp-content/plugins/ecwid-shopping-cart/includes/class-ecwid-nav-menus.php on line 166


Can you help Me ?

Tanks...
Hello,

This is Stacy from Ecwid Customer Care team.

Thank you for contacting us on this matter!

I'm sorry you faced this. I'd be happy to help you with it.

I inspected the provided links and could not recreate the problem from my end, sorry. Here is what I could see on this link http://www.vivatiendas.com/modabrazaletes



Still, I understand that this doesn't mean there are any issues on your end.

To help me to find out what might go wrong, please let me know the following:

Please, clear the cache in your browser. Here is the instruction: http://www.refreshyourcache.com/en/home/ Can you see the problem then?

If you still can recreate the issue, please, send to me these details:

1. The info from our diagnostic page (you can copy and paste it in respond to this message): https://www.ecwid.com/internet
2. Are you able to reproduce the issue in another browser?
3. Are you able to replicate it on another device?
4. Can you send me some screenshots that illustrate the problem? A screencast would be even better. You can easily capture the screen and save a record to a GIF file using LICEcap app.

Thanks in advance and hope to hear from you soon!
__________________
Stacy
Ecwid Customer Care Team
Help Center


⬇ Please click Thanks if my reply helped you.

Last edited by Stacy_P; 05-22-2017 at 02:11 PM.